aháá,tak to jo🤭..Držím pěsti,ať to zvládnete😊
Jak se vám venčí?
Tak u nás stále mlha,už ani nevím kolikátý den.Jen mezi stromy se drží výš.Ale jinak krásné bílé svátky,ikdyž bez sněhu.Alan se vylítal a na poslední fotce je už na svém místě na odpočívadle,kde byl rychleji než jsem stačila zavřít dveře.
….dcera s rodinou bydlí v Krhanicich…jezdím do toho kraje moc ráda, je tam hezky a cesta vlakem je kouzelná…
Krhanice…tam to moc neznám, ale tam někde je Vojenské technické muzeum Lešany, byli jsme tam kdysi na dovolené, pěšky jsme pak šli přes Krhanice do Týnce nad Sázavou. Bylo to v létě 2018, to byl syn ve věku, kdy ho moc zajímaly tanky a hlavně bunkry.
acher:Tak u nás stále mlha,už ani nevím kolikátý den.Jen mezi stromy se drží výš.Ale jinak krásné bílé svátky,ikdyž bez sněhu.Alan se vylítal a na poslední fotce je už na svém místě na odpočívadle,kde byl rychleji než jsem stačila zavřít dveře.
A byla jste se podívat za ní ? Za mlhou hustou tak……..
acher:Tak u nás stále mlha,už ani nevím kolikátý den.Jen mezi stromy se drží výš.Ale jinak krásné bílé svátky,ikdyž bez sněhu.Alan se vylítal a na poslední fotce je už na svém místě na odpočívadle,kde byl rychleji než jsem stačila zavřít dveře.
Já to zkoušela a ona utíká a utíká a konec nikde…..
Dneska s partičkou za sluníčka v našem lesíku
My se dnes preventivně ukrýváme doma a na zahradě, protože dnes nemám auto a bála jsem se jít po ulici do lesa, protože si už děti hrajou s bouchacíma kuličkama a Gučánek se na starší kolínka začal bát a Framíka zas nechci pokazit.
Trochu to tady bouchá, ale jenom zdálky, celkově situaci hodnotím jako výrazně lepší než vloni, půlnoc ale asi bude zase výživná ☹️.
Gučka je nejdřív statečný, ale po takové půlhodině rachomejtlování se začne třást, a ten největší nápor u nás trvá tak hodinu..
Zakoupila jsem na radu Plaky Alavis calmimg, tak zítra poreferuju, jestli fungoval.
já se taky ukrývám doma, ale ne kvůli rachejtlím, ale prostě proto, že je tam hnusně, hnusně, -4 i přes poledne který by člověk skrz tu mlhu stejně nepoznal
Tak Vy ale máte pejsinu, která vycházky nevyžaduje..
U nás křivda největší 🙂.
My dnes dali náš oblíbený hradčanský okruh - Kravi rokle, Uhelná rokle, Smolná rokle… nikde ani živáčka. Vasil šlapal jak boreček, poprvé jsem s ním dala tak dlouhou trasu.
…..tam dělá můj nastávající zeť psovoda....
…..tam dělá můj nastávající zeť psovoda....
Kilian:…..tam dělá můj nastávající zeť pdovoda....
Copak to dělá?🤣 asi psovoda?
Daja
Kilian:…..tam dělá můj nastávající zeť psovoda....
Je už jste to stačila opravit👍.
..ano psovoda…Dájo já jsem skoroslepá, takže mi ledacos unikne, tímto se vám hluboce omlouvám…
to je právě ta super věc, mít psa, kterému se dá říct, hele dneska je hnusně nikam nejdem a pes řekne dobře, nikam nejdem
To vůbec nevadí, nic se neděje 😌🫣
Daja