- Příspěvek #233693
- Nahlásit
Je nádherná🥰.
Už druhý den jsem na nemocenské, doktor byl tak laskavý, že mi po objasnění, proč je potřebuju, pouze s lehkým pousmáním napsal vycházky. Od zítřka nám má začít pršet, takže dnes jsme to vzali pěkně od lesa …Bambule ťapkala s nadšením dokonce, když jsem ji chtěla některými horšími úseky přenést, zdravě protestovala. Les byl ovšem úplně tichý, až na to občasné “sněžení ” listí, jakoby se už chystal ke zaslouženému spánku.
Je nádherná🥰.
Děkuju
Už chodíme ven s běloušem zase spolu pár dní. Po městě máme dnes nachozené rekordní 4 km a už mě bolí hnátička. V rámci vycházkování jsme koupili nový pelíšek k těm 5tým adoptinám ❤️ a už ho prozkoumává …
Miláček 🥰
Ale ta noha Vás teda zlobí dlouho;(..
Ať se to už rychle uzdraví!
Krásně se usmívá 🥰
Sluší mu, já pořád říkám, že červená je nejlepší a prý funguje proti uřknutí. Sice tomu nevěřím, ale kluci mají pro jistotu červené obojky🤣
A neplete se to při nandavání?
Já beru každýmu jinou barvu obojku, ať se mi to neplete. A když už jsme u barviček, taky se snažíte pořizovat pro každýho psa vše v jedný barvě? Efíkovi beru oranžovou nebo červenou, ale černý sluší všechno. Qui nosí zelenou nebo přinejhorším modrou…
Já vás obě tak obdivuju!!!!!
Jste skvělý!!!!!!
vše nejlepší Běloušovi,je to můj oblíbenec🙂