Aktuálně: 3 734 inzerátů210 916 diskuzních příspěvků18 260 uživatelů

Jak se vám venčí?

Zrzavci
Zrzavci 14.11.2024, 08:40:38 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 14.11.2024, 08:27:00

😀 😀 já bych se bála právě toho, že je někde schovanej ten Majkl a přinde dělat Můnwolking 😀 . Počkejte, až si tohle přidá k těm zvukům. Můžete pak na Karlův most a vybírat vstupný, fanči se mu budou kácet k ťapinám 😀

edit - víte co? Je supr, že začal takhle kašpařit, že jo? že mu to ta duše dovolí. Je doma, už je doma, řekla bych?

efe
efe 14.11.2024, 09:46:29 xxx.xxx.155.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 14.11.2024, 08:40:38

Jako asi jo, i když pořád několikrát denně vrčí, když po něm něco chci, ale jinak je to tajtrdlo veselý, hodně si chce hrát a už to docela i umí - teda jen s lidma, Barča ho pořád vyzývá ke hře a na to vůbec neregáluje. 

Zrzavci
Zrzavci 14.11.2024, 10:01:38 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 14.11.2024, 09:46:29

Durdí se jako hodně, nebo je to jeho způsob komunikace, že jen dá najevo nesouhlas a dál to nehrotí?

To je skvělý, že si hraje, to je skvělý, duše se při tom uvolní, to je potřeba. Možná byl někde pod pantoflem s fenou a bojí se? Nebo - spíš - vůbec nepřišel do kontaktu s psama? Vono se jí  to podaří, Barbucha je šikovná.

efe
efe 14.11.2024, 11:12:29 xxx.xxx.155.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 14.11.2024, 10:01:38

…že jen dá najevo nesouhlas a dál to nehrotí?

I kdepak kdepak, hrotil by, hrotil!! Ale není mu umožněno a když, tak je mu to houno platný 😀

On tak jako všeobecně se psy neinteraguje, jakože vůbec nebo velmi výjimečně. Takže si myslím, že s nima moc nepřišel do styku a neví si s nima rady. Za to Pana Bečku miluje a může si ukroutit zadel, kdykoliv jde okolo. Je to fakt prazvláštní patvor. 

Xerxova
Xerxova 16.11.2024, 19:52:19 xxx:xxx.ff0a:2eba

tak nejprve ty nepsí - počasí bylo od sluníčka, přes mlhu, námrazu, první sněžení, déšť… prostě podzim… Stále se dají nalézt krásné houby (jen na focení), až mě to překvapuje

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Xerxova
Xerxova 16.11.2024, 19:54:10 xxx:xxx.ff0a:2eba

a teď Yodislav - řádí, lítá a kupodivu i krásně poslouchá. Že by rozum trošku dostával??

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 16.11.2024, 20:25:23 xxx.xxx.20.192

jako že by rozum dostával ?možná v poslušnosti,ale co se týče dovádění?🤭ty kreace opět nemají chybu👍..a jako malé štěndo mu ty ušiska plandaly úplně stejně..Prostě je boží…👌🙏pořád překvapuje…dík moc za fotečky🥰

Anonymní (neregistrovaný) 16.11.2024, 22:41:21 xxx:xxx.4a93:db27
Xerxova:

tak nejprve ty nepsí - počasí bylo od sluníčka, přes mlhu, námrazu, první sněžení, déšť… prostě podzim… Stále se dají nalézt krásné houby (jen na focení), až mě to překvapuje

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Poslední náprstník nemá chybu. A ta kamenná miska je prosím kde?

Dafi
Dafi 16.11.2024, 23:36:20 xxx.xxx.136.20

tak včera dovča-tak ráno vycházka ccvičící s Dafi,pak zvlášt s Žerykem a basendžíkem větší vycházka,a odpo s oběma

a dnes výlet,napřed venčení-po dědině k lavičce v parčíčku a zpět🙂

pak doma česání zbrusu novýma trimovacíma hrabička+hřebínek,druhej hřebínek,kartáč,ostříhání hlavičky…prostě jak naštvat Dafinku🙂

a kolem půl desáté odjezd s oběma mýma psama,máti a jejíma psama

kaplička Roštín-tam psy běhaly v lese u kapličky,dělaly vláček na kmenu stromu,Dafi lítala po pařezech a přecházela stromy-ležící,Žeryk se válel v listí,pak se jelo do Kostelan na Ranč,kde se to napřed obešlo,2 krát,pak jsem se deset minut svezla a pokochala pohledem na CHŘIBY-s konského hřbetu,když nemusím řídit-paráda!!!!!!!!!

Žerykovi se na louce zaházel míček,Dafina zase u hřbitova oběhala stromy….,takže pohyb u mých 2 byl zajištěn:-()

no pak zastávka v Koryčanech..

a dom….

psi utahaní-i když jsme kvůli nejstarší Bettynce nechodily nikde dlouho-tak několik změn prostředí udělalo svoje,

Xerxova
Xerxova 17.11.2024, 06:20:39 xxx:xxx.a340:5980
Anonymní:

Poslední náprstník nemá chybu. A ta kamenná miska je prosím kde?

na pasece nad lesní silničkou (se zákazem vjezdu) mezi elektrárnou a rozcestníkem “pod Javorovým vrchem” a dál směr Fojtka. Prostě u nás v lese za humny - v mapách cz má označení skalní věž Hnát.

na té první fotce ze silnice je maličko vidět vedle kmene levého modřínu. Na druhé je Yoda u jeho spodního bloku

Obrázek Obrázek
Orionka (neregistrovaný) 17.11.2024, 09:42:13 xxx:xxx.4a93:db27
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 17.11.2024, 06:20:39

