Takže provedu lehké vánoční zhodnocení. Králičí ouška měla obrovský úspěch. Bambule se naučila na povel :"Dáme ouško?"rozpohybovat celé své chlupaté tělíčko nadšením. Já jsem s bundou na venčení taky hodně spokojená. Kapsy akorát, čtyři mi stačí. Bunda je lehoučká, až jsem měla strach, že nebude dostatečně teplá, ale ani tahle obava se zatím nepotvrdila. Nádavkem jsem dnes od manžela dostala super čelovku, kterou jsem hned při venčení vyzkoušela v terénu a super. Snad nám to nadšení ještě nějakou dobu vydrží😀.
Jak se vám venčí?
I proto nemám řidičák…já si ty situace úplně představuju 🙈 fuj!
Impakt, mám na Vás prosbu… které organizaci prosím Vás darujete své vlasy? Před delším časem tady o tom šla řeč a my máme v rodině děvče, které už má krásné zdravé nebarvené vlasy po pás asi a ráda by je holčina darovala. Rostou ji rychle, tak by to možná udělala i opakovaně, jako Vy. 🌷 myslím, že jste měla od nich i nějakou zpětnou vazbu, viďte? děkuju předem…
pro zaměstnanýho člověka je to super, pecka, top, špica. takovej pes, pro kterýho je vážnou prací, když leží na zahradě na strategickém místě, odkud se dá v mžiku řešit jakýkoliv i potenciální narušitel, takže prostě žádná ukrutná nuda a týrání pejsků, když je tam sama. pes, který se mnou a kočkama dělá bez držkování pravidelné spací soboty
a ideální procházka je tak hodinka, hodinka a půl, důchodcovským tempem, totiž hlavně čuchat, když je u toho zastávka na kopání myšiček ideál stav. jako něco delšího výjimečně pro moje milý oči projde taky (třeba ty chřiby) ale sto jarních kilometrů by jí teda nenadchlo.
Tož teď nevím, co na to říct. Když mám práce dvě. 🫣😅 Ale pro mě prostě odjakživa byl pohyb a práce ten největší relax. Po práci samozřejmě. 😃 Proto mám teriéry. 🙃
Jop, bylo to Nové háro. ❤️
A je to pravda co se o nich říká, že je to hodně energie v malém balení?
práci mám sice jen jednu, ale zase není úplně ohraničená nějakou osmihodinovkou, takže kdybych chtěla mít dvě práce potřebovala bych takový ten přívěšek co měla hermiona. navíc se pracuje od raního kuropění, což a) znemožňuje takové ty plány “to musíš ráno vstávat v pět a stihneš hodinovou procházku, běhat, bazén, posilovnu, dosaďte si” a b) sova jako já se potácí v permanentním jetlagu
takže pořizovat si jako bič ještě teriéry, to děkuji nechci 😀
impact:Jop, bylo to Nové háro. ❤️
Moc děkuji Impakt. Přeposlala jsem stránky, díky 👍
Nemyslím si. 😀
Tak u nás dnes konečně slunečno, inverze je pryč a já volno a tak jsme konečně taky vyrazili…
tady dnes byla taková mlha, že jsem ráno do líhně trefila čistě podle styčných bodů typu radar, nafukovací sněhukák, přechod, tady někde musí být ta odbočka
a ta mlha neslezla.
Hm, u nás se sice vstává denně ve čtyři, ale rozhodně ne kvůli posilovně. Vstává se kvůli práci, která si musí udělat, než se jde do práce. 😂
Bude to teda dřina na to najet teď po dvoutýdenním volnu. 🙄 Už jsem si zvykla vstávat o pěti. 😵💫😂
já když mám volno, tak můj přirozený biorytmus říká, že ráno je tak deset jedenáct. vlastně když občas vyskladňujeme a je to jakože noční, je mi to bližší než běžná pracovní doba.
Sardullah:Tak u nás dnes konečně slunečno, inverze je pryč a já volno a tak jsme konečně taky vyrazili…
Vy jste totiž tu mlhu s námrazou poslala k nám 😏 Slibují mohutné sněžení, jsem na něj zvědavá.
Taky mi ranní vstávání nedělá dobře. Dneska jsme si s mužem nařídili budík na devátou, abychom vstali brzy na výlet 😀. Dali jsme si procházku z Kamenneho přívozu do Petrova podél Sázavy. Byla to pohádka. Bylo nádherně, stromy pokryté jinovatkou plus to krásné sázavské údolí. Užili jsme si to moc.
Včera jsme byli v Tróji v botanické na Křišťálové zahradě. Muž vodil Malinu a najednou k nim prý přistoupila žena a prý jestli si může Malinu pohladit, tak můj muž svolil a ta žena začala hladit Malinu se slovy “ty máš krásně hustý kožíšek, Malinko”. Tak se pak divil, že jí oslovila jménem a jestli jí znala nebo jak na to přišla, že je to Malina.. Tak jsem si říkala, jestli jsme nepotkali někoho z místního osazenstva?
Určitě jo, ale dotyčná měla říct, že je ta a ta. Jsem zvědavá která se ozve, že to byla ona.
Já takhle potkala jednu paní v Havířově, ale ona prý jenom nás tady čte, hmmm škoda.
Daja
Jste mi to přivolala asi. Dneska jsem spala až do osmi a teď tu čumím jak puk. To už mohlo být práce podělané sakra. 😂😂😂
impact:Jste mi to přivolala asi. Dneska jsem spala až do osmi a teď tu čumím jak puk. To už mohlo být práce podělané sakra. 😂😂😂
ale aspoň jste se pořádně vyspala😔..je to někdy potřeba..práce není zajíc,neuteče..Chápu,taky jsem mívala blbý pocit,že jsem jako něco zmeškala..že babička je už doma z poklidu,že není uvařený čaj a nachystaná snídaně..a Já kvůli tomu musela vstávat v 7 i v neděli🤔A už nemusím nic..a stejně jsem vzhůru v 6-7.
No šla jsem spát cca v půl desáté, takže spánek dobrej. A zdál se mi sen, že brácha ve vánoční tombole vyhrál čtyři půlroční štěňata portugalského vodního psa, co chovatel nezvládl prodat. Tři kluky a holku. A holka v sobě měla zapíchaný plastový tyčinky, prý že má bradavice a tím to z ní vycucávají. No strašný kraviny. 😂
Jinak ad ta práce - spíš jde dneska o to, že dopoledne dovezou dřevo a já musím vyklidit celej dvůr. Snad nebudou spěchat, páč než se tam vyvenčí psi na etapy, než to spláchnu a začnu chystat, tak bude deset nejdřív. 😵💫