Já na Praděd už taky o svátcích nechodím, pokaždý tam kolabuje doprava, jaký je nával.
na Ještěd je totiž oficiální pochod prvního ledna ráno. Už padesát let tam chodí pěšky “půlka” Liberce. Hezká tradice - ale se psem bych to opravdu nešla, na ledu, v davu…
na Ještěd je totiž oficiální pochod prvního ledna ráno. Už padesát let tam chodí pěšky “půlka” Liberce. Hezká tradice - ale se psem bych to opravdu nešla, na ledu, v davu…
To právě na Praděd a na Lysou taky. Možná na všechny vrcholy našich hor. 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 02.01.2025, 12:16:08
Hezká holka a ta bílá čičina,ta je.Naháči není můj šálek kávy,u ničeho.Jedině chlupatci.Alan venku na procházce s lidmi problém nemá,ale doma je na seznamování opatrný.
Hezká holka a ta bílá čičina,ta je.Naháči není můj šálek kávy,u ničeho.Jedině chlupatci.Alan venku na procházce s lidmi problém nemá,ale doma je na seznamování opatrný.
Možná,že je to kluk..jednou jsme byli na houbách,a byl tam čuvač-kluk,a páníčci si domlouvali případné hlídání,když slyšeli,že říkám kámošce,že je to přesně jak čuvačka,kterou jsem hlídala…nešla jsem nějak blíž,ale bylo vidět,že kluk asi nedůvěřuje..stál..Lejdy se ke mě přihnala hned a začla se tulit..
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 02.01.2025, 20:49:58
Děkuji-s kamínkem zatím asi nic..
uvidíme co na to má obvodní…
lehce zmínil operaci…
no do toho se mi moc nechce..stačila jedna před rokem před létem,….,
ale říkal,že kamínek je pidi a od toho to není….,
nějaká infejce…
já se taky furt nervuju….
a Vánoce a vše se u nás zdařilo,ale…
třeba ty rachejtle se na té zahradě práskaly,že..
protože kluci-jako švagři..jsou tu doma a můžou si zde dělat co chcou,že…,
a mě to prostě hrozně žere…že 2 dospělý chlapi s vlastníci svoje domy a zahrady,majíci rodiny si sem přijedou a můžou si zde dělat co chcou,protože jsou zde doma….
já to nějak furt nemůžu skousnout….:/
takže tím nechci říct,že jsem simulant,ale,že jako psychika…..
jako jo,to břicho bylo na pohmat citlvý,doktor hnd viděl že je to tím,nebylo to,že si to vymýšlím….
tak bude jsem něco divnýho snědla-pochybuju-se hlídám jak ohař…