»
Odpověď na příspěvek uživatele
Vahine z 29.12.2024, 09:42:55
aléé-nic si z toho nedělejte🙂
já si troufám tvrdit,že mám ze psy za 38let zkušenosti…ale Dafi?tak když vidí jinýho psa,tak když nepoveluju,nenapomínám a nemonituruju-překlad-nesmím prostě čučet a jít a ostatní v mé rodině-tak bud aspon dudle-výraz-vrčela bych,ale vím že nesmím..
nebo teda povrčává,a někdy teda štěká..
nejhorší je to kousek od zahrady-asi to bere jako svý území,
ve městě je to v pohodě,to do káže projít i v klidu,potichu,ale tady jak chodí pole/les+teda někdy dědina…tak holt to potichu je málokdy..
vyloženě nevyjíždí,ale povrčává,nebo bubledudle pod fousy-že to slyším jen já…
je fakt žew tomu moc nenahrává přítel,kterej se vyhýbá psům jak černýmu moru..
neříkám,že je má nějak vyhledávat..
ale on když vidí někoho ze psem tak je schopnej to brát mega oklikou-to stejný jeho máti-která k tomu hystericky-fakt to by jste musely vidět…pnikaří,bere psy do náručí,hustí do nicch povely,který stejně neposlouchají…
no a přítel na vycházkách/výletech vyhledává místa,kde ani noha,když řeknu občasže půjdem-jak dnes třeba-k Nevojáku,nebo na Jalovák….
atd,-tak řekne-ne tam bude hodně lidí,cyklistů,tam budou běžci..
jako neříkám,že máme chodit na Václavák..ale zase,když se psem někoho potkáme jednou za čas tak je to taky těžký….☹️
takže my 2 kdyby jsme se potkaly,tak by jsme naše pejsky rovnaly na kraj,hustily do nich sedni!motivovaly na pamlsky a mezitím by bylo-dobrý den🙂
ale abych DAFINU NEPOMLOUVALA,když půjdem chvilku spolu,a Váš pejsek by si jí nevšímal,tak by se časem po pár metrech uklidnila a byla by v klidu🙂
holt nemá žádný známý pejsky a kamarády na venčení a vycházky-jen basenžíka co se ho bojí-tak chodí zvlášt,a když ho potkáme,tak se Dafi zkamení-otočí a mizne,nebo vrčí….