Dnes jsme se venčili přes poledne s částí smečky naší paní chovatelky. 5 barzojích kluků, trikolor je tatínek kluků a ten červený je vlastně ještě mimino. Jako doprovod měli 4 lidský holky. Bylo krásně, kluci nás obíhali v obrovských kruzíc a zvládli i koupačku. Prý, že je 6 stupňů nevadí. Pořád říkám, že nejšťastnější barzoj je jen ve smečce.
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 03.11.2024, 14:18:26
Na té 4 fotce vypadají, s trochou fantazie, jako prckové od dalmatina 😁 jsou všichni, jako vymydlení, čistí. I ten Kevin má tu svou barvičku nedotčenou černotou. Jak Vy to děláte? 🤷♀️fotíte na začátku výletu? já přivedla domů jednoho urousaného špinďíru 🤔 …no tady ještě dobrý…😊
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 03.11.2024, 15:50:34
To je krása 😊🌷celej šlechtickej rod! Myslela jsem, že barzojíci vodu neradi a nevím proč jsem si to myslela…🤷♀️ tak tady koukám na krasavce ve vodě a jsem úplně vedle sebe z toho pohledu. 👏
Na té 4 fotce vypadají, s trochou fantazie, jako prckové od dalmatina 😁 jsou všichni, jako vymydlení, čistí. I ten Kevin má tu svou barvičku nedotčenou černotou. Jak Vy to děláte? 🤷♀️fotíte na začátku výletu? já přivedla domů jednoho urousaného špinďíru 🤔 …no tady ještě dobrý…😊
To bude nějaká zkrášlovací funkce foťáku v mobilu. Reálně jsou většinou jak hnoji. 😆
Ale je fakt, že co přituhlo, tak se aspoň neráchají v každé louži. Jen v každé druhé. 😂
takže je to od Sarah?..Na všeobecném se mi nedostalo odpovědi😇..takže je to jedno ze štěňátek?..Je to nádherná fotka…a ta maličká,jak se tulí k mamince…🥰
takže je to od Sarah?..Na všeobecném se mi nedostalo odpovědi😇..takže je to jedno ze štěňátek?..Je to nádherná fotka…a ta maličká,jak se tulí k mamince…🥰
Bobčo, ta štěňátka na fotce byla mojí kamarádky, které jsem pomáhala s porodem, narodila se o 4 měsíce dříve, než ta moje, která se narodila 20. července. Moji níže na fotce. 🥰