efe:Přihlašte se, vyvenčíme (se) spolu 😉
Děkuji za nabídku. 👍🍀
efe:Přihlašte se, vyvenčíme (se) spolu 😉
Děkuji za nabídku. 👍🍀
ano,to je pravda,ještě,že se o psy starám líp jak o sebe…..
no,mě je to blbý vůči kolegům..
že za mě musí dělat,bud jich bude mín na měně,nebo budou muset jít směnu navíc….
Dafi:no,mě je to blbý vůči kolegům..
že za mě musí dělat,bud jich bude mín na měně,nebo budou muset jít směnu navíc….
Ale zdraví máte jenom jedno a pokud na něj budete kašlat, nikdy to nikdo neocení a ublížíte si, věřte mi.
Přecijen jsem ještě našla nějaké fotky.
Dafi:Děkuji-s kamínkem zatím asi nic..
uvidíme co na to má obvodní…
lehce zmínil operaci…
no do toho se mi moc nechce..stačila jedna před rokem před létem,….,
ale říkal,že kamínek je pidi a od toho to není….,
nějaká infejce…
já se taky furt nervuju….
a Vánoce a vše se u nás zdařilo,ale…
třeba ty rachejtle se na té zahradě práskaly,že..
protože kluci-jako švagři..jsou tu doma a můžou si zde dělat co chcou,že…,
a mě to prostě hrozně žere…že 2 dospělý chlapi s vlastníci svoje domy a zahrady,majíci rodiny si sem přijedou a můžou si zde dělat co chcou,protože jsou zde doma….
já to nějak furt nemůžu skousnout….:/
takže tím nechci říct,že jsem simulant,ale,že jako psychika…..
jako jo,to břicho bylo na pohmat citlvý,doktor hnd viděl že je to tím,nebylo to,že si to vymýšlím….
tak bude jsem něco divnýho snědla-pochybuju-se hlídám jak ohař…
nebo bacil..
Přeju brzké uzdravení🌹
děkuji Vám!
Oni to zvládnou, nebojte a hezky se uzdravujte 🌷
kometa:No nevím, teplotu (rektální) 36,5 jsme naměřili u štěňat s parvovirózou, u kterých to šlo předem i zadem. Pardon za přirovnání. Přežila.
Když jsme na psech, tak já naměřila feně s uzavřenou pyometrou taky nějakých 36/35 stupňů, do poslední chvíle nedala nic najevo, pila a žrala normálně. Operace těsně před rupturou dělohy, bílé sliznice, také přežila. I lidé jsou různí, moje mamka ma 36.8 a má tím pádem “teplotu”, chcípe a je jí zle.
Jojo ono se to takhle říká i človíček takhle se srdíčkem přemýšlí a pak vše přechodí až je s toho hooodně zle.
Daja
Dafi:Děkuji-s kamínkem zatím asi nic..
uvidíme co na to má obvodní…
lehce zmínil operaci…
no do toho se mi moc nechce..stačila jedna před rokem před létem,….,
ale říkal,že kamínek je pidi a od toho to není….,
nějaká infejce…
já se taky furt nervuju….
a Vánoce a vše se u nás zdařilo,ale…
třeba ty rachejtle se na té zahradě práskaly,že..
protože kluci-jako švagři..jsou tu doma a můžou si zde dělat co chcou,že…,
a mě to prostě hrozně žere…že 2 dospělý chlapi s vlastníci svoje domy a zahrady,majíci rodiny si sem přijedou a můžou si zde dělat co chcou,protože jsou zde doma….
já to nějak furt nemůžu skousnout….:/
takže tím nechci říct,že jsem simulant,ale,že jako psychika…..
jako jo,to břicho bylo na pohmat citlvý,doktor hnd viděl že je to tím,nebylo to,že si to vymýšlím….
tak bude jsem něco divnýho snědla-pochybuju-se hlídám jak ohař…
nebo bacil..
Tak a přesně s tohohle jste ulehla stres, nervy . Si i já pamatují, že už několik dní dopředu jste se starala, že budou vyhazovat rachejtle a bác už je to starání tady, už to na Vás dopadlo.
Tak, že klííídeček, pohodičku, čajíček, dietku a hlavně pozitivní hlavu a zase bude fajn😉.
Daja
Plaka:Když jsme na psech, tak já naměřila feně s uzavřenou pyometrou taky nějakých 36/35 stupňů, do poslední chvíle nedala nic najevo, pila a žrala normálně. Operace těsně před rupturou dělohy, bílé sliznice, také přežila. I lidé jsou různí, moje mamka ma 36.8 a má tím pádem “teplotu”, chcípe a je jí zle.
Znám i já, mám 37,1 a umírám. No a někdy mám 39,5 a uklízím. Opravdu jak kdy . Hlavně to poznám na víčkách, pokud hoří je teplota a umírám i kdyby bylo jen 37,0.
Daja
Já mám standardně hodně nízkou teplotu, takže už i 36,9 je někdy problém, od 37 je to pro mě horečka…
Mám to s teplotou stejně, taky nízká - moje druhá půle tvrdí, že jsem už po smrti 😀 . Myslím, že to ženský takhle mají obecně, nebo prostě často. Asi hybernujem, abychom ty mužský přežily 😀
Dafi:no,mě je to blbý vůči kolegům..
Viz Sarah.
Ale ti kolegové taky někdy marodí nebo ne? Já se už naučila být do určité míry sobec, protože zdraví máme jenom jedno.
No a my jsme si užívali a já doufám, že o víkendu zase aspoň trošku budeme, malý ledový království. Tyhle Vánočky mi, milosrdně přinesly aspoň námrazu, když už ne závěje.
ano kolegové taky někdy marodí-ale hodně jich všechno přechází….
Dafule! Nejni normální ani to, že lidé přechází křípku! Tak nekrafej a v klidu koukej chořet. Chceš, aby Ti někdě něco prasklo? Nebo ses totál zhroutila? NE-CHCEŠ. Dej si čaj, suchou housku, uvař si brambory s mrkví, pusť si Solílka a buď v klidu.
Přesně tak. Přechozená chřipka se ráda usazuje na chlopních - ukazuji dětem u prasečích srdcí na pitevně. Endokarditida fakt není legrace.
Myslím, že byste měla udělat fotokoláž z těch srdcí a pak to poslat do světa s tím, že tohle je výsledek toho, když se lidi chovají jako paka.