Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 06.12.2024, 22:17:20
Dostává Tasectan duo a Zoosorb to je vlastně oxid křemičitý. Do večera neblila, večer si sama řekla o vycházku. Myslela jsem, že jen obejdeme pár ulic, ale nakonec jsme udělali snad tři kilometry. Večer zprvu stávkovala, nakonec si s chutí dala trochu vařeného kuřecího a krůtího masa. Teď ráno znovu dostala ten Zoosorb. Sežrala část dávky, takže dostala část inzulínu( na plnou dávku by musela sežrat aspoň ⅔). Pro ni je nejdůležitější se zpátky rozežrat, bez inzulínu se jí znovu vrátí všechny příznaky diabetu. (Nežere =nemůže dostat inzulín.)Budu dnes pokračovat s tím Zoosorbem. Ten mám vyzkoušený na tyto akutní stavy ji zabírá skvěle. Je to rozpustné ve vodě takže si v malé misce rozpustíme potřebnou dávku a stříkačkou jí to podám zrovna do tlamy. Snad to bude dobré. Veterináře mám připraveného na telefonu, kdyby se to nějak zhoršilo.
No nemám slov ohledně sněhu😟. Včera tady vypadalo, že jako už se zadaří a my budeme brouzdat v metrových závějích. Nakonec prd, nic se nekoná a to bydlím v Jeseníkách. Moc milují sníh a kde nic tu nic, zato nám kvetou kytičky na zahradě. Mě už fak picne☹️. Já chci sníh❄️.
No nemám slov ohledně sněhu😟. Včera tady vypadalo, že jako už se zadaří a my budeme brouzdat v metrových závějích. Nakonec prd, nic se nekoná a to bydlím v Jeseníkách. Moc milují sníh a kde nic tu nic, zato nám kvetou kytičky na zahradě. Mě už fak picne☹️. Já chci sníh❄️.
Po včerejší kalamitě v Bruntálu, kdy napadlo asi 10 cm sněhu, ho radši už nechci. Absolutně neuklizene silnice přímo ve městě, busy zpožděné i o 50 minut a mně zrovna chcípla baterka v klíčku od auta. Asi zákon schválnosti. Přijela jsem domů v 7 večer a odklízet sníh kolem domu budu až dnes. Zatím se mně ale nechce ani vylézat z postele.
Je tu někde Dafi? Bych ráda věděla, jak to vypadá v Chřibech. 😂 Včera byla v Buchlákách naprostá kalamita a tak dumám nad tím, esi má smysl tam zítra vyrazit. I když co jsem vloni zapadla, tak už mám aspoň ty řetězy v autě. 😂
Po včerejší kalamitě v Bruntálu, kdy napadlo asi 10 cm sněhu, ho radši už nechci. Absolutně neuklizene silnice přímo ve městě, busy zpožděné i o 50 minut a mně zrovna chcípla baterka v klíčku od auta. Asi zákon schválnosti. Přijela jsem domů v 7 večer a odklízet sníh kolem domu budu až dnes. Zatím se mně ale nechce ani vylézat z postele.
Nevylézejte, do odpoledne se uklidí sám a jen dotvoříte zbytky. U nás včera kalamitka, večer do toho začlo pršet, do rána to nezmrzlo a teď jen na trávníkách. No a trochu před garáží. V pohodě bych projela i s mou nákupní kabelou.
Tady klid, jen v noci zapršelo, teď lehce nad nulou - všude bláto, courali jsme, jako vždy o víkendech, Nad Brložnicí a kolem Kostelíku (vrch) kam nikdo nechodí…
no a dneska holčina s cca 10 měs šiperáčkem bez vodítka , přivolání asi nic moc , ale na stůj poslechl - moc šikovnej pejsek, bejt mladší - tak jasná volba 😉