Aktuálně: 3 436 inzerátů217 427 diskuzních příspěvků18 334 uživatelů

Jak se vám venčí?

Xerxova
Xerxova 23.11.2024, 20:35:37 xxx:xxx.59bf:12e9

venčení tohoto týdne - nejprve bláznivý Yoda na sněhu - postupně nám sněhu přibývalo. A bohužel si rychle vzpomněl, že boj o moji rukavici byl loni velmi oblíbená zábava. Jak tedy pro koho… 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Xerxova
Xerxova 23.11.2024, 20:37:54 xxx:xxx.59bf:12e9

a teď ty nepsí - první je z nedělního Ráje, další už z lesa za humny jak dny šly a sníh padal… Ty škrábance v ledu jsou Yody podpis - rád hrabe v písku a v ledu…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Sarah01
Sarah01 23.11.2024, 21:05:45 xxx.xxx.162.253
Xerxova:

a teď ty nepsí - první je z nedělního Ráje, další už z lesa za humny jak dny šly a sníh padal… Ty škrábance v ledu jsou Yody podpis - rád hrabe v písku a v ledu…

Krásný fotky, máte tam nádherně jasno. 👍

Xerxova
Xerxova 24.11.2024, 09:37:35 xxx:xxx.59bf:12e9

včera zimní pohádka s prašanem, dneska rozmoklá břečka a každou chvíli nám za krk či na hlavu spadla mokrá “bomba” tajícího sněhu ze stromů. Ale taky to mělo své kouzko 😄

Tenurri
Tenurri 25.11.2024, 12:07:10 xxx.xxx.239.143

Já vám ten sníh závidím! ❤️

Snad se taky dočkáme. O víkendu bylo hezky slunečno (konečně po dlouhé době), ale sněhu jen lehký poprašek v sobotu ráno. V neděli už potom bylo teplo…skoro jen na mikinu. 
První fotka je ze soboty před 10 ráno, druhá asi o hodinu později. Když jsme došli domů, sníh už nebyl nikde.

Obrázek Obrázek
impact
impact 25.11.2024, 12:54:23 xxx.xxx.165.87
Tenurri:

Já vám ten sníh závidím! ❤️

Snad se taky dočkáme. O víkendu bylo hezky slunečno (konečně po dlouhé době), ale sněhu jen lehký poprašek v sobotu ráno. V neděli už potom bylo teplo…skoro jen na mikinu. 
První fotka je ze soboty před 10 ráno, druhá asi o hodinu později. Když jsme došli domů, sníh už nebyl nikde.

Obrázek Obrázek

Nepotřebujete ještě jednoho?

https://zvirata.bazos.cz/inzerat/193781582/darujeme-stenatko-kratkosrste-kolie-pouze-do-dobrych-rukou.php

impact
impact 25.11.2024, 13:00:36 xxx.xxx.165.87

My se včera venčili v Chřibech. 🏞️

Původně byly plány na víkend jiný, ale trochu se to zvrtlo. A tak jsme slunečnou sobotu prošvihli a vylezli až v zamračenou neděli. 

Start byl na parkovišti pod Vršavou, odkud jsem hned na první dobrou netrefila cestu a tak jsme lehce zabloudili. Pak jsem málem sešla z cesty podruhý, ale psi se naštěstí řídili nosem a zatáhli mě na správnou odbočku. 😆 Joooo, to je tak, když si jeden myslí, že mu stačí načumět mapu trasy doma v posteli. 😆

Nakonec z toho bylo hezkých jedenáct kiláčků. Fotek moc nemáme, bo bylo hnusně a tak mě nebavilo fotit. 😏

Hele myslíte, že by Zbyněk uměl udělat k fotkám nějakou kolonku popisky? Ráda bych jednotlivý fotky občas popsala… 🙃

Mapu trasy mám na dvakrát, páč se mi při oblíkání rukavic podařilo hodinky vypnout. 😵‍💫

https://mapy.cz/s/dukugorumo

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Tenurri
Tenurri 25.11.2024, 13:12:51 xxx.xxx.22.64
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 25.11.2024, 12:54:23

Vím o něm…původně jsme chtěli trikouše, ale čekali jsme dlouho a byli volní jen zlaťáčci.

Na dalšího psa není prostor ani čas, abychom se plně věnovali oběma. Navíc skoro stejně staří psí puberťáci…ne díky 😀. Chápu, že někdo se smečkou to vidí jinak. My máme prvního psa a i s jedním hodným ňoumíkem občas nestíháme.

Stačí nám potkávat se pravidelně s polobráškou…

A naše kočičí ředitelka by nás už asi vystěhovala 😀.

Sarah01
Sarah01 27.11.2024, 20:46:11 xxx.xxx.162.253

Dnes jsem s Cherry byla opět na fyzioterapii a hydroterapii a mám radost, Cherrynce se ty prošlapy hodně zlepšily, až byla paní fyzioterapeutka překvapená. Jupííí. 😊

Fotku mám jen z vany a není moc kvalitní.

Obrázek
Sarah01
Sarah01 27.11.2024, 20:55:03 xxx.xxx.162.253
janaa:

Alčo,a z čeho měla prošlapy?

