- Příspěvek #235171
- Nahlásit
🥰
Dnes jsem venčila z druhé strany domácího komína… na jedné straně máme les listnatý a na druhé smíšený. Bambule byla natěšená, před druhou hodinou už stepovala u dveří. Taky měla dnes výborné hodnoty cukru tak jsme vycházku trochu protáhli. 8 km jak malina, pomalým tempem. To moje marodění očividně prospívá nám oboum 😉
🥰
jsem se do ní úplně zamilovala!
bambule:Dnes jsem venčila z druhé strany domácího komína… na jedné straně máme les listnatý a na druhé smíšený. Bambule byla natěšená, před druhou hodinou už stepovala u dveří. Taky měla dnes výborné hodnoty cukru tak jsme vycházku trochu protáhli. 8 km jak malina, pomalým tempem. To moje marodění očividně prospívá nám oboum 😉
Super 👍❤️
překrásná..oči jak korálky👌
Mám puštěnou telku jako kulisu..zpětně jsem se dívala-poslouchala “na moll”..a následovalo potom nějak to dobré ráno..tak jsem vám je vyfotila..Na světě je kolem 2500 kousků a u nás asi 20 !
…je to božan🍀
Tak dneska “kontrola” pravého břehu (včera levého) , na vodě hejnka březňaček,
1,1 hoholů, v olších hejnko čížků…atd.
Bobra nám asi odnesla velká voda - žádné stopy čerstvého kácení. Ledňáček (včera) na místě😉
Nepotkali jsme vůbec nikoho - paráda
Dnes je krásně ❤️
ježíš*já vám tak závidím-mám takovej konskej absták-peklo tohle…☹️od úterka měly pejsci cvičící vycházky+jednu s přítelem a večer venčící-ve středu jsem se vytočila,a po venčící vycházce následovala skoro hodina s Dafi po dědině+pak úklid a vana-nepomohhlo nic z toho….☹️
dnes mu říkám-příteli-dovez mě psy k práci,-dovezl mi je na parkoviště,šel do masny,já šla přes zverimex do lékarny,tam dojel,podržel psy,já vyzvedla léky a šla do knohovny,on tam dojel s knížkama autem,podržel psy a já šla do knohovny,dojely jsme dom a on-kam deš s těma psama?
já-no je hezky,teplo,slunko,tak du ven…
no snad byly venku dost dlouho,ne????
šmankote,kousek po městě…
tak jsem si s nimi šla chvíli hrát mezi pole směr křížek a tam na vysokým hnědákovi slečna,tak jsem ji uhýbala,bože bych se táák svezla☹️
no nic,Dafi měla běhací náladu pro hračku,Žeryk blb s míčkem,a pak dostal pachovej čtvereček na uklidnění🙂
lupus4:Tak dneska “kontrola” pravého břehu (včera levého) , na vodě hejnka březňaček,
1,1 hoholů, v olších hejnko čížků…atd.
Bobra nám asi odnesla velká voda - žádné stopy čerstvého kácení. Ledňáček (včera) na místě😉
Nepotkali jsme vůbec nikoho - paráda
a fotečka by nebyla??🙏
Výcuc z podvečerů tohoto týdne. Až na první fotku, to je naopak ranní pohled z okna.
Bonnie má kabátek na posledni fotce?
Dobré ranko😉.
Otázka “ jak se Vám venčí”? odpověď “ po tmě”😜.
Dája
Třetí fotka je úplně nádherná….
tak dnešní vycházka-ranní-část v mlze,část bez mlhy,pak kašna z Bučovic,kostel a závěrečně-at se to rýmuje🙂 i postel-psi v posteli🙂
Na to máme vercajk
Patří k tomu modrej led obojek a já jsem navlečená v teplý bundě stejné barvy i reflexních prvků.
Krásný pes. Radost pohledět.
Ano máte pravdu, ale a zase to ale, nedá se fotit jako tak krásné fotky co dávají holky😉.
Dája
Krásné fotky a na té první se vznáší anděl se svatozáří 😇 fakt že jo….a kašna je krásná se psy vpravo hleď a Dafi mezi stromy je taky moc krásná fotka 😍 zachumlánci a větvička super 👏