Dneska pod nulou, ledový vítr v nárazech přes 50 km/h, pocitová teplota nic moc.
Je to letos jak na horské dráze. Před dvěma dny bez oblečku, dnes nejteplejší obleček a ještě jsem v místech bez krytí před větrem přetáhla oblek přes uši. Mně ve větru nestačila zimní čepice, jistila to kapuce.
Zázrak, že Bonnie zvládla dopoledne hodinku. Odpoledne se jí už nechtělo, tak jen krátký okruh přes koňskou letní pastvinu (dosahuje skoro až do další vesnice).
Tak to vůbec právě netuším, nevenčila jsem ji tento týden sama. Měla jsem v pondělí rehabilitace, byl s ní mladý Colombo jestli někde něco slupla, olízala? Netuším. Taky se rochnila v tom našem 24 hodinovém snížku, jestli trochu i sežrala nevim. Už neblije jen je ji problém znovu rozežrat. Snad už to bude zase dobré.
Díky všem za podporu. Občas je toho na mě moc, člověk cítí bezmoc, v noci když jsem prala poblitý pelech jsem měla i menší tříminutové zhroucení. Proč zase my….jestli jí život už tak nenaložil dost.
tak včera třičtvtě hodiny běhání v lese-pařezy,skákání přes větve a nošení míčku a hledání ztracené rukavice
a dnes-Milotice-vycházka ke kostelu a zpět,kousek po cyklostezce a pak v areálu zámku,bažantnice a zahrada-slunko,bez sněhu a větru,pak Bukovanský mlýn-koupit krmení pro oslíky-na recepci a trošku nakrmit,ale dost fučelo,tak jsme šly pryč,ještě chvilku ve městě se pak projít,než se nakoupí-tam už vichr a sněžení….
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 11.01.2025, 23:09:16
to ho tam máte dost!
my pořád krmíme Pištu…když je moc zima tak chrní,a když se oteplí tak trčí kousek od misky,tak dostává kapsičky,myslím,že mu to vyhovuje jinak by vzal roha….,je vtipnej,když se mu dá papů,tak si pak v leze do misky a láduje se,a nevadí mu,ani,že je pozorovanej🙂
Tak my dnes venčili v údolí Sázavy, jen výrazně výš než posledně. Šly jsme s přáteli takový vzpomínkový pochod za našeho kamaráda. No to jsme si dali. Napadl opravdu krásný snížek, ale mělo to vadu, že pod ním byla ledovka jak zrcadlo, jakoby jsme šli cca 7 km po zasněženém zamrzlém rybníku. Tak jsme se furt smekali, klouzali, padali a zase zvedali ….celkem komedie 😂. Občas to smeklo i Malině, ale ta má přece jen na vyrovnání víc nožek.
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 11.01.2025, 23:12:36
Kdo je Pišta, kočenda? Asi jsem chyběla, že to nevím…
Jinak bělouš měl obalený nohy sněhem, že vypadal, jak výstavní pudlík ☺️ vzala jsem s sebou plastový košík a říkala jsem, že jestli ten sníh bude blízat, tak mu ho nasadím…no lekl se asi, páč si neblíznul. Minule bliznil a pak blinkal. Je to cíťa 🤦♀️