Nemají, Tali je taky letitá, ale já tam zas v neděli jedu a zkusím s Brunem( to je ten malej ušatej), udělat výměnu. Neteř dostala k vánocům váš kalendář, tak bude mít pochopení 😉
Mamku žlučník hodně zlobí. Já to asi zdědila, ale naštěstí mi zatím vadí jen hodně mastný smažený jídla na oleji. Na sádle je to o něco lepší. A jsem schopná dát i smažený, když to hodně proleju pivem, aspoň 3 a víc. Což zase moc nefunguje na smažený k obědu, protože takhle se zlískat už po obědě se mi nelíbí.
Jo a mám nový fotky vánočních miminek, už je jim 14dní a už i vypadají jako tricolorní. Zatím nevím, kdy se tam vypravím osobně, mamina k nim zatím nepustí ani svojí smečku. Fate, ta měla štěňata a je z nich úplně unešená, ale respektuje že zatím jen z dálky. Gaia jen blbě kouká… (ta štěňata neměla).
Jména zatím… Jennifer, Jeremy, James, Jambo, Jupík(Jupiter nebo Jupoto) a Jimmy
U nás dneska zase sněží, včera pršelo, takže všechno roztálo a dneska začínáme na novo. Pořád psům slibuji, že až nasněží pořádně, tak budeme chodit na běžky a konečně se proběhnou tak, že nám nebudou stačit, ale zatím to na to nevypadá 😐
U nás se teď dva dny střídá mokro s klouzačkou. Už i Jack vytvářel piruety na chodníku, takže venčení je teď o hubu 😀…minimálně než dojdem někam na přírodní cestičky.
u nás je taky hezky nasněženo - maličko, ale přece. Takže psík si to v lese užil, dokonce i sluníčko na chviličku vykouklo, než se zase za mrak schovalo
Tak já i kdybych chtěla po práci alespoň na chvíli vyrazit, tak je to sci-fi…u nás chodníky od baráku ledovka, klouže to jak prase. Včera jsem šla kousek …taxík mě vysadil asi o tři baráky od nás a měla jsem co dělat, abych se ve zdraví dokodrcala k našemu baráku….tak snad bude víkend lepší a zvládneme alespoň nějakej pochoz “kolem komína”
Dostal přezdívku Tali, chtěla jsem ho pro Zrzavcovou nenápadně ukrást, ale je to láska a partner chrtíka neteře, nevydali ho🤣
My máme Badyho 🤭 vnučky by ho chtěly domů, ale to nejde…bydlí tady, tak ho tady vnučky nosí, oblékají a tu obojek a tu vodítko mu dají….no a bělouš by ho nejradši pigloval, ale nenechávám ho.
Obleček je po běloušovi č.1, sedí pěkně.
Na peswebu byl nedávno skutečný kříženec podobný našemu plyšounovi 😁