Za chvíli se najde i vižla a budeme mít celou smečku👍
Jak se vám venčí?
Tak jsem dnes konečně sehnala Cherrynce padnoucí postroj. 😊
Manmat 👍
Sarah01:Tak jsem dnes konečně sehnala Cherrynce padnoucí postroj. 😊
A proč?
Aby měla postroj😉?
Já si každý den v hlavě promítnu nějakou delší trasu, pak vylezu před dům, smeknu se na chodníku a hned si řeknu, že půlka původního plánu by mi na zabití mohla stačit 🙂. Malina ve finále ani neprotestuje, přijde mi, že se jí taky nechodí dobře.
Tak já hlásím Jeseníky u hranic s Polskem je jaro, sníh žádný a opravdu kvetou kytičky🙄. Teď koukám na teploměr a s jedné severní strany plus 7 stupňů a s jižní 10 stupňů o půl šesté ráno. Zato máme fučák , tady v roklině dost často fičí.
Nevím, nevím kdy se tady dočkám sněhu, to i v Ostravě v úterý jsem vydělá dost sněhu😏.
Daj
u nás teplý liják a tři stupně nad nulou. Včerejší sníh pochopitelně mizí, už máme jen zbytečky. Myslela jsem, že Yoda první procházku významně pokrátí (liják), ale usoudil, že sprcha je zdravá a obešli jsme celý (krátký) okruh
Nejvíc sněhu je u nás na zahradě 😀 ve formě ledovky. do auta jsem se hezky rozbruslila. Zas ale máme čistý ohaře a kocóra , že jo. Jinak v lese něco málo, ale spíš něco, než málo. Slibujou sněhu všude dostatek, tak uvidíme, jestli to nebude jak za komundírů s masem - kdy výstavka byla putovní 😀
U nás taky prší, zatímco včera napadlo cca 10 cm, ale průběžně to tálo. O víkendu má přijít zase mráz, tak doufám, že nebude ledovka a všechno dnes roztaje.
VIDĚLA oprava😉 děkuji za upozornění kometě.
Daja
lupus4:A proč?
Protože ADHD feně to víc vyhovuje na postroji. A mně taky. 🙂
Musím říct, že Tali taky, když už tehdy nastala doba, že jsem mohla používat postroj, tak to bylo lepčejší. Teď už zase jede polonahatá -neboli jen na obojku a volně, bez vodítka. ale v době “hrůzy”, to zpočátku musel být pevný obojek, kvůli ovladatelnosti, na postroji blbý, ale pak jakmile jsem si to mohla dovolit, bylo vidět, že jí ten postroj vyhovuje. No a pak se to mohlo zrušit už úplně a má jen měkkoučkej sranda obojek.
u nás 9st., zatažeností prosvítá slunce a ledovka (ve smyslu mrznoucí srážky pokrývající povrch) zde vůbec nebyla, jen zmrazky na cestách.
Což znamená, že čistého psa nemám 😎
Já taky používám postroj k připnutí stopovačky do kroužku na hrudníku, při zašlapávání mi to přijde pro toho psa míň škodlivý nebo jak bych to řekla. Navíc je menší pravděpodobnost, že se mu do stopovačky zamotá noha, než když je připnutá v obojku.
při zašlapávání mi to přijde pro toho psa míň škodlivý nebo jak bych to řekla. Navíc je menší pravděpodobnost, že se mu do stopovačky zamotá noha, než když je připnutá v obojku.
to stopro! Jak já byla nešťastná, že s tou její razancí pohybu, kdy fakt vyváděla neskutečný věci, že musí mít ten obojek a měla jsem z toho bez nadsázky hodně špatný spaní, hodně. Protože jsem věděla, že to není dobře. Jenže postroj nešel, to bylo velmi nebezpečný pro okolí zase. U malýho psa je tohle výhoda. Pes hovado s kinetickou energií stíhačky a razancí pohybu rozzuřenýho nosorožce, je pro okolí i když je mírumilovný stvoření, opravdu nebezpečný. Když ji tehdy viděla kamarádka výcvikářka v akci, uďálo se jí mdlo.
Ježíš jak já vás chápu. Ono stačí, když si kluci hrají, a lítají vzduchem oni, drny,kamarádi …., občas omylem sejme jeden druhého nebo moji maličkost( potom koukají jak puci, proč ležím, když jsem chvíli předtím stála). Nedávno to jednomu uklouzlo a zastavil se až o auto , naštěstí naše, druhé Štěstí bylo to že pes vydržel plechy se opraví🤣 Ono 30 - 50 nebo víc rozvášněných kg je děsnej mazec.
Kdyby to bylo jen ve hře, tak ještě dobrý, to se dá, ona se takhle pohybovala neustále. Opravdu to bylo jak venčit utržený ruský kolo, kdy jsem se bála komu ublížíme. I když ne záměrně. To bylo období, kdy jsem toho moc nenaspala, protože jsem říkala, co bude dalších třeba patnáct let, kdyby se to nezvládlo. Tehdy jsem si moc přála být dvoumetrový stokilový chlap. Váha mýho muže úplně nepostačovala, přes to, že skorem ty dva metry má, s ním práskla na zem taky + mu dvakrát upekla stopovačkou nohu tak, že mu to museli několikrát strhávat. Dodneška má na obou nohou jizvy jak, kdybych ho doma držela v okovech 😀
sice to nejsem já, ale taky bychom to uměli 😉