Kilian:..alespoň někdo je u nás větší než ten pohár pro Keliše….
Je nádherná.
Dafi:aha jako vevnitř že by byla ještě jedna kapsa???
ale to by šlo!-asi teda-su strašná šička🙂
však to nebude mít vliv na funkci🤭,ať to vypadá jak chce…hlavně,když to bude oddělené..klidně ručně,když nechcete,aby to bylo prošité zhora a dobře obšít ten vstup,ať se vám to netrhá..Držím pěsti..
na Mácháč
Foto č. 12 - to je nějaká ta egyptská husa či jak se jmenuje?
Aneb na velikosti opravdu nezáleží. Malý pes s velkým srdcem.
kometa:na Mácháč
Foto č. 12 - to je nějaká ta egyptská husa či jak se jmenuje?
jojo - husice nilská - je jich všude víc a víc. Jinak labutě, volavky popelavé, kachny divoké a kormoráni. Nic víc k vidění nebylo.
😀🌷děkuji
Děkuji. Nebyla jsem si jistá.
Kilian:Zdravím, tak dneska definitivně ukončil Keliš letošní sezónu a po čtyřech zkouškách získal první místo na svém jediném letošnim závodě na našem cvičáku a to na Memoriálu Stanislava Skály v kategorii dle ZZO1 s 93 body.
Mě vždycky ohromně pobaví fotka ze stupňů vítězů ! A jak musíte vzít psíka na ruku, aby byl za pohárem vidět 🙂) Tak přidám velkou gratulaci.
Dneska jsem se venčila v Decathlonu. 🤭
Když už je zima na krku a byly ty vánoční prémie. 😂
…..děkuju moc….no navíc všechno z byhet jde ke kamarádům pejskařům, protože s touhle velikosti nikdo nepočítá a granule nežereme páč barfujeme….dostali jsme krásné lehátko pro velikost ovčáka, nádherný obojek, taky nic….jenom gumovou slepici, Keliš ji rozpitval za pět minut a cestovní skládací misku s víčkem, tu užijeme, je menši ale hluboká….
..ten obojek mně obzvlášť mrzí….
..ten obojek mně obzvlášť mrzí….
..alespoň někdo je u nás větší než ten pohár pro Keliše….
Kilian:..alespoň někdo je u nás větší než ten pohár pro Keliše….
Je nádherná.
…dvanáctiletý ragdoll Eda….
Kilian:…dvanáctiletý ragdoll Eda….
🤭 a já ho odhadla na kočku. Tak to se mu omlouvám 😃.
Kilian:..ten obojek mně obzvlášť mrzí….
a nevyměnil by ho sponzor za menší?? Většinou jsou to předpokládám sponzorské dary… a nebo napsat do firmy, jestli by nevhodnou výhru neproměnili za správnou velikost
….to se neomlouvejte, jednak je celkově drobnější a jednak je ve střihové úpravě….
U nás dneska chvílema vylezlo i sluníčko, Mirďa si monitoroval zahradu, než jsme vyrazili do lesa
miláček Kelíšek ❤️ i teta Vahine je na Kelíška pyšná 😊 posílám pohlazení a gratuluji 🌷
..děkuji a osobně Kelišovi vyřídím…..🌷