Kilian:.krasnej pesan…velká gratulace k úspěchu odchovu..
Moc děkuju, to vždycky potěší.
Kilian:.krasnej pesan…velká gratulace k úspěchu odchovu..
Moc děkuju, to vždycky potěší.
Už sú tu a kukám😊.
Tak u nás už ježci spí, druhý den už ani💩.Asi už se dostatečně vykrmili a zalezli do hajan.Uvidíme,kdy se zase objeví.
No mě asi picné, že už tam ten Váš byl?
Daja:No mě asi picné, že už tam ten Váš byl?
Nene, dnes nepostoupil, dnes paní rozhodčí vybrala fenečku. 😊
My jsme se dneska vyvětrali v Hostýnských vrších. 🤩
Doma jsme vyjížděli z totální mlhy, ale já už podle webkamer z místa věděla, že je nahoře krásně slunečno. ☀️🤩
Start na super parkovišti v obci Ráztoka. Pak hybaj po krpálu směr vyhlídka Pardus. Tam jsme si dali snídani. Od tama dole a zase hore kopcem. A pak na okolo zpátky.
Nakonec jsme ve dvou lidech a jedenácti psech dali krásných třináct kiláčků. 🐾
Tenhle výhled mě cestou fakt rozesmál. 😂
Přes tenhle horizont jsme šli posledně na Kelčský Javorník. Vpravo je krpál na Čerňavu, kde jsem málem chcípla. A když jsem přešla kopec, tak jsem zjistila, že na Kelčák lezeme dole hore na další krpál. 😂
Druhá fotka je ze stejného místa - výhled na Svatý Hostýn. ❤️
Já jsem dneska z mlhy nevyšla, na Noru skoro nebylo vidět.
To je úplně pohádková atmosféra.
Obr.13 a 14 boží 😍 ….a 13. to jste měla v ruce stehno z kapra, že tak pozorně koukají? 😂
Dobre ranko😉,
aha, hmm no je vidět, že už jsem na výstavách dlouho nebyla páč jsem to vše zazdila😂. Já rada vystavovala, ráda jsem vyhrávala, samozřejmě, že jsem k tomu musela mýt pejska parťáka.
Dája
No impact a Xeroxová jste jedničky👍. Závidím ty Vaše výšlapy. Až budu v poho tak taky budu šlapat🤫.
Dája
U nás taky mlha, že by se dála krájet. Ještě, že máte tak velkého pejska, moji pišišvořy by se ztratily.
Dája
Daja:No impact a Xeroxová jste jedničky👍. Závidím ty Vaše výšlapy. Až budu v poho tak taky budu šlapat🤫.
Dája
Nejlepší výšlap byl teď ráno vylézt v práci schody do patra. 😂 Au au. 😂
Vahine:Obr.13 a 14 boží 😍 ….a 13. to jste měla v ruce stehno z kapra, že tak pozorně koukají? 😂
Rohlík. 🤭😁
Hihi🙃 já už nemusím, já už sedím doma na prdely😉.
Tak impact příjemné prožití pracovní doby🤫a to jako děláte v mrakodrapu?
Se mi to směje, že jo😂.
Dája
včera neděle byla,
včera byl zmrzlý čas
a já zas v lese byla-a zima tam byla
byla veliká
a tak Dafča zase běhala,
a pařezy hledala,
a do večera pak v posteli hajala
a Žeryk se nám tan nudil
ani sudy neválel….
zato do večera v pelíšku to doháněl…(to válení😀)
V sobotu u nás bylo moc hezky, ale bohužel, to jsme moc nevenčili a byli jsme na cestách a návštěvě. S Jackem a dalším rodinným pejskem jsme se pak prošli akorát po okolí.
V neděli jsme byli dopoledne venku nějaké 3 hodiny v lese. Účastnili jsme se socializační procházky - 5 pejsků (jeden z nich i náš polobrácha)…všichni byli vzorní, jen Jack občas poknikával, že si chce jít hrát. A potom jsme nechali Jacka s brašulkou i poběhat.
Zima byla příšerná teda - od rána temno a mrazivo (už zas inverze, která pokračuje i dnes) 😀…ke konci jsem necitila ani prsty a měla jsem problém zapnout i náhubek do MHD…tam oba už klimbali, když jsme jeli domů…zbytek dne už jen odpočíval, venku si udělal svoje a chtěl zase domů do pelíšku. Nedivím se, já venku být už taky nechtěla…nesnáším tyhle zimní inverze - mám pocit, že ať si na sebe dám cokoliv, tak stejně mrznu.
mám dotaz na kalhoty-zimní
používáte v zimě nějaký tlustší kalhoty ke psům?
nebo víc vrstevv?nebo vám stačí jedna?
já v zimě šustákový kalhoty od alpine pro-vepředu šusták a sítovina,vzadu teplákovina,
vepředu část růžová,zbytek černý-aspom su vidět ve tmě..
pod to tepláky,elastáky
a jinak plátěný gatě ke psům od ARACKU-a pod to vrstvy…
+když je hooodně zima mám myslivecký tlustý zimní zelený-ale to už je těžký,neohebný…
rifle nenosím skoro vůbec-protože studí…
Já jsem nedávno objednávala zimní kalhoty od 4dox a je to rozhodně nejteplejší oblečení, co mám...Na nohy mi venku zima rozhodně není. Bohužel jsem si měla objednat spíš prodloužené, ale vím pro příště.