Kelišovi jedou bomby💣 a jsou hvězdy💥💫 !
Moc gratuluju !!!
Srdečné pozdravy panu profesorovi !
Kelišovi jedou bomby💣 a jsou hvězdy💥💫 !
Moc gratuluju !!!
Srdečné pozdravy panu profesorovi !
..diky ta gratulaci….pozdravy vyřídím🌷
Přidávám se k obdivovatelům. Kelišek je tááák krásnej, roztomilej a šikovnej😊.
…děkuji..
já vám vždycky exteémně závidím,jak máte běhacího psa!!!
to je pro mě úplně nereálný…
Žeryk běhá první část vycházky,pak chodí 3 kroky za mnou..takže,když se někde začuchá,nebo nedej bože něco žere,prostě furt se otčím za sebe a hučím at jde dopředu….-bych na něj potřebovala zrcátka 🙂
má to takhle odjakživa..
a Dafi chodí vepředu-klusem-případně v lese běhá,hledá pařezy-to se vyběhá sama,ale zase trčí na těch pařezech a chce odměny,tak musím dávat bacha,jestli slezla a jde,nebo tam trčí a čeká….
no a do kopců se táhne,a na známých místech kolem domu se táhne a chodí vzadu…
fotka je ze včerejší cvičící vycházky,kdy jsme natáčely videa-jak cvičí sama Dafi-pár tanečních cviků+na konci oběhnutí Žeryka,Dafinčino obíhaní stromů a laviček-a naprostá bomba!!! oběhla i dřevěný domek!! a cvičení s oběma zaráz-chůze u levé/pravé nohy,polohy,pivolání ..mezitím házení míčků a aportků,aby nezmrzli🙂
no bavilo to oba,akorát teda Dafi štěkala,že málo pamlskuju,odměnuju po třeba 5 cvicích a Žeryk štěkal rozdováděnej s hraček…u tanečních cviků…
venku 25 minut….ale psi se vyblbly,proběhly,zaměstnaly….
-njn-vycházky po ranní směně…..
moc,moc a převelice moc vám gratuluji!!!
máte můj obdiv!!!!!
..jé děkuju moc🌷
Kelišek je boreček, teda vlastně borec, s velkým B!!! A panička je samozřejmě borka!! Moc gratuluju!
U nás se nevenčí, u nás se marodí…
efe:Kelišek je boreček, teda vlastně borec, s velkým B!!! A panička je samozřejmě borka!! Moc gratuluju!
krásné..jakoby si vás hlídali…a zahřívali vás…🤭
efe:Kelišek je boreček, teda vlastně borec, s velkým B!!! A panička je samozřejmě borka!! Moc gratuluju!
tak ať je brzy po marodění a na svátky už je vše v pohodě
Když nešel sníh k nám, tak jsme si o víkendu zajeli za sněhem my😂.
dnešní vycházka
jdu za hájenku do lesa,že nasbírám větvičky s podi šištičkama na výzdobu na hrobečky-pejskům a máti s bráchem.
tak vylezu kopec,udělám okruh po lese,jdu zpět-a najednou přede mnou VLK!
tak jo,nebyl to vlk,ale československý vlčák-na volno,bez košíku,zamračeno,
nic moc viditelnost…zkoprněla jsem a zavolala ke MĚ!
psi se na patě otočily a přiběhly,šupla jsem je na vodítko,
uzval se hvízdot a vlčák se otočil,a odběhl,pochvilce jdu tím směrem,tam pán s vlčákem a malým bílým psem na vodítku a když mě vidí jít směrem k nim,jde doprava,tak se otáčím,a jdu kousek dolů a zpět k hájence,klepou se mi nohy,
ale jdu a dojdu k hájence,vzpomenu simže chci ty větve,tak po jiné cestičce zamířím do lesa,nasbírám větvičky,pochodím ještě pár metrů cik cak a jdu už z lesa-Dafi na svetřík vrazím Žerykovu neprofukovací nepromokovací takovou tuhou modrou bundučku,která je jí dlouhá a kapuca se jí překlopí,že vypadá jak bundička se 4 nožičkama🙂
Žeryk má bundičku s kožíškem a svetr,bo fučí,a já z něj den před tím vyčesala hoodně podsady trim.hrabičkama…
já narazím na čepici 3 kapuce a jdem k hájence kolem lesa a dolů k zahradám,a dom,kousek v půli kopce,kousek od domu si vzpomenu,že nemám ty VĚTVIČKY!!!
tak jdu zase navrch,Dafina se táhne,jdu podél lesa,tam kde jsem navlíkala bundičku,zjistím,že nemůžu ty větve najít,protože furt něco hledám,a nevím kde to je…
takže zalezu do lesa,vezmu další větvičky a už jdu dom
doma překartáčovat psiska-velký důkladný česání proběhlo včera,a nakrmit,zabalit a do večera nikam nejdu-doufám……….🙂
…děkuju moc🌺tak ať je brzy dostonáno..
Jste marod Vy, nebo Váš pes?
Nejdřív páníček a ten to pak prsknul na mě. Psíci ok. Na to, že nebyli chudinky tři dny venku, tak se chovají víc než slušně ❤️
Keliš válí! Gratuluju.
Efe, přeju brzké uzdravení.
Dneska jsem měla dovču, tak jsme s Bonnie vyrazily skoro na 3 hodiny ven. Kvůli silnému větru jsem se snažila jít víceméně mimo les. Tak jsme schytaly vítr a drobný déšť na plné pecky. Zase mě překvapilo, že i tak měla Bonnie chuť jít. Až do doby, než si uvědomila, že vynechala snídani a má hlad. To se mi začne motat pod nohama a doufá, že budou padat pamlsky. Padaly.
..děkuju moc…
Poctivě zabalená jako Ramzes třetí a jeho otroci vložení do sarkofágu. …ono když si je dátek sobě na gauč..nezlobí, neotravují? jako ta moje., chci mít klid, jdem spolu na gauč.
Brzké uzdravení přeju….jinak teda smečka pohromadě i s panem Bečkou🥰…to je on, mého srdce šampión 👍…a teda jinak se kulíšci činí se v zahřívání pěkně všicí, poněvadž určo ví, že takhle paničku pěkně uzdraví..😇
Držím palce, uzdravte se.
Nebydlíte někde poblíž Milovic? Pokud ano, nepotřebujete náhradního venčitele?