“kolobku jsme teda ráno dali, ale skoro mi umrzli prsty. Takže jsem si hned po příjezdu dom objednala “extrémně hřejivý” rukavice na kolobku. A to jsem s tím loni měla problém až když bylo hluboko pod nulou a i v -12°C jsem to přežila. Jsem nějak víc zmrzlá nebo jsem si letos ještě na zimu nezvykla.”
mám to stejně, je to vysokou vlhkostí vzduchu u nás mají být dva slunečné dny a pak mlha, mlha a mlha (3 dny)😕
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 11.11.2024, 17:22:57
ano,moc sympatická mladá dáma,ale s čím je skřížená?s buldočkem? Má takový “nasraný kukuč"(nebo spíš důležitý::🙂)se mi moc líbí…snacha má-to jsem už psala- mopse už třetího..-Huga--Bohuš a Kráska už nejsou….a tenhle je takový zvláštní..
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 13.11.2024, 07:52:16
Nejhorší na tom je, že Vasil se na procházce (ať je jak chce dlouhá) rozehřeje a doma je nevypnutelnej, to je takovej magor, že kam se na něj všichni hrabou. To je snad lepší ho ven nebrat, to zůstává vypnutej 😄
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 13.11.2024, 07:52:48
Jojo, ale jen na ukázku, brzo zmizne.
Nevadí teď se kochám. Já byla včera v práci a můj volá “ vidíš hory zasněžené?” prd bylo vidět v Havířově nic, ale tady v Jeseníkách Martin přijel opožděně o jeden den.
Nejhorší na tom je, že Vasil se na procházce (ať je jak chce dlouhá) rozehřeje a doma je nevypnutelnej, to je takovej magor, že kam se na něj všichni hrabou. To je snad lepší ho ven nebrat, to zůstává vypnutej 😄
Viděla jsem video na FB…tak asi by ani nebyl problém ho nechat doma 😂😂😂😂…tak jestli to “nevypnutelnej magor” není pomsta za to, že jste ho donutili slézt z gauče 🤔…jakože, chtěli jste, abych se hýbal, tak tady to máte a příště “bacha na to, co si přeješ”😜
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 13.11.2024, 08:44:11
Jsem zvědavá, kdy dorazí k nám. Taky si to užívám. Pamatuju si loni - byla jsem v bukovým chrámu , jak říkám jedný nádherný části lesa u nás. Šli jsme a já najednou - opravdu nekecám, byl to skvělej moment - cítila, že něco bude jinak /asi tak si nějak představuju, že to vnímají zvířata/. Ještě se nic nedělo. Zastavila jsem se, cože jako? A pak začaly pomaličku padat nádherný vločky. Četla jsem kdysi knížku s názvem Tak tiše sněží čas - ani už nevím o čem to bylo, ale přesně ten názevm mi vytanul na mysli.
u nás včera šedo, ale jen o kousínek výš - v lese za humny byla zimní předsněhová pohádka - namrzlé podzimní trávy, stříbrné buky, jinovatka na každé větvičce a modré nebe a sluníčko.
Dneska bylo na nebi šedo, ale snáší se dolů první vločky. Ležet nezůstávají - ale chytají se do pavučin, leží na suchých listech… paní Zima se hlásí. A něž jsem to dopsala, roztrhla se peřina a sype se. Tohle pokud bude chvíli trvat, tak ležet zůstane…