Aktuálně: 3 724 inzerátů212 482 diskuzních příspěvků18 283 uživatelů

Jak se vám venčí?

Sarah01
Sarah01 28.11.2024, 06:56:09 xxx.xxx.11.197
Vahine:

To zvláštní, že teď na zimu, líná. To naopak psi srstí více obrůstají, ne? Vy víte, že nejsem žádný odborník, ale na odběry bych s ní šla. Pro jistotu. Aby jí fungovala dobře štítka, třeba. Cherrynka je vzorná maminka ❤️ minule to setkání se štěnětem ve mně zanechalo silný dojem. Je úžasná!!

Ono to prý v naší linii tak bývá, že po štěňatech trvá víc než půl roku, než fenka obroste pořádně srstí, minule to měla taky tak. A vždycky to přijde v dobu, kdy štěňata odejdou. Ale o těch odběrech vážně uvažuju, aspoň budu vědět, i kdyby bylo všechno v pořádku.

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 28.11.2024, 07:01:39 xxx.xxx.153.182
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 28.11.2024, 06:53:44

Jsem se chtěla  taky vnutit, ale prý  mám málo nohou🤣, ty masáže umí úúúžasný. 

bambule
bambule 28.11.2024, 07:08:17 xxx.xxx.72.29

Já jenom přidám svoji zkušenost že zemědělství. Bylo časté, že některé prasnice prostě daly selatům ze sebe úplně všechno. Byly to takové ty obětavé matky. Na sebe moc nedbaly vše vkládaly do růstu selat. Řešilo se to zvýšeným podáváním minerálek, zvýšenou krmnou davkou, vitamínovými injekcemi a v těch nejextrémnějších případech se po odstavu selat prasnice nechala stát a nezapustila se, aby měla čas dát se trochu do pořádku. Tím Vás Sarah chci jen uklidnit, že to automaticky nemusí znamenat zdravotní problém. Jasně krev bych nechala udělat ( tak jak ji nechávám dělat já kvůli Bambulí a její cukrovce) a  třeba Vám to přesněji řekne na co se zaměřit. 

Vahine
Vahine 28.11.2024, 07:16:48 xxx.xxx.124.191
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 25.11.2024, 13:00:36

“Hele myslíte, že by Zbyněk uměl udělat k fotkám nějakou kolonku popisky? Ráda bych jednotlivý fotky občas popsala… 🙃”

Dejte požadavek spíš do tématu ohledně webu, tady si toho nemuseli ani jeden všimnout. Myslím, že je to opravdu dobrý nápad. 👍

bambule
bambule 28.11.2024, 07:26:30 xxx.xxx.72.29

Jinak včerejší venčení bylo trochu strašidelné, slyšíte zvuky, ale nic před sebou ani za sebou nevidíte. Občas jsem hrozný strašpytlík😃ale zase jsme nikoho nepotkaly, takové počasí láká ven jen málokoho.

Obrázek Obrázek
impact
impact 28.11.2024, 07:56:37 xxx.xxx.100.198
Vahine:

“Hele myslíte, že by Zbyněk uměl udělat k fotkám nějakou kolonku popisky? Ráda bych jednotlivý fotky občas popsala… 🙃”

Dejte požadavek spíš do tématu ohledně webu, tady si toho nemuseli ani jeden všimnout. Myslím, že je to opravdu dobrý nápad. 👍

Já zatím čekala, jestli se to vůbec chytne. Nechci ho otravovat s nějakým svým výmyslem, když by ho třeba pak nikdo nevyužíval. 🤭

Vahine
Vahine 28.11.2024, 08:12:07 xxx.xxx.191.9
impact:

Já zatím čekala, jestli se to vůbec chytne. Nechci ho otravovat s nějakým svým výmyslem, když by ho třeba pak nikdo nevyužíval. 🤭

Vsadím se, že Yoda to ještě nečetl, jinak by to paničce ukázal, že tu má někdo dobrý nápad. Smečky se taky možná přidají, uvidíme. Oni mají správci i tak spoustu práce…dáváme jim zabrat 🙈

Jinak, co ta Vaše okatá bíglice, má už zájemce? Vypadá, že bude šikovná a ty oči k tomu👀…dostane všechno..

Dafi
Dafi 29.11.2024, 14:34:35 xxx.xxx.136.20

v týdnů cvičí vycházky,

včera mega liják a vichr-říkám psům-dokud se nevykadíte,nejdete dom!

vylezu s nima z vrat na flexinách-vodítka co používám na rychlovenčení,oba se vyčurají,vyrobí za chvilku bobek-kousek od sebe zaráz🙂 já sklidím,ujdu ještě kousek,at se Žeryk trošku vyčurá a jdem dom

doma na koberci -pocvičit-pohohy,couvačky,kroky,otočky,přiřazování k noze,ke mě..a můžu vypadnout do práce…psy jsem zaměstnala,vyvenčila🙂

středa-jdu  zvlášt s Žerykem okruh,pak s Dafi pocvičit kousek od baráku-házet hračky do kopce,poslušnost+kombinace přivolání,obíhačky…

zalehly do pelechu pak,zakrytí,a když jsem před odchodem na odpo chtěla at se jdou ven vyčurat-předstíraly hluchotu…

a dnes v lese-Dafi běhala,hopala po pařezech,na některý i ftipně šplhá🙂

Žeryk furt,ale pořád válel sudy🙂

na konci házečka hledačka míčku a provázku

a pak vycházka zařizovací po městě+odložení u drogerky v sedě-za vteřinu jsem byla venku,zbytek doprovod přítele….

doma ve vjezdu ježek tak dostal kasičku a pak i s miskou odnesen na zahradu,do hromady listí,která je zastřešená

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Orionka (neregistrovaný) 29.11.2024, 14:46:34 xxx:xxx.8f6e:b0f9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 29.11.2024, 14:34:35

Máte krásného strávníka. 👍

Dafi
Dafi 29.11.2024, 14:57:43 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 29.11.2024, 14:46:34

děkujiiii

my tam s máti stály jak 2 sudičky-on si tak mlaskal!

jsem hned půjčila máti číst knížku o záchranné stanici ježků-já k ní neměla zatím odvahu,že to bude doják🙂

Dafi
Dafi 29.11.2024, 14:59:41 xxx.xxx.136.20

jééé-zase překlep,si musím vzít brýle….

dostal kapsičku,né kasičku

kasičky na rozdávání nemáme….:/

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.