To vypadá jako kluci Dublinbarzoj…
zatím pšššt pšššt, to bylo teprve oznámení učekávání
zatím pšššt pšššt, to bylo teprve oznámení učekávání
No tak to bude v chalupě veselo 🍀gratuluji Vám🍀
To píšu potichuuu 🤫
🍀
Pšššt…(pšššt, potichu gratuluju)…
Tak pššš ….❤️
Naše holky se dnes venčily s barzojikama. 😁
To vypadá jako kluci Dublinbarzoj…
Anonymní:To vypadá jako kluci Dublinbarzoj…
Jj, Satan a Kejny, jestli si to dobře pamatuju. 😊
Sarah01:Jj, Satan a Kejny, jestli si to dobře pamatuju. 😊
No to je ale super 👏😃
Dopr..čic proč mě to odhlásilo?
Anooo, kluci měli tu čest, že holky je vzaly do party a užili jsme si všichni krásné, mrazivé dopoledne.Děkujem za procházku a snad se na další zas nebudeme domlouvat tak dlouho jako na tuto.
Děkuju moc za fotky, já stihla jen jednu z auta (v dálce je vidět Velká Kotlina). 😊 Bylo fakt nádherně jasno, viděly jsme i Praděd.
krásná zima u vás…👍
Máte krásný sníh, ale my zas máme houby 😇 Sníh jsme měli včera.
orionka-2:Máte krásný sníh, ale my zas máme houby 😇 Sníh jsme měli včera.
To je ucho Jidášovo(ta houba)?
orionka-2:Máte krásný sníh, ale my zas máme houby 😇 Sníh jsme měli včera.
Bylo to trošku vejš, cca o 120 metrů, tak tam bylo sněhu víc než tady. A dnes ráno mráz -9, během dne to na sluníčku trochu stouplo. U vás taje?
Sarah01:Naše holky se dnes venčily s barzojikama. 😁
No, to je paráda, krásné počasí jste měli, u nás je holo, mlhy, sníh žádný.
Je to krása.
U nás jen zmrzlý bahno ;(.
Sarah01:Bylo to trošku vejš, cca o 120 metrů, tak tam bylo sněhu víc než tady. A dnes ráno mráz -9, během dne to na sluníčku trochu stouplo. U vás taje?
Sníh zmizel stejně rychle, jako se objevil. Inverze, azůro a tak si na něm sluníčko smlslo. V údolí podle potoka námraza, ale ozimy na polích zelené. Mráz přiměřený, kolem 2, 3 pod nulou.
Stelle:To je ucho Jidášovo(ta houba)?
Ty světlé placky jsou hlíva, a ty rezavé uši jsou Jidášovy. Ještě mám v lese plantážičku penízovek - tam budu sklízet celou zimu (jestli je někdo neobjeví, místní ne, ti nesbírají ani ryzce, ale Pražáci jsou nebezpečný druh )