Po porodu, asi nedostatek vápníku, dala těm štěňatům ze sebe všechno.

Kromě té fyzio a hydroterapie ještě dávám ten hydrolyzovaný kolagen, prášek z vápenatých mořských korálů Lunderland a multivitamín Giom.

janaa
janaa 27.11.2024, 21:09:53 xxx:xxx.4186:1024

To je zvláštní,o tom jsem nikdy neslyšela. Tak hlavně, že se to zlepšuje

Sarah01
Sarah01 27.11.2024, 21:16:27 xxx.xxx.162.253

Předtím je neměla a bylo mně řečeno, že se to někdy výjimečně stává. 

janaa
janaa 27.11.2024, 21:19:30 xxx:xxx.4186:1024

A přidávala jsi něco k žrádlu? A měla granule,maso nebo obojí? jen pro zajímavost. Jinak stát se to výjimečně určitě může, to je jeden z důvodů,proč jsem řekla po tom úraze Berty,že nepůjde do chovu, samozřejmě jedna věc je zvýšená váha, druhá,jak mě ortoped upozornil,riziko,co by se mohlo stát,když jí štěnda “vysajou” všechen vápník,vitamíny,minerály….

Sarah01
Sarah01 27.11.2024, 21:28:11 xxx.xxx.162.253
janaa:

A přidávala jsi něco k žrádlu? A měla granule,maso nebo obojí? jen pro zajímavost. Jinak stát se to výjimečně určitě může, to je jeden z důvodů,proč jsem řekla po tom úraze Berty,že nepůjde do chovu, samozřejmě jedna věc je zvýšená váha, druhá,jak mě ortoped upozornil,riziko,co by se mohlo stát,když jí štěnda “vysajou” všechen vápník,vitamíny,minerály….

Měla obojí, maso i granule, žrala 4x denně a hned jsem dávala ten multivitamín. A přesně tak, mám pocit, že ji “vysáli”, ona by je nejradši kojila pořád, musela jsem ji od nich odhánět. A taky jim občas vyzvrátila svoji potravu.

janaa
janaa 27.11.2024, 21:32:36 xxx:xxx.4186:1024

To jo,ale stejně tam musela být nějakej problém asi metabolickej. Moje čuby blejou imrvére a cecky mají nalitý až do odchodu grázlíků😂 ale je fajn, že to jde zase zvrátit,a čubina se dostává zpátky do kondice. Jinak kromě dromy mám dobrou zkušenost s přípravkama od baronu

Sarah01
Sarah01 27.11.2024, 21:36:51 xxx.xxx.162.253

No, napadlo mě, jestli bych jí ještě třeba měla nechat vzít krev na rozbor, jestli to má ještě teď 4 měsíce po porodu smysl. Jinak teda ještě hrozně moc líná, ale bříško už celkem zarostlo a ty dva poslední cecíky se ještě úplně nestáhly, tak je masíruju třezalkovým olejem. 😊

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 28.11.2024, 06:45:57 xxx.xxx.153.182

A jak se vám  a holčičce líbí u Filípka? Kluci si to vždycky užijí a to jsem  se že začátku bála,  že Kejn nebude chtít  spolupracovat, nemá rád intimní kontakty od cizích. Ale místní fyzioterapeutky jsou super, empatické a umí. No,teď mají chvíli útlum, teď budu chodit chvíli já,  tu zimu oni milují,  ale já potřebuji někde nabít. 

Vahine
Vahine 28.11.2024, 06:53:17 xxx.xxx.124.191
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 27.11.2024, 21:36:51

To zvláštní, že teď na zimu líná. To naopak psi srstí více obrůstají, ne? Vy víte, že nejsem žádný odborník, ale na odběry bych s ní šla. Pro jistotu. Aby jí fungovala dobře štítka, třeba. Cherrynka je vzorná maminka ❤️ minule to setkání se štěnětem ve mně zanechalo silný dojem. Je úžasná!!

Sarah01
Sarah01 28.11.2024, 06:53:44 xxx.xxx.11.197
Dublinbarzoj:

A jak se vám  a holčičce líbí u Filípka? Kluci si to vždycky užijí a to jsem  se že začátku bála,  že Kejn nebude chtít  spolupracovat, nemá rád intimní kontakty od cizích. Ale místní fyzioterapeutky jsou super, empatické a umí. No,teď mají chvíli útlum, teď budu chodit chvíli já,  tu zimu oni milují,  ale já potřebuji někde nabít. 

Mně se líbí moc, Cherrynce až po chvíli, kdy zjistí, že budou padat pamlsky. 😂 Do té vany se jí právě nikdy moc nechce, ale nakonec ji tam nějak dostaneme. Masáž potom si už vyloženě užívá. Paní nás moc pochválila, že nikde nemá zatuhlé svalstvo, páteř v pořádku, krásný hrudník, to mě moc potěšilo. 😊 Oproti jiným pejskům, co tam prý chodí a jsou tedy asi povětšinou v bytě a nikdo s nimi na dlouhé procházky nechodí, prý super. Jen potřebuje nasvalit a tam by měla pomoct ještě ta hydroterapie.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.