Ježíši kriste
Jak se vám venčí?
Spí jinak než obvykle
Nemáte možnost jet radši ještě jinam? Brali aspoň krev nebo něco? Broučci, ať je jim brzo líp.
Psincák jsem kdysi zažila u dvou gerontích mopslí najednou a bylo to šílený, myslela jsem, že se mi udusí ☹️ U tý jedný to následně vedlo ke vzniku těžký cukrovky a přišla jsem o ní. Do tý doby neuvěřitelně zdravý mops.
Chuděrek, je mu mizerně…teď nevím, jestli Doronek je ten poblijón, ale ten slabý vlažný čaj by jim třeba bodnul? Nebo ten enterozoogel, jak psala Efe? Ale ne z lednice..
Taky bych zkusila jiného veta ještě, jestli je možnost…
To očkování nefunguje na všechny psincáky
Teď se někdo počůral v koupelně, to není normální.
Nemůže to být od bolesti?
A už Vás nechám…máte hrozně naloženo
Doron - já můžu zkusit doporučit našeho pana veterináře v Prahé- OK Vet Řepy, MVDr. Zusko, hm koukám ale na rozpis služeb, dnes má volno, bude zítra od 14 hodin.
Já bych rozhodně jela jinam, pokud máte možnost, snad by se někdo našel. Nepřijde mi to na psincák. Dráček si ho jednou přivezl z výstavy a bylo to docela brutální, ale nezvracel, jen prostě vykašlával hleny po celým baráku. Fenky to chytly taky, ale měly slabší průběh. Další rok jsem dala očkovat a už byl klid. Ale říkal mi veterinář, že ten psincák má víc kmenů a může to pes chytnout i přes očkování.
U nás už konečně pořádně nasněžilo.
Ta psina, jak se směje na foto č.1 😅 dokonalý fotky a zima ❄️
u nás je taky sněhu dost - navíc vylezlo i sluníčko a bylo přímo krásně. Procházku jsem zkrátila, neboť co vyváděl ten pablb ve sněhu (myslím psa) - bláznil v místech, kde se chodí vždy blbě (klacky, balvany, prohlubně) a když není vidět, kam se šlape… je to o hubu. Navíc místy hodně naváto a úplně lehoučký prašánek to není. A tak jsem to raději otočila zpátky na “hlavní” … a měl po srandě. I tak pěkně spinká a já si můžu spokojeně sedět u PC a pracovat. Opět velebím volnou pracovní dobu… která mi umožní se v jednu hodinu toulat lesem při sluníčku
Já kvůli sněhu včera nechala doma Vasila, protože ten by mi zapadl. A udělala jsem dobře.
….moc držím palce a asi bych také jela jinam…tohle mi na ten psincaj moc nesedí, kdysi jsem měla u velkých psů a dalo se to zvládnout jitrocelovym sirupem a opravdu jen vykašlávali hleny….
Já jsem přišla z venčení před chvílí a za toho soumraku už fakt blbě vidím, musím chodit dřív, vlastního psa jsem si na tom shěnu spletla s cizí kočkou. 🙄😄