Ivus:U nás už nasněžilo.
Štěňák to viděl poprvé, sice se narodila v lednu, ale na jižním Slovensku a tam sníh neměli a u nás od března už taky nebyl. Tak se jí to dneska strašně líbilo, řádili jak pominutý
Ti jsou krásní. Dášeňky a hned dvě. 😃
Jasně, že není v pořádku, že toho psa nechávají naběhnout a štěkat na kolemjdoucí. Jasně, že je to nepříjemné. A nemělo by se to dít.
Upřímně - čeho si myslíte, že dosáhnete domluvou? Jestli počítáte s tím, že vás majitel toho psa pošle někam, pak je vaše očekávání správné. Pokud čekáte nápravu, pak jste asi dost naivní. Vykašle se na vaše řeči, když mu samotnému nevadí, jak se jeho pes chová.
Asi je to nějak osobním nastavením, já se psů nebojím, nemyslím si, že každý pes běžící ke mně a mému psu nám chce - jednomu nebo druhému, nebo oběma - ublížit a zatím jsem se s každým psem domluvila.
Ivus:U nás už nasněžilo.
Štěňák to viděl poprvé, sice se narodila v lednu, ale na jižním Slovensku a tam sníh neměli a u nás od března už taky nebyl. Tak se jí to dneska strašně líbilo, řádili jak pominutý
Ti jsou krásní. Dášeňky a hned dvě. 😃
balu:Jasně, že není v pořádku, že toho psa nechávají naběhnout a štěkat na kolemjdoucí. Jasně, že je to nepříjemné. A nemělo by se to dít.
Upřímně - čeho si myslíte, že dosáhnete domluvou? Jestli počítáte s tím, že vás majitel toho psa pošle někam, pak je vaše očekávání správné. Pokud čekáte nápravu, pak jste asi dost naivní. Vykašle se na vaše řeči, když mu samotnému nevadí, jak se jeho pes chová.
Asi je to nějak osobním nastavením, já se psů nebojím, nemyslím si, že každý pes běžící ke mně a mému psu nám chce - jednomu nebo druhému, nebo oběma - ublížit a zatím jsem se s každým psem domluvila.
Já taky. Jednoho boxera jsem sekla přes - to nejcitlivější místo - a fofrem pustil ucho, které držel a šel mi po ruce. Byla jsem rychlejší. Jednu boxerku jsem chytla za krk a za prd.. a zahodila ji dva metry daleko. Když vstala, tak jsem ji zařval do čenichu tak, že se klidila. Jo majitel byl u toho a koukal, jak mi jeho bestie válcuje fenu. Prej s ní takhle nemůžu zacházet, to by mě mohla kousnout. Jen dobré vychování mi zabránilo v tom, že taky nějakou neslíznul.
Konečně sluníčko ❤️ a sníh k tomu, pohádka ❤️
Holky se venku krásně proběhly, zatímco Vasil si doma válel kou…šunky - ten půjde až odpoledne.
Ty jsou roztomilý🥰.
Dneska zasněžená krása, byli jsme venku teda bez psa, jen já a kamarád 😉
Ještě jedna ranní
Závidim vám😕.
Jsem šťastná jak blecha. Zdá se, že letos něco málo pošlapeme i v zimě. Když nebude velký mráz nebo moc mokro. Dneska jsme byly na procházce 2,5 hodiny. To by loni při dnešním počasí nešlo. Zlomilo se to letos na konci zimy, v necelým 1,5 roce věku raptora.
Na sněhu dobrý, zmrzlý půdě taky. Ale kde jsem rozepínala bundu, protože sluníčko a teplo, tam se Bonnie netvářila, protože mokro. A čím rychleji malej pesan po mokrým jde, tím to stříká výš a prudčeji. Tím dřív je mokrý zespodu. A když se jde pomalu, stříká to sice méně, ale nezahřeje se pohybem. Tahle rovnice asi nemá řešení. Takže tam, kde mně bylo teplo, tam se Bonnie klepala stehna. A kde jsem zapínala bundu, tam se i ratloraptor tvářil radostněji. Tak snad… Těším se na zimní procházky.
Šly jsme od nás dolů a zpět nahoru. U nás nízká vrstva sněhu, uježděné silnice, o pár desítek metrů níž jen místy poprašek, mokro, na silnici potůček, ještě níž sucho. Bo všude větrno. Už týden se střídá vítr s ještě větším větrem.
u nás dneska překrásně - a já měla pracovní sobotu. Ale brzy ráno jsme stihli vyběhnout nad lom - nádherný pohled na město (a já si ustlala do návěje, neb jsem ten vymletý kus cesty pod sněhem neviděla)… pak holt celouniverzitní Den otevřených dveří … ale ještě jsme teď za světla stihli odpolední lesní zimní pohádku. Krása. U nás je sněhu dost - v lese za humny tak dvacet centimetrů.
Nám se venčilo vesele, kluci dělali ksichty a byli rádi za konečně vhodnou provozní teplotu.
Někdy si to nesedne. Původní pes (chlupatá piraňa, jak ji tu často nazývám) začal měnit chování vůči lidem…
Video z dneška. Je to fakt šikovnej pejsek.
https://www.facebook.com/share/v/15FH3eqWEz/?mibextid=KsPBc6&startTimeMs=99000
Ta je boží! Ať má štěstí na nového pánička. Potřebovala by někoho jako je Kilian.
Chápu. Škoda, ale je lepší si to přiznat a vyřešit to takto, než pak řešit konflikty mezi psy. Rozumím tomu.
sutrik:Někdy si to nesedne. Původní pes (chlupatá piraňa, jak ji tu často nazývám) začal měnit chování vůči lidem…
Video z dneška. Je to fakt šikovnej pejsek.
https://www.facebook.com/share/v/15FH3eqWEz/?mibextid=KsPBc6&startTimeMs=99000
Oceňuji, že si nechají piraňu, i když je medvídek tak sladký. Piraňa si hlídá štěně? On je tak úzasný, nevrhají se k němu lidi moc? Může vyjíždět, protože ho hlídá, nebo naopak žárlí.