Jasné Barča je nádherná, Eliška naprosto úžasná,ale pan placatá tlamička Vasil je naprosto božský.
Jak se vám venčí?
efe:Venku je dnes nádherně ❤️
Ta 4. fotka… Kdybyste se postavili před Hlavák, tak máte za chvíli vyděláno.🙂
kometa:Ta 4. fotka… Kdybyste se postavili před Hlavák, tak máte za chvíli vyděláno.🙂
Jj, chtělo by to koment od Zrzavci. 👍
No nevím, takhle by se tvářil každý rozumný pes, kdyby viděl, co to tam na těch lavičkách bydlí.
Na to křeslo apod. na terase bych dal nějaký povlak. Předpokládám umělý ratan. On vydrží …
Pokud se mýlím, nic jsem nenapsal.
Q_:Na to křeslo apod. na terase bych dal nějaký povlak. Předpokládám umělý ratan. On vydrží …
Pokud se mýlím, nic jsem nenapsal.
Já vím, dávno tam měl být. Je to umělý ratan. Tak zítra, myslím, že nějakou plachtu ještě vyhrabu.
když v tom sněhu nejdou fotit mechy :/
Nejen mechy, ani černý blechy 🙂
Dneska bylo nádherně. Nefoukalo, sníh tak akorát pro prcky, nízká vrstvička, pěkně “suchý”. Žádná tající břečka ani zledovatělé krystalky. Dopoledne se psem, pak s koněm, znovu se psem. Pes si to dobrovolně prodlužoval, tak jsme se dostali i do lesa do míst, kde jsme na sněhu ještě spolu nebyli. Super den.
My jsme dneska zase chřibovali a máme třetí patnáctku v řadě. 😀 ♥️ 🐾
A konečně někdo vyfotil i mě a moji smečku. 🤣🥰
Luxusní👍
Dnes jsme byli s manželkou se projít údolím Bobravy. Cca 12 km. Bez psa, M. by to nedala. Viděli jsme mj. bílou volavku, ale ta rychlost odletu vs. foťák v batohu.
Ty Chřiby vypadají dobře. Asi zkusím mapy premium a zajedeme tam další víkend, když počasí dovolí.
Q_:Luxusní👍
Dnes jsme byli s manželkou se projít údolím Bobravy. Cca 12 km. Bez psa, M. by to nedala. Viděli jsme mj. bílou volavku, ale ta rychlost odletu vs. foťák v batohu.
Ty Chřiby vypadají dobře. Asi zkusím mapy premium a zajedeme tam další víkend, když počasí dovolí.
Chřiby jsou boží! Akorát je v zimě potřeba si dávat pozor na úseky “silnice se v zimě neudržuje”. Minulý víkend to bylo dost o hubu…
Dnešní trasa byla tahle. Start u Motorestu Samota, kde je spousta místa k zaparkování a dobře se na něj z D1 a E55 jede.
Jinak my máme po Chřibech spoustu tras a pořád je co objevovat a kam chodit.
No🤠 To jak ukážu doma … Ještě se musím naučit trasy plánovat a tak, jak to máte vy.
Děkuju.
impact:My jsme dneska zase chřibovali a máme třetí patnáctku v řadě. 😀 ♥️ 🐾
A konečně někdo vyfotil i mě a moji smečku. 🤣🥰
Ten vyšší pejsa s Kevinem (?) na dvojvoďáku, to je který? Pátá fotka.
Q_:No🤠 To jak ukážu doma … Ještě se musím naučit trasy plánovat a tak, jak to máte vy.
Děkuju.
Zkusím vám dát návod. 😀
1. Vyberu si místo, odkud chci vystartovat a kliknu na něj. Nějaký bod, rozcestník.
2. Nastavím si chůzi - aby to nebylo auto a potáhnu mapu nahoru.
3. Najde mi to trasu domů, tak si přehodím, aby start byl nahoře.
4. Pak smažu moji polohu a tím pádem mám start, kde chci. (Kdyby někdo s mapami uměl lépe a naučím mě, jak tenhle krok přeskočit, budu ráda. 🤣)
5. Dám zadat cíl. A potáhnu si mapu dolů. Roztáhnu si mapu tak, abych se dostala na výchozí místo.
6. Ve směru, kam chci jít, kliknu na nějaký rozcestník.
7. Zmáčknu trasa.
8. Už mě to směruje.
9. Když nemám rozcestník, tak si podržím v mapě prst, udělá to bod, dám “trasa” a už jedu. 😀
Pak si mapu uložím a po příjezdu na místo si ji rozkliknu a už mě to naviguje.
Když si hledám výlety, tak si zadám na mapách “parkoviště” a hledá mi to přímo parkoviště. Takže roluju v lokalitě a hledám, odkud bychom vyšli. Když není v místě vyloženě parkoviště, tak si zvětšuju mapy, hledám odbočky, dívám se na panorama místa a koukám, kde se dá zaparkovat. A pak si tam hledám trasy.
Jako upřímně je to prostě můj koníček, ve kterém jsem se našla vloni v září a když mám po večerech čas, tak otevřu mapy a hledám… A je to teda z mobilu. Na pc to bude asi podobné.
Tož snad jsem pomohla..😀
orionka-2:Ten vyšší pejsa s Kevinem (?) na dvojvoďáku, to je který? Pátá fotka.
Xenta. Bude k adopci.
Dělám to úplně stejně už několik let, když ještě mapy.cz neměly vychytávky, jako dnes. 👍 Dřív jsem si mapu tiskla třeba. 😁 Teď je to paráda. Mapy.cz mám radši než GoogleMaps, ty mně přijdou hrozně nepřehledný.
My dnes venčili ve Zlatých Horách s kamarádem naháčem Tonym 😍, sněhu míň než u nás doma, tepleji a kluci- všichni 3 byli úplně za vzorňáky. Jen fotek málo, byli strašně rozlítaní.
a tak tedy nejprve ty nepsí - od silvestrovského Mácháče až po dnešní vícesněžné (jinak sníh za humny jsme měli stále). Uprostřed jsou dvě ptačí - zraněná kosice (stále je živá, stav se nehorší, ale méně létá než ostatní a je viditelně více načechraná) a pak část kosí bandy u pítka
a teď Yoda - sněhu si užívá, na ledu občas bruslil, i upadnul - ale radost z pohybu mu to nevezme…
Jako výchozí bod si můžete rovnou zadat bod z mapy, kam máte v plánu dojet autem, pak naplánovat cíl, obvykle si naklikám víc bodů v mapě, když nemám v plánu jít po značce, ale po nějakých cestičkách. Tak to dělám zase já..