Aktuálně: 3 284 inzerátů219 435 diskuzních příspěvků18 346 uživatelů

Jak se vám venčí?

Ph (neregistrovaný) 01.01.2025, 07:57:13 xxx.xxx.0.247
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 31.12.2024, 11:01:24

Jj.posazavsky Pacifik🙂

Vencili jsme ted cele svatky v tehle oblasti. Moje oblibene trasy 😍 jen skoda, ze dny volna pomalu konci.

To volno kolem vanoc  - to je moje svetla chvilka v ponurem zimnim case - konecne vencim jen za svetla a jsme venku  jak jen  dlouho muzeme. Uzivaji si to vsichni

bambule
bambule 01.01.2025, 09:03:18 xxx.xxx.72.29

U nás kupodivu bylo dvacet minut po půlnoci zase klid. V jednu jsem slyšela nějaký vzdáleny ohňostroj, ale to mohlo být i z vedlejší vesnice. Šla jsem spát v jednu a ve čtyři vstávala s Bambulí na vycházku. Všude klid a ticho. 

Ivus
Ivus 01.01.2025, 09:27:39 xxx.xxx.113.99

U nás se včera venčilo přes den, vyrazili jsme na návštěvu na opačný konec vesnice, šlo se přes les, přes nějaké vrcholky 8km tam, tam gulášek, pak přes les 8km zpátky, abychom stihli na setmění zavřít drůbežáky a podojit a pak psi padli a nakonec jsme ani nešli na půlnoc na náš soukromý vrcholek koukat na ohňostroje, protože všichni měli dost. 

Dessynka má dneska první narozeniny, tak silvestr zažila poprvé, takže když to začalo o půlnoci bouchat tak na to trochu zavrčela, otočila se na druhý bok a spala dál. 

Obrázek Obrázek Obrázek
Sardullah
Sardullah 01.01.2025, 10:16:20 xxx.xxx.221.216

Musím říct, že je fakty paráda mít psy, kteří to neřešej….u nás se bouchalo už před půlnocí…asi na zkoušku, jestli to funguje, moji psi chrápali, jedinej kdo nadával jsem byla já, že jako ať s tím jdou do zadele, že neslyším televizi.

Vyvenčili jsme asi v jedenác, teda jen Mates, Gina, se vyvalila na dvoře a že prej nepotřebuje….na půlnoc jsme se šli s pejskama juknout z prvního patra z okna na ohňostroje neboť někteří sousedé z naší čtvrti je mají opravdu moc hezké a já ohňostroje miluju (ale zakázala bych to). Maťula si vlezl ke mně na křeslo, aby líp viděl…Gina už se k nám nevešla, musela koukat ze země. V půl dvanáctý už byl v nejbližším okolí klid, tak jsme se šli ještě vyvenčit jednou a spát.

Dcery ausík se teda petard bojí…letos mu koupili feromonovej obojek…já teda moc nevěřila, že to pomůže, ale prý ty petardy pobíral podstatně líp…teda ještě před Silvestrem….tak čekám na zprávy, jak zvládli půlnoc. V loni byla holka s Ikuškou zavřená v koupelně….

Vahine
Vahine 01.01.2025, 12:29:44 xxx.xxx.123.125
Xerxova:

Yoda včera s příbuznými obešel Mácháč - takže byl docela rád, že může klidně pochrupávat. Na poslední procházce jsme byli kolem půl deváté - to už to práskalo docela dost a pes si toho vůbec nevšímal. I půlnoční šílenství přežil v naprostém klidu.

Překvapivě to práskalo i teď při procházce před sedmou ráno - asi někomu zbyly dělbuchy - ale opět pes vypadal, že je hluchý a věnoval se čtení psích zpráv. Tak snad nám to vydrží i pro další rok (všem dogám se reakce na rachejtle postupně zhoršovala)

Také máme u Mácháče několik vzdálenějších příbuzných a už jsme domluveni, že přijedeme všichni 3 na návštěvu, budeme si promítat znovuobjevený rodinný film z pozůstalosti pratety a hádat, kdo že to na něm je. Těším se! 

A taky půjdeme s běloušem tou pěknou procházkou okolo vody, to místo je doslova magické, má pozitivní energii.  Moc se mi tam líbí a Vám?

Vahine
Vahine 01.01.2025, 13:11:02 xxx.xxx.123.125

Běloušové jsou prostě krasavci ❤️😉

A zachycená krajina je jako krásný obraz. Připomíná mi krajinku od Václava Kadlece, chebského malíře, která visela na zdi u nás doma, když jsem byla malá. Když jsem v pozůstalosti objevila další obraz, oslovila jsem malířovu dceru, která udržuje vzpomínku na malíře živou a pořádá i výstavy. Byla ráda a tak jsou obrazy zpět na místě, kde vznikly. Vaše domovská zimní krajina mi tohle připomněla. 🌷

acher
acher 01.01.2025, 13:23:09 xxx.xxx.222.196
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 01.01.2025, 13:11:02

No už tu krásu sluníčko roztálo.

Sardullah
Sardullah 01.01.2025, 13:45:21 xxx.xxx.221.216

My vyrazili dneska v poledne…teda dost foukalo, až jsem se bála, aby na nás cestou třeba nespadla nějaká větev, ale dobrý…no a vylezeme z lesíka na louku, fouknul proti nám silnej vítr…Gině do ksichtíku a ona prej “no tak to si děláš pr…. já jdu dom…” …"no tak to teda ne, když už jsme tady, tak obejdeme alespoň louku"…a dojdem na konec louky a já teda přemýšlím, kterou další obejdeme (když už chodíme pořád tu samou lokalitu, tak abychom nechodili pořád ty samý dvě louky)…Gina to teda rozhodla za mě a že to stačilo a jde se dom.