Děkuji, a to jsem si myslela, že to tam mám prolezlé horem dolem. Stále je co objevovat😊. Nebo je to tím, že psi běhají po zemi a člověk kouká po nich. Kdybych venčila vránu a koukala do luftu, třeba bych si všimla.😃

sutrik
sutrik 17.11.2024, 15:55:10 xxx.xxx.15.162

Včera procházka Trhová Kamenice - Hlinsko. Fotky: mlýn Svobodné Hamry, židovský hřbitov, další tři budovy skanzen Veselý Kopec, cesta mýtinou i lesem, poslední budova skanzen Benátky v Hlinsku.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Vahine
Vahine 17.11.2024, 16:43:11 xxx.xxx.179.9
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 17.11.2024, 15:55:10

Náádhera 😊 na Veselém Kopci jsme taky byli před pár lety a líbilo se mi tam moc!

Orionka (neregistrovaný) 17.11.2024, 18:06:14 xxx:xxx.4a93:db27
sutrik:

Včera procházka Trhová Kamenice - Hlinsko. Fotky: mlýn Svobodné Hamry, židovský hřbitov, další tři budovy skanzen Veselý Kopec, cesta mýtinou i lesem, poslední budova skanzen Benátky v Hlinsku.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Moc krásně jste tam měli, u nás zataženo, mlhy se válí, mrholí, to vlhko padá k zemi….. a prší.

balu
balu 17.11.2024, 19:10:46 xxx.xxx.162.174
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 17.11.2024, 15:55:10

V Trhové Kamenici jsme byli loni na dovolené. Měli jsme pronajatou krásnou chalupu. Je tam hezké muzeum, na hezkém náměstíčku… na Veselém Kopci jsme byli taky, i v Hlinsku. Hodně na nás zapůsobily Ležáky…

impact
impact 17.11.2024, 19:11:33 xxx.xxx.253.55

My jsme dneska šetřili nožičky a vytáhli jsme pár karamádů na Chřiby. Mlha byla úplně všude, takže fotky nula nula prd. Ale dali jsme si krásných třináct kiláčků. ♥️

Poprvé jsem šla celou trasu v Garmontech a dobrý. A mám svůj prvonález hlívy ústřičné. 🤭

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Anet10
Anet10 17.11.2024, 22:54:24 xxx:xxx.4544:64ef
Dafi:

ehmmm-a takhle to vypadalo,když jsem řídila…..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Moc hezký kůň, nádherná hlava, sed je trošku špatně, ale to je fuk, hlavně, že jste si to užila a líbilo se vám. Ten pocit co? Taková zvláštní krása a vůně koní. Min. týden jsem byla u kamarádky, co chová achaly, no byla jsem nadšená

Dafi
Dafi 18.11.2024, 07:05:07 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anet10 z 17.11.2024, 22:54:24

Kobylka Zara,15 let,ječtě před rokem skákala parkury,byla taková rychlá,jakože i když neklusala tak šla hodně rychle a 2 krát jsem se teda na ní bála-na začátku,kdy jsme šly na jízdarnu,byla jak z divokých vajec,a pak v půlce,kdy se najednou rozklusala,což jsem u koně na volno nechtěla,tak jsem řekla at jí uváže,a furt teda jaksi dělala xichty-cenilla zuby,a i trošku zlobila,paní ju několikrát okřikovala…myslím,že na mě byla dost akční,to ta minulá kobylka jak jsem na ní byla v Koryčanech,tak ta byla taková miláček,to vždycky,když vidím fotku,kterou jsem si s ní nechala zarámovat,protože na té fotce su fakt štastná-jakože hoooodně štastná,tak vždycky když tu fotku vidím tak se usměju-tam byl pocit totálního štěstí a splněnýho snu!!!!!

tady jsem se trochu bála,tak to nebylo úplně vono,když máte chvílama pocit,že si ten kůn chce dělat co chce….-což teda on chtěl tak trošku….

byla na mě moc akční prostě no…..

ted v tu sobotu,jsem si říkala,prostě se chvilku svezu,jen tak at si to užiju….

taky kdyby to bylo na dýl,tak co by tam dělala tak dlouho máti ze psama,na sezení venku to moc nebylo,a do restaurace i když prázdné jsme ji dostat nemohli…..

tak jsem byla ráda,že mi těch deset minut vyšlo,to byl fakt relax

slečna co mě vedla říkala,že má sama koně,jezdí sedm let,a že nemá ambice na závody,stačí ji rekrreační ježdění a u těch koní být…

tak jsem jí říkala,že mě by vlastně stačilo na tom koni chvilka,

a pak se kolem nich nějak motat-čistit,hladit,být třeba hodinu/2 v jejich blízkosti

všude se nabízí jízda a zdar

a já bohužel na tom nejsem zdravotně tak,že bych zvládla nějakej ten klasickej úsek,ta půlhodina mě stačí…..

na ježdění,ale pak bych tam ráda pobyla chvilku,-což ale nejde…..což chápu,nejsu hloupá úplně,že☹️

prostě já bych tam chtěla mezi těma konma chvilku být,mě by bavilo je i vodit-mimochodem pro mě je toto taky zážitek,vést takové zvíře,

to se   prostě blbě blbě vysvětluje….,

to by fakt chtělo nějakou kamarádku s koněm,

já třeba když jdu ze psama a dojdu k ohradě s konma tak tam stojím a čumím,mě pohled na ně uklidnuje,být tam lavka,tak tam sedím třeba hodinu-a Dafina by spokojeně ležela na klíně🙂

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.