Aktuálně: 3 204 inzerátů221 738 diskuzních příspěvků18 371 uživatelů

Jak se vám venčí?

Aluška
Aluška 12.01.2025, 19:56:39 xxx.xxx.168.20

Dneska nás málem odnesl vítr, ale i tak to v lese milujem 😀. A narvala jsem staříkům svetr, vyzrála jsem na ně, vytáhla jsem svetry až u vrátek. To už domů zdrhnout nemohli 😀

Obrázek Obrázek Obrázek
orionka-2
orionka-2 12.01.2025, 20:01:45 xxx.xxx.226.32

Co mě překvapilo tak Efík vůbec nevyváděl a zůstal mi hezky v klidu u nohy (samozřejmě na vodítku), ale jinak loví co se hne...

Psi mají rozum, někdy je záhodno je poslechnout. Když při večerním vypuštění na vyvencění, zůstala fena stát na mostku a zježená vrčela, bylo mi jasné, že na kraji lesa přebírají prasata bukvice. Lišku by prohnala, srnce by nechala bez povšimnutí.

Sarah01
Sarah01 12.01.2025, 20:14:34 xxx.xxx.162.253
impact:

Rakovecké údolí rozhodně doporučuji. ♥️

Z Bukovinky se dá třeba tudy https://mapy.cz/s/mozecedepa

A nebo kratší tudy https://mapy.cz/s/loculofuro 

Díky za tipy, ta druhá trasa by asi byla ideální. 👍 Jezdím tam ke kamarádce a zatím jsme byly jen v Blatinách, to je les severně hned za vsí. Vůbec mě nenapadlo, že kousek dál už je Rakovecké údolí.

impact
impact 12.01.2025, 20:37:31 xxx.xxx.115.226
Sarah01:

Díky za tipy, ta druhá trasa by asi byla ideální. 👍 Jezdím tam ke kamarádce a zatím jsme byly jen v Blatinách, to je les severně hned za vsí. Vůbec mě nenapadlo, že kousek dál už je Rakovecké údolí.

Ta druhá kratší trasa vede přes brod, kterej se při větší vodě nedá moc přeskákat. Ale o kousek blíž je mostek přes potok, kde se to dá přejít. Akorát ten výstup zpátky na cestu je krátce trochu krkolomný.

https://mapy.cz/s/keregukova

Určitě si tam zajděte. Hlavně na jaře je tam opravdu nádherně. ♥️

Bodlinka
Bodlinka 12.01.2025, 20:41:21 xxx.xxx.87.16
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 12.01.2025, 20:37:31

akorát že na jaře je to tam jak na václaváku.

impact
impact 12.01.2025, 21:01:44 xxx.xxx.115.226
Bodlinka:

akorát že na jaře je to tam jak na václaváku.

Nemám tu zkušenost. Jezdila jsem tam vloni poměrně často (na to, že to mám cca 40 km) a nikdy jsem tam nepotkala víc jak pár lidí. Ale je fakt, že si nevybírám časy ala v neděli v poledne jedeme všichni na výlet. 😂

Doron
Doron 12.01.2025, 22:28:33 xxx.xxx.166.89

Mám nějakou obdobu kovidu a psi mají psincový kašel.

Fram blbě dýchá, tak do břicha, při poslechu slyším sípání při výdechu, včera na vetrině měl plíce čistý.

Asi pojedeme na pohotovost, nějak se mi to nelíbí.

Vahine
Vahine 12.01.2025, 22:43:24 xxx.xxx.191.9
Doron:

Fram blbě dýchá, tak do břicha, při poslechu slyším sípání při výdechu, včera na vetrině měl plíce čistý.

Doron, držím Vám i Framovi palce!🌷 Rtg jste dělali asi, že jo nebo udělejte, radši. Zápal plic mi při výdechu praskal, jak tenounký led…osvědčila se mi na psincový kašel buď jen vlažná voda nebo ředěný heřmánkový nebo šípkový čaj. Běloušovi to pomohlo. Jitrocelák teda taky. Ať jste brzo všichni v pořádku. Jo, tuhle se známým dusila mladá fenka po očkování do čumáku proti psincáku, tak to byla pro mě zajímavá info. Stává se to podle vet, říkal páneček, zřídka. To jen info.

Sarah01
Sarah01 12.01.2025, 23:00:31 xxx.xxx.162.253
Doron:

Určitě bych jela, lepší jet zbytečně, než aby bylo pozdě. Držím palce, ať to není nic vážného.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.