Ježíš, úplně v živých barvách to vidím 🙈. My máme takovou polokatastrofu většího bráchu. Zajímavé stejně geny, stejná výchova, stejný život a Satánek je takový mamánek a Kejný - urvaná lokomotiva (tak ho titulovali na poslední výstavě 🤣). My mu říkáme ty náš autisto. Ikdyž teď krásně spinká a sbírá síly🤣
Jak se vám venčí?
my teď přes hodinu venčili v lese - teplo, sluníčko, mokrý sníh, nikde nikdo. Pocitově předjaří. Jen kousek po lesní silničce bylo úžasné kluziště - uježděná vrstva tajícího ledu. A to jsme tam navíc potkali dvě auta lesáků. Oni nás už znají - míjíme se s úsměvem.
U nás dneska krásně svítí sluníčko, už se těším do lesa s psíkama. Stařečkům ta 1,5 hodinka lítání stačí, Mirďa kouká ublíženě, že už jdeme domů. Ale ono v půl pátý už se šeří, musí mladej vydržet do jara, bude dýl vidět 😀
U nás chčije a chčije… tak snad slespoň sleze ten led… jestli to teda přes moc nezmrzne…
Jsme po procházce. Vycházeli jsme za sluníčka, prošli jsme bahenní koupelí v lese, kde před měsícem proběhla těžba dřeva (čti “les rozbombardovanej na deset let”), pak už naštěstí pískový cesty a louka. Dvakrát jsme zmokli. Eliška se vyválela v něčem, radši nezjišťuju, co to bylo, je to na bundě, ne na psovi.
já v rámci vycházek strávila hodinu a půl v knihovně-ticho-knížky a já….
a pak vycházkou dědina,kolem cvičáku,k hájence-to je kolem polí,a od hájenky dolů kolem zahrad a vratama předem-dědinou dom-takže větší vycházka,bez bund,Dafi se kus cesty táhla za mnou☹️
a to není ani teplo….
Žeryk jak vesničan ve městě-ke všemu čmuchal….
dopoledne cvičení na zahradě-cviky s tance a různý přivolávačky a chůze u nohy na střídačku kladina a přeskakování a obíhání pařezu….
za zahradou bahenní lázně…
bože at to zamrzne…,uschne,stuhne….
Odpoledne jsme byly 2 hodinky venku. Počasí je jak jízda na horské dráze. Obleček jsem vzala s sebou, fouká silný studený vítr. Ale protože většinu trasy jsme šly v zákrytu, tak se ratlík neklepal jak ratlík, ač byl bez oblečku.
A zase neví, jak si složit uši. Jako jo, trpasličí pinč má v popisu plemene klopené i vztyčené uši. A ani jedno se nepreferuje, i když spousta chovatelů štěňatům uši lepí, aby stály. Ale asi to je myšleno trochu jinak, než Bonnie prezentuje 😂