Kolik to má kapes? Napočítala jsem 5.
Jak se vám venčí?
..píšou to v popisu..4…dvě malé a dvě velké…
A jedna vnitřní, ne?
….ano, nečetla jsem to pořádně….a tak proč se ptáte když to máte v textu…..
Má to 5 kapes to mi stačí. Pamlsky, baterka, pepřový sprej, klíče od baráku a samo taky sáčky na bobky, kapesníky a balzám na rty a malé balení dezinfekčních ubrousků. Telefon nosím jen když jdu do polí. Spíš jsem chtěla bundu opravdu nepromokavou. Mám super dlouhou zimní bundu, ale není právě nepromokavá. Čekám že letos bude u nás spíš víc pršet než sněžit☹️
Na tom není nic odvážného. Mnohem rizikovější je to v noci ve městě než v lese dál od měst. Mám obavy jen z myslivců, aby si některý nespletl hamaku se zvěří.
Jasně, do hamaky za námi žádné zdejší zdravé zvíře nepoleze. Ale na noční čůropauzy, při stavění a balení už budu muset začít víc dávat pozor a někde, kde je už vlků víc, začít Bonnie vázat.
Co tohle? Kilt můžete dát přes jakékoli kalhoty. https://www.4dox.cz/vycvikove-obleceni-pro-panicky/vycvikove-sukne-kilty/vycvikove-kilty/
Ten eshop je děsnej mor. Zas jsem tam dneska nechala litr. 😂
tu sukni mám-teda ne tuhle,ale podobnou,takže další nechci…🙂
asi si teda jednu kapsu nějak sešit,at si ty pamlsky nemíchám….
v pravé mám pamlsky a v levé-klíče,mobil,krátké kulaté náhradní vodítko,jelení lů,
vzadu mám sáčky na bobky a hračky….
jo,ta bunda vypadá fakt dobře!!!🙂
impact:Ten eshop je děsnej mor. Zas jsem tam dneska nechala litr. 😂
Ty psí hadry, to je darda, bundy mám 2, vesty 2, dnes mi dorazila od Ščučky zimní bunda protože jsem chtěla s těma rozepínacíma kapsama vzadu, aby se mi vešel pešek, balonek atp. Vypadá, že v ní zima nebude, je vypodšívkovaná flísem, tak ji zítra hned vyzkouším. Jsem sama zvědavá, jinak jsem v zimě nosila normální bundy z obchodu. Já potřebuju hodně kapes, tady jsou 2 prsní na zip, jedna uvnitř bundy, 2 velké vpředu dole a jedna velká spojená ve 2 vzadu. Na Ščučku jsem slyšela chválu, no tak jsem objednala na zimu toto. Čekala jsem na bundu měsíc.
https://www.eshopscucka.com/damska-zimni-bunda-lady-warm-camo-heart-tyrkys/
Psí hadry oproti koňo hadrům jsou slabý odvárek.
Já si doteď vystačila se dvěmi kapsami takže mít pět kapes je pro mě obrovsky krok kupředu 😀😀😀.
Když jsem tam nakupovala posledně tak tam padlo dva a půl tisíce☹️, ale je pravdou, že mi část proplácel zaměstnavatel.
Dafi:tu sukni mám-teda ne tuhle,ale podobnou,takže další nechci…🙂
asi si teda jednu kapsu nějak sešit,at si ty pamlsky nemíchám….
v pravé mám pamlsky a v levé-klíče,mobil,krátké kulaté náhradní vodítko,jelení lů,
vzadu mám sáčky na bobky a hračky….
Dafi-podélně sešít,hm?..pokud nejde na stroji,sešila bych to rukou..nevím,jak je máte široké,aby se vešla ruka..Viděla jsem někde tu vaši “sukni”,myslím,že by to šlo..Nebo-našít ještě jednu kapsu přes..byly by 2 na sobě👌
Ta bunda vypadá, s těma všema kapsama i celkovým vzhledem, naprosto dokonale! A není extrémně drahá. Díky za tip. Akorát, že teď ještě si jí nekoupím, marodila jsem dlouho, tak ty prachy moc nejsou, ale příští zimu… no uložila jsem si stránku☝️ jsem z bundy úplně odvařená 👍 hřeje pěkně, Anet? Děkuju
Bunda vypadá perfektně. Díky za tip.
Dneska dopoledne procházka na hranici Železných hor a Žďárských vrchů. A odpoledne od vlaku domů.
sutrik:Bunda vypadá perfektně. Díky za tip.
Dneska dopoledne procházka na hranici Železných hor a Žďárských vrchů. A odpoledne od vlaku domů.
sutriku,a ta borderka je vaše taky??nevím,jestli jem ji viděla u vás?..nebo je to on? Je to celý Čenda uz Kamenné…
my dnes dopoledne “oběhli” Mácháč… počasí nic moc, ale solidně jsme se protáhli
Xerxova:my dnes dopoledne “oběhli” Mácháč… počasí nic moc, ale solidně jsme se protáhli
a fotečky??jsme si zvykly🥰