Dneska mi teda opět předvedla, že prostě na volno to nejde. Ona fakty celou prochajdu jde hezky jištěná stopovačkou…čeká když jí řeknu, když na ní houknu “Gino, tudy jdeme…” a ukážu směr, tak se začne pohybovat kam jsem řekla…chodí na zavolání (teda připlouží se na zavolání) paráda, to je ale hodnej a poslušnej pes….no a pak zjistí, že rodinka s dětmi, kterou jsme potkali se zastavila a děcka tam blbnou na kopečku hlíny….no a odklusala směrem k nim…a můžu volat, jak chci…a ani jí nezastavím, ani jí nepřivolám, kdyby nebyla na té šňůře, tak si dojde až k těm dětem.

Obrázek Obrázek Obrázek
Aluška
Aluška 01.01.2025, 13:47:17 xxx.xxx.78.158

Moji hafani taky ohňostroj neřešili, dokonce v půl dvanáctý chtěli ještě na krátkou procházku. Dneska jsme jeli k našim do Jaronina, CHKO Blanský les.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Vahine
Vahine 01.01.2025, 13:58:06 xxx.xxx.123.125
Aluška:

Moji hafani taky ohňostroj neřešili, dokonce v půl dvanáctý chtěli ještě na krátkou procházku. Dneska jsme jeli k našim do Jaronina, CHKO Blanský les.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Tedaa, to je nádhera! Společně s tím sluníčkem jsou ty Vaše krásné obrázky, jako z pohádky ❤️ milí poslušní psíci, co se rádi fotí 👏 dokonalost! Přeji jim i Vám hodně zdraví v novém roce, ať v něm užijete jen samou radost a žádnou starost ☝️🍀

Vahine
Vahine 01.01.2025, 13:59:54 xxx.xxx.123.125
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 01.01.2025, 13:45:21

Děcka by si bývala byla mohla myslet, že přiběhl maxipes Fík, kdyby je doběhla…a ona Gina ❤️ 

Vahine
Vahine 01.01.2025, 15:59:12 xxx.xxx.123.125
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 01.01.2025, 15:31:43

Fakt…ty jo, u nás jaro  a jednu chvíli i +8 st. a bez větru…a naserkanej bělouš, už se fotí nerad. Foto není kvalitní, páč je to výsek z původní fotky

Obrázek
Aluška
Aluška 01.01.2025, 16:55:15 xxx.xxx.168.20
Vahine:

Tedaa, to je nádhera! Společně s tím sluníčkem jsou ty Vaše krásné obrázky, jako z pohádky ❤️ milí poslušní psíci, co se rádi fotí 👏 dokonalost! Přeji jim i Vám hodně zdraví v novém roce, ať v něm užijete jen samou radost a žádnou starost ☝️🍀

Ti mizerové se vůbec fotit nechtějí, vždycky koukají jinam než do foťáku 😁, ale děkuji za pochvalu 🙂

sutrik
sutrik 01.01.2025, 17:13:47 xxx:xxx.9d2:de32

Dopoledne jsme byly s kamarádkou a její piraňou na hodinové procházce. Potkaly jsme Tonyho na procházce. 

Ještě jsem tu nepsala, že je ve vedlejší vesnici pidi útulek. Tak Tony je už připravený k adopci, pro zkušené s plemenem. K majitelům útulku už získal důvěru, vítá je, hrajou si… Byl lidmi jen zrazený. Co se týče psů, tak nevím. Když nás míjel, byl hrr a rád by se seznámil, nebylo mu to dovoleno. Byl na vodítku a s náhubkem. Je úžasný, jaký velký pokrok za chvilku udělal. Tak kdybyste někdo sháněl psa, měl zkušenosti a cit na “bulíky”…

https://chrudimsky.denik.cz/zpravy_region/opusteny-staford-v-lukavici-desi-i-dojima-utulek-hleda-cestu-k-jeho-srdci.html

Odpoledne jen já a Bonnie něco málo přes 2 hodiny “nahoru”. Už pěkně fičelo, až pod čepici se studený vítr zakousl. Fotka s ovcemi - váhala jsem, kam volat, jestli policii… Ale hned zaběhly k baráku, co vypadal jako statek.

Jo, a začly jsme opět s agility. S jinou trenérkou. Asi čtyři lekce jsme měly v létě a od konce listopadu asi další 4, 5. Což je dvakrát víc než na podzim 2023, kdy to byl náš “první začátek”. To bylo takové vlažné, protože jsem na Bonnie viděla, že by ji to asi bavilo, ale rychle se znudila. A první trenérka mě vždycky přesvědčovala, že není znuděná, ale unavená. Kdepak, měla jsem pravdu, s druhou trenérkou je to jiné, Bonnie je vyloženě nadšená. A my obě se učíme o dost rychleji. Další lekce má být v neděli, už se těším.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 01.01.2025, 17:18:06 xxx.xxx.136.20

tady vichr,syrovo a mrazivo

já strašná migréna,ze psama šel kousek odpo přítel,

bojím se jíst,tak nic nejím,silvestr u tv,Žeryk mega psycho z ran,se snažil narvat pode sedačku..Dafi se jen klepala..

každej rok jsme jely 1, na výlet,ted se tu potácím ,tak nic..

ale pejskům to nevadí-venku je fest zima,

tak si to v posteli užívají,výletů měly za Vánoce dost…

Dafi
Dafi 01.01.2025, 17:19:27 xxx.xxx.136.20

jo a má teplota měřena 2 teploměrama je 35,5-bud jsou rozbitý teploměry,nebo já….:/

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.