Tak u nás Qui a rehábky. Protahování masáž se mu líbí, jen má problém s tím že chce mít vyvrácenou hlavu… A to ne vždy může…
Vana ho notně nebaví a to chodí na sucho, bez vody. Protože podle basenji je voda opravdu hnus… Cvičení (balančky, kavalety) je většinou fajn, to ho baví, když zrovna nechce čuchat.
A ad kahhoty. Mám taky z 4dox, zimní reflexní maskáč a jsou hodně super. A mám i i zimní kabátek, s pamlskovníkem a světýlkem a tou zadní kapsou na zip. A to je hodně super věc, do zadní kapsy se mi vejde 15m stopka a nevím o ní. Teplá je taky, jen není moc ke krku, ale nosím takový ty tunely tak mi to neva.
Odpověď na příspěvek uživatele Elisak z 03.12.2024, 15:16:11
Jé … já mám taky tyhle kaťata- reflexní maskáč. Zimní bundu mám od 4dox taky… to mě teda mrzelo, že nenabízí taky v barvě černý reflexní maskáč… tu mám obyč maskáčovou a potvrzuji, v zimně nosím buď rolák nebo tunel. Ono to takovej stojáček má, ale když je studenej vítr, tak by klidně mohl být vyšší,.
Včera jsem musela z nutnosti venčit v riflích. Ženy, já jsem už dlouho nepřišla domů tak vymrzlá. Celou vycházku jsem si v duchu nadávala, proč jsem se doma v rychlosti nepřevlékla🥶
Suší nový postroj, suší? Ještě ustřihnu poutko na zádech.
Nečekala jsem, že budu muset kupovat další postroj na krátké procházky, výcvik, pohyb po městě… Ta můra na jaře ještě změnila hrudník, i když váží furt stejně. Fialový Non-stop postroj tak už měla hned za předníma nohama, dotýkal se. I když jinak byl velikostně OK. Jestli výrazně přibere, tak jí nebude ani tenhle nový. Výběr postroje horor - buď mají nesmyslně velké krky, nebo nejsou vhodné pro klenutý hrudník, nebo nízká kvalita.
Přidávám fotku z podvečerního venčení. A fotku brány sousedů, i tam jsou psi 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Stelle z 05.12.2024, 11:26:52
Kam je potřeba. Kroužek pod krkem používám pro připnutí stopovačky, kterou pes tahá za sebou - je to bezpečnější, protože se mu nemůže omotat kolem nohy (nohou). Resp. samozřejmě může, ale je to méně pravděpodobné.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 05.12.2024, 11:26:05
Je to Hurtta, model Venture. Přezky zatím dobrý, zdá se, že nevadí. Lopatka do nich nenaráží. Obavy mám z těch udělátek pod přezkou, které slouží pro uchycení konce popruhu. Jestli do nich při pohybu nenaráží loket. Bonnie nic neříká, běhá v tom i na maximum. Tak uvidím časem. Jsem připravená to kdyžtak rozpárat, udělátko odstranit a dát místo něj gumičku.
Já dnes venčila za humnami. Před třema dny tu silně zapršelo, takže i polní cesta docela blátíčková. Viděla jsem spoustu stop zvěře, tu srna, tu prase, tu liška, tu kuna. Ale nakonec jsem stopovala úplně něco jiného. Na křižovatce zřetelné stopy člověka a psa asi střední velikosti. Takže jdu po cestě a najednou mi při tom všem sledování dojde, že už nějakou dobu nevidím stopy člověka jen stopu středního psa a psa hodně velkého a těžkého podle hloubky stop. Zvláštní byla stopa pravé tlapy, kdy onen pes našlapoval jen na přední část tedy na prsty. No takhle ty stopy sleduju asi kilák po cestě a najednou se tam znovu objeví stopy člověka a jen stopy středního psa. Takže má teorie, která je jistě zcela správná a logická je, že tu máme vlkodlaka. Majitele středního psa. Chodí ho venčit do polí, kde se promění ve vlkodlaka, tam spolu pěkně po psím poblbnou a před městem se znovu promění v člověka. Jdu odlévat stříbrné kulky😃😃😃😃😃. Nebo nejsou teď vlkodlaci hájení?