Dneska jsme s Malinou vyrazili na mírně kratší procházku. Byla jsem domluvená s mužem, že v určitou hodinu mě vyzvedne v bodě B. Malina šla dobrou půlku procházky na volno a byla skvělá. Zjistila jsem pak, že jsme si to nějak natáhli a nestíhám být v určitou dobu na daném místě, tak jsem se rozhodla, že poběžím. No vtipný byl výraz Maliny, když jsem začala běžet, přestala koukat všude kolem jen mě pobaveně sledovala s výrazem něco jako “no nekecej, ty tohle taky umíš?”. No nemám moc vydrž a ještě povolený vazy v kotníku, takže jsem si samozřejmě podvrtla nakonec kontík a Malina, která do té doby vedle mě radostně vyklusávala a hopkala, že jsem konečně hejbla tou “prdelí”, pak začala lítat kolem mě jako magor “to byl nějaký běh, takhle se běhá, sleduj” Já teda kotník rozchodila, ale teď večer mě dost bolí, tak snad to zítra bude v pohodě, ale tuhle vycházku jsme si fakt užili. Je úžasná, jak reaguje na každou novinku.
Posílám pozdrav z Belgie, kde jsem na tři dny jako doprovod nezletilého synovce. Jsme úplně na severu, ve Vlámské části. Všude vymydleno, úhledno, oploceno, otabulkováno…
Všichni psi jen na vodítkách na chodníku. Nikde žádné pořádné kusy volného lesa, luk, polní cesty… říkala jsem si, že alespoň nahoře u moře mají psi výhodu, že mohou lítat po plážích… no. mohou. ve vymezený čas. 😟
Čechy jsou opravdu pro psy země zaslíbená.