Měla jsem to takhle vloni, tak vím🌷
Jak se vám venčí?
Blahopřeji!!!
venčilo se dnes bahnitě. Sněhový poprašek to nezachránil - domů jsme přišli jak tři vodníci a navíc obalení bahnem… Dvouhodinovka nad Karlovem byla i tak dobrá, dole pršelo, nahoře mokře sněžilo - spousta stop vysoké, ale naživo jsme potkali jen stádečko srnčího.
Na zahradě taky jen maličký poprašek - bahno zatím vede…
balu:Blahopřeji!!!
mně ne - ale je mi jasné, že je to pro basenžíky a je to jen úklep
od čtvrtka do neděle odpolední,
takže vycházky kratší cvičící,případně autem na cyklostezku a zpět
v neděli v práci 11 hodin s 15minutovou přestávkou…☹️
spát jsem šla v jednu v noci…..
v pondělí ve znamení úklidu,chystání kytek na hřbitov,2 krátkých cvičcích vycházek
odjezd pro tátu do BK,tam na hřbitov-vyhlížely jsme tam srnky..ale asi byly schovaný..☹️
dnes ráno vycházka do Ždánského lesa,kde Žeryk ve svetru válel sudy,Dafi hopala po pařezech a hodila držku🙂
běhaly,Žeryk si hrál na přetahovanou,pak skoro hodinu chození po městě a Dafi obíhání stromů,
doma chystání větví-kvůli andulkám nemám stromek-mám 2 obří klece,na stromek není už místo,dělám roky větve…
pejsci spí,ještě odpo se půjdou chvilku projít
Dafi dostane pamlsky od chlupáčů.Žeryk pamlsky a hračku,andulky ovocný tyčinky…
Ano, omlouvám se.
Samozřejmě to mělo být blahopřání basenžíkům.
Sardullah:Mě přijde na českém bramborovém salátu vtipný, jak ho každý dělá úplně jinak… já třeba dávám jen brambory, mrkev, vajíčka, kyselý okurky a junior salám.
Mám několik kamarádek a každá ho dělá jinak.
Já jsem teda schopná sežrat brsalát v jakékoliv podobě a klidně vyměním maso za další porci salátu. Ale nikdy bych nesnědla ten se salámem. 😀
Tak jsme se parádně zaprasili v Chřibech. 😂
Viděli jsme daňky, muflony a divočáky. Dali jsme si skvělý okruh o délce patnáct kiláčků. Asi dvacetkrát jsem málem na tom sněhu spadla a jednou jsem se vymázla doopravdy. Zas jsem čuměla do foťáku místo na cestu a už to bylo. 😵💫
A i když jsem teda tušila, že to bude poslední dva kilometry horor podmáčeným terénem, tak cesta předčila veškerá má očekávání a k autu jsme došli jak banda hovad. 😂
A do 600km/rok 2024 nám chybí už jen pár kiláčků. Hurá. 🥳
Včera jsem přijela z práce v osm večer, pak už jsem nic nestihla. Poklidila jsem, stromeček máme od neděle. Salát mám hotový, klasika brambory, vejce, sterilovaná zelenina, pepř, sůl, hořčice, majonéza a tatarka. Ještě jsem stihla tři táci chlebíčků (vyrobit).
Ale jak neustále ochutnávám, ani nemám hlad. Jdu smažit, pak dostanou pejsci štědrovečerní porci srnčího masa. A půjdeme večeřet i páníčci. Kouzelný večer přeji
já si odpo ještě pocvičila-na záda
zapálily jsme na zahradě svíčky u hrobečků pejskům,kočence a andulkám,s pejskama a tatínkem jsme šly kousek po dědině-ted budou večeřet oni,pak jéžišek a pak my-večeře
salát dělá přítel,stejně jako většinou celej rok vaří on-hlavně o víkendech…
salát dělá přítel podle sváteční kuchařky Vanka,
kuchařku dostal před rokem ná Vánoce….
Impact-kde jsou ti mufloni?
hunak my jsme šly do lesa,kdy bylo ještě pomrzlo,jinak všude kolem baráku-pole,les mega bláto a Žeryk v tom válí sudy v bundě….
Já jsem nucena dělat salát podle tchýně, manžel by jinej nejedl. Jsou tam jen okurky, cibulka, vajíčko a gothaj. A domácí majonéza, ze který se mi navaluje (strašně cítím ten olej), tak si dávám část stranou a milchám si do něj yofreshku.
Je to hned za vodní nádrží.
Akorát koukám, že to rohatý jsou asi nějaký paovce a ne kozy. 🤣 Byli jsme tam už v létě a toto tam teda žije - viz cedule.
Foxteriéři vám přejí krásné a veselé Vánoce
U nás jsou Vánoce na sněhu, i když na běžky to ještě není. Přeju vám všem krásné sváteční dny.