Aktuálně: 3 523 inzerátů216 924 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Jak se vám venčí?

Bobca
Bobca 22.12.2024, 08:10:34 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Mám to právě úplně stejně, ale zase právě proto, že ten pokoutník už skoro není vidět a tu třesavku a hlavně ty její hnusný pavučiny mám všude, tak mě to štve. Jednu sobotu to uklidím, všude lítám s prachovkou a vysávám to, za týden je to zase znovu. V týdnu vysávám většinou jen podlahy a pak kouknu na stropy a už se mně nechce zase vytahovat vysavač. 

Sarah,a nenapadlo vás,že by ti pavouci mohli vylézat zpátky z toho vysavače?..když jsem bydlela na dědině,a měla jsem vanu(už 20 let mám jen sprchy)..tak když byl pavouk ve vaně,tak do 3 dnů pršelo…nevím,jestli to ostatní mají stejně,ale to odbočuju🤔..Ale..já ho splachovala do odpadu sprchou..bo pavouků se taky štítím,a likviduju je..otočím se a milý pavouk byl zpátky🤭Mám zkušenost,že mravenci z vysavače vylezli..

Já jsem tu měla ty dlouhonohé,co sem dávala myslím Bodlinka..Systematickým ometáním jich tu už hoodně ubylo ale sem tam se najde..

Bobca
Bobca 22.12.2024, 08:13:28 xxx.xxx.20.192
Xerxova:

a teď ty nepsí - lesy a potoky za humny, a dnešní Velký Dubický rybník, Skautská skála, údolí Peklo, sv. Barbora a pekelské kamenné schody. Moc hezký výlet - jen tedy vlhké a namrzlé hatě v údolí Pekla neměly chybu. To že jsme nikdo nepadl byl zázrak…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Yoda,jako vždy úžasný,bála bych se,že by si ten "doutník" zarazil dál.. A u té přírody-ty splávky..odraz oblohy ve vodní hladině…🤗To je balzám na oči a duši…děkuji🥰

Sarah01
Sarah01 22.12.2024, 09:59:29 xxx.xxx.162.253

Přejeme všem krásné svátky, plné pohody a do nového roku hodně zdraví, štěstí a úspěchů. 🎄🎁🎉🥂

P. S. Stromeček máme letos bez špičky, narostl si podle svého a asi by skončil na skládce. 😊

Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.