Mám tyhle softshellové kalhoty z Lidlu. Jsou lehce vyteplené příjemným flicem. Píšou, že jsou lyžařské, ale na lyžování mi zase přijdou vyteplené málo. Mám je asi třetím rokem, pořád jsou hezké, funkční. Pokud je mírná zima stačí mi do nich funkční podkolenky a pokud je opravdu hodně mrazivo nebo vím, že se nebudu pořádně hýbat přidávám pod to termoprádlo.
Jak se vám venčí?
máte ty s beránkem?
to se mi zdá,že by zase mohly být už moc teplý..
uvažuju nad těma s tím flísem,2 vrstvy,levandulové…
Nene, ty 2 vrstvé zimní. Beránkové mi už přišly moc.
Já mám taky z Lidlu zevnitř s flísem a jsem spokojená.
Kalhoty mám už několik let zimní od 4dox a sper, ještě se mi nestalo, že by mi v nich byla zima.
děkuju za odpověd!
tak ty s flísem,a pod to kdyžtak něco….-su zmrzlon na nohy
takže k narozkám si přeju elektrický vložky do bot….
takže k narozkám si přeju elektrický vložky do bot….
Kamarádka si je pořídila na vánoce. Kvůli ježdění a hlavně tréninkům. Ani nebyly tak drahé.
Já mám tyhle https://www.decathlon.cz/p/damske-turisticke-vodoodpudive-kalhoty-mt-900/_/R-p-341279
a teď nově tyhle https://www.dobrytextil.cz/sportovni-softshellove-kalhoty/damske-softshellove-kalhoty-cxs-akron
Ty druhý mi přijdou teplejší a kdyby byla moc kosa, mám pod ně ještě tenší termolegíny.
-jj,já chci mimo jiné do práce-protože mám práci,kde občas dost lícu a tahám těžký věci-a to je mě pochopitelně teplo-až vedro…
a pak jsem xx hodin na jednom místě na střídačku stojím/sedím
sice taky tahám těžký věci,ale napůl těla je mě vedro,napůl zima…
a nohy mrznou v těch botech hrozně-po kotníky mám nohy jak v ledničce….
na sobě mám -elastáky,gatě,pletený návleky a rybářskomysliveckou dekusukni-co je až skoro po kotníky na patenty stála 1 200-a má tu výhodu,že když su na místě-oblíknu,když jdu pracovat někde kde vím,že bude hejbání/běhání,chození-a chodím rychle-tak sundávám….
tlustý ponožky nosím celoročně i v létě….
-na vršek těla-triko s dl.-,firemní trko,firemní vesta-softwellová,nákrčník,svetr,občas rukavice bez prstů….+mikina…
a občas i šátek na hlavě byl🙂
Daja:Hihi🙃 já už nemusím, já už sedím doma na prdely😉.
Tak impact příjemné prožití pracovní doby🤫a to jako děláte v mrakodrapu?
Se mi to směje, že jo😂.
Dája
Stačilo mi jedno patro. 😀
Dnes se mně podařilo Cherry líp vyfotit, ale zase tam není vidět logo U Filípka. 🥰
Cherry je tak nádhernej psík🥰🥰🥰. Miluju jí❤️.
Sarah01:Dnes se mně podařilo Cherry líp vyfotit, ale zase tam není vidět logo U Filípka. 🥰
Já jdu s Barčou zítra. To zas bude keců😂
janaa:Já jdu s Barčou zítra. To zas bude keců😂
Nelíbí se jí to?
Sarah01:Nelíbí se jí to?
jak co. Vejdeme do čekárny a Baruna štěká,šťouchá do dveří,kvičí,ať už jako může dovnitř. Vletí dovnitř,vletí do vany,to jí baví,páč se hýbe a dostává za to dobroty. Jen je znechucený,když je ohřátá voda (což je podle Báry vždycky až moc). Jenže všechno hezké musí jednou končit,takže následuje masáž, což Bára nesnáší a bojkotuje,protože musí v klidu ležet. Takže má furt nějaký kecy,vymýšlí,jak se z toho vykroutit,převrací se na záda, chechtá se, a tak celkově to vtipným způsobem bojkotuje.
🤣
Tak u Cherry je to naopak, do vany ji musíme tak trochu našťouchat, zato masáž miluje, ta by klidně mohla být delší. Ale živě si představuju, jak se Bára chechtá a masáž bojkotuje. 😂 To mívám doma u Julči při česání a stříhání, kroutí se u toho jak žížala.
Jo, holky mi taky říkají,že to bývá naopak, a kdo se psem chodí,tak dává videíčka a fotky,jak si pes masáž užívá. Bára prostě na tom,že nesnáší klidový věci, nebude měnit nic ani na starý kolena😄 ale kdo ví, třeba se to v 14 změní😂
dneska dostal pes dokonce i kabát na venčení - neb padalo z mraků dost vody. Naštěstí v lese se déšť změnil na sníh. I tak si narozeninovou procházku užil (musela být ráno, neboť já dneska mám schůzovně učební den až do pozdního večera).
Yodovi jsou dneska tři roky. A myslím, že ve stejný den slaví i Efe. Takže vše nejlepší 🌼
Děkuji za přání a na oplátku posílám panu Yodovi narozeninové podrbání! Zrovna jsem na vás tuhle myslela, že by bylo hezké zase nějaké společné venčení, zajímalo by mě, jak by se na obříka tvářili poseroutky Eliška s Vasilem 😊
Tak dnes řeka “vymetená” všechny kachny zmizely, zůstala jen potápka a konipas.
Ani sýkorky , prostě nic (jen byli slyšet krkavci).
Na druhým břehu se ve stráni “mihli” pašíci. Lidi žádní.