Máte nějaký typ pro tyto hrudnikaté psy na obleček?nebo nedáváte nic.u naší buly je to nutnost,když je zima a je déle venku…objednanou mam hurttu 60 cm.doma.taky už něco.ale.stale.to není tak jako ono.
dneska naprosto nechutně, jen jsem obešla ves aby nora neřekla, že se mi nechtělo víc dní po sobě, ale sychravo, mráz a ledovej vítr, takže hnusněji než včera.
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 01.01.2025, 17:47:42
Máme doma pár kousků od Hurtty. Ona nechodí na dlouhé procházky, jakmile je to delší než pár km, dá najevo, že stačí. Počuchá SMS a je to. Když je venku takto a nefouká, nemá nic. Jinak třeba https://www.hurtta-collection.cz/plastenky-hurtta/monsoon-rain-coat-hurtta-rakytnikova/ ve velikosti 45 cm. Manželka upravila trošku zadní díly, byly na ní hodně plandavé. Má 22 kg, ale v rámci možností úzký pas a štíhlé boky🙂
u nás Silvestr v pohodě…půlnoc jsme zaspaly obě 😄 evidentně mám kvalitní meducínu 😀 kočičáci také v klidu 👌
a děti - dneska na špacíri si odchytla dvě holčičky a motýlka no holky v nebi, Moja v nebi, motýl v nebi 😍 + snížek bílý…. prostě šťastný Nový rok
Já jsem se dnes venčila na Ještědu. To je taková liberecká Novoroční kratochvíle. Tradice. Milion lidí a milion všelijak vyklepaných psů. Bohužel, celý týden krásná inverze a přesně dnes se to otočilo, na hory se navalila mlha, přidal se mráz a vichr. Chvíli jsem vyhlížela Yodu, ale Xerxovi asi mají víc rozumu a nectí tradice 😀. Časem možná nějakou fotku vydoluju z foťáku.
Dodatečně přeji všem vše nejlepší do Nového roku. Doufám, že jste všichni přežili silvestrovskou apokalypsu ve zdraví.
Přes volno jsem tu nebyla a nemám čas vše číst.
Jinak u nás se Silvestr prospal. Kdyz to bylo kolem půlnoci nejhorší, tak se Jack probudil, zvedl hlavu, kouknul na nás a zase si lehnul, že se teda asi nic neděje. Kočky to samé. Je pravda, že přes den měl cca 3,5h procházku s brašulí a doma odpadnul. Probudila ho až večer vůně chlebíčků 😁.
No a od včera začal poctivě zvedat všude nohu, očůrávat stromy a rozhodl se, že už je to velkej chlapík a začal “táhnout” za holkama. Na Štědrý den měl 9 měsíců.