- Příspěvek #233387
- Nahlásit
efe:Přeju vám to… já jen vidím tu úzkou špičku a nohy mě bolí už instinktivně…
Já mám celkově užší nohu a místa tam mám dost. Zaplula jsem do nich jak do papuček. 🤭
efe:Přeju vám to… já jen vidím tu úzkou špičku a nohy mě bolí už instinktivně…
Já mám celkově užší nohu a místa tam mám dost. Zaplula jsem do nich jak do papuček. 🤭
Děkuju moc za tipy🙂
Takže dornovka je taková chiropraxe ?
Jsem v tom pole neorané..
V každým případě asi někoho navštívíme, zůstal mi Gučkák takovej trochu hrbatej i když už je veselej a hýbe se normálně.
Vyzjistím, vygoolím !
Jináč v našem lese začíná být docela přepsováno, najednou mám pocit, že opravdu bydlím v Praze ☹️.
Objevili to tady psí trenéři , takže tady cvičí různé skupinky a jejich klieti sem pak jezdí venčit.. Nojo, no..,idylky je konec..
Takže jsem na vlastní kůži pocítila, co je to ten teritoriální pud, úplně zuřím🤣.
A taky Vám laděj s kobercem 🙂!
Já můžu taky nosit už jen barefooty, tak mám výběr omezenější..
Mně už vadí i normální ponožky, jak mi stlačují prsty k sobě 🙂
Musím se s Jackem pochlubit, jakej je to chlapec šikovná 😁. V sobotu jsme se zúčastnili dogpuller závodů ve štěněčí kategorii a vyběhal si druhé místo i přes to, že jsem jednou hodila puller doprostřed druhého čtverce a jednou úplně někam do háje, protože jsem byla nervózní 😀 zkusili jsme i jumping, tam byl třetí.
Ale! Hezky pracoval a neběžel vůbec za psíkama kolem hřiště - to už jsem počítala ze ho bude přítel odchytávat 🤭… ale překvapil.
Byli jsme tam skoro celý den, dost času tedy odpočíval v autě (my taky protože z auta bylo hezky vidět na hřiště), ale zvládl to fakt hezky i když to pro něj muselo být náročné.
Krasavec šikovný!!
Na tý první fotce vypadá udivěně, jakože “to jsem fakt vyhrál já??” a na druhý už vůbec nevidím žádný štěkanátko!
Na první fotce mi připomíná nějakého teenagera s přeskakujícím hlasem, nevím proč možná i ten pohled. Ale ta druhá fotka je nádherná. On i pod tím kožíškem je vidět jak je svalnatý a fotka v běhu je prostě krásná.
Tak to bych ho vzala spíš na to klasický fyzio, ať to zkouknou a sami rozhodnou co bude nejlepší. Jestli jen nějaký prohmátnutí nebo i cvičení, případně laser.
Občas brali laserem i mě, když mě po pádu z koně bolelo rameno a včera blbý škrábnutí Efíkovo zubem, který mi začalo hnisat. Jsou tam šikovný holčiny.
No jo, je to puberťák 😀…začíná značkovat a občas má problém se ovládat, ale zatím neohluchnul, čekám, kdy to přijde 😀…
Jinak, pravda, už moc jako štěkaňátko nevypadá.
Děkuju !
Je parádní!
..nejenže krásný, ale i moc šikovný. ….ta fotka je do soutěže…
No tak nám tady roste další šikulka….gratulace a pusinku Jácíčkovi❤️
Tenurri - to je bomba. Jak ty fotky - tak ten úspěch. Za chvíli bude mít pohárů, jak borec Motýl Keliš - (původně jsem chtěla napsat Motýl Kelišový -jako že druh motýla, ale vyznělo to blbě, že jako Kilian říkám Kelišová 😀, tak jsem to mázla) . Je to skvělý, jak jste se do toho pustila a teda pro mě - s dětma kloubou dolů.
Jééé, však my nic moc neudělali. Jen jsme si to jeli vyzkoušet a poznat tu závodní atmosféru 😀. Že bychom nějak extra trénovali se taky říct nedá, měla jsem jeden trénink týden před událostí, páč naše trenérka v dogpulleru závodí, tak aby mi alespoň vysvětlila pravidla a co a jak se nás bude ve štěněčí kategorii týkat (ona nás teda úplně prvně překecala, ať si to jedeme zkusit).
Předtím jsme si s pullery spíš jen hráli, učila jsem ho to nosit a pouštět na povel. Prostě jen sranda 🙂…ani jsem nečekala, že se nějak umístíme. Ale baví ho to dost…vytáhnu fialový kroužky a už je úplně natěšenej 😀.
Fotky z akce má Jack hezké, to jo.
Jinak všem děkuji za hezká slova 🙂.
Ale baví ho to dost…vytáhnu fialový kroužky a už je úplně natěšenej
no a to je přece to podstatný! A skvělý a fajn, máte něco, co spolu můžete dělat, co vás oba baví a jestli vyhrajete štěněčí kategorii, nebo mistrák je šumák. To podstatný je to před tím. Teda takhle, jasně, že když vyhrajete ten mistrák nebo cokoliv jinýho, tak je to supr a je to zhodnocení toho, co děláte, víte,že to děláte dobře, že vám to spolu jde, že.. že…, ale podle mě to podstatný je to co je před tou výhrou.
Přesně. Úplně se mi z té fotky kroutí chodidla. Mohu jen (v dobrém) závidět, že Impakt nové botky sedí. Na ty moje tlapy něco sehnat je kumšt. Barefooty zklamaly na plné čáře. Nejenže jsou nizoučký, že do nich ani tu nohu nenarvu, ale navzdory reklamám jsou i úzký. 🙈
A to jsem navíc včera zjistila, že co nás díky covidu poslali na home office, tak jsem si úplně odvykla chodit obutá. V pondělí jsem byla celý den nuceně v botech, jela jsem odevzdat Ťapku do dočasky a odtud do města. No a včera jsem šla dělat se dřevem, tak jsem si proaktivně vzala boty, protože bezpečnost. Po hodině šly botky zpátky do kouta, nožky začaly protestovat, že dva dny po sobě v botech, to po nich chci moc.
Mám dneska výjimečně odpolední a tak jsem ráno vyhnala smrady na Brdo. Ať se tu nenudí, až odjedu do práce. 😛
Botičky cajk, puchejřek na patičce je. 😂
Ale přisuzuju to spíš tomu novýmu dočasnýmu koni, co jsem si připřáhla. Toto brzdit byl masakr. Jako chvíli jsem uvažovala, jestli nemám náhodou ještě jedno místo ve smečce. 🤪 Ale pak mi došlo, že s takovým psem už bych ztratila i těch posledních pár karamádů, co jsou se mnou ještě ochotní chodit výlety 15+. Páč běhat by to se mnou nikdo neběhal. 😂😂😂
Máte všechny 3 zapřažený najednou v sedáku, ale každý vodítko zvlášť? Že se vám nezamotaj…? Já bez obrtlíku ani ránu!
efe:Máte všechny 3 zapřažený najednou v sedáku, ale každý vodítko zvlášť? Že se vám nezamotaj…? Já bez obrtlíku ani ránu!
Když se zastavím, tak se samozřejmě zamotají jak mantáci. Jedinej Kevin zatím umí na povel zůstat stát. Čakyna hned letí ke mě a Xenta se motá dokola. 😵💫
Ale když jdou, tak jdou relativně v pohodě. Když ne, tak vypnu na břichu vodítko a přehodím, nebo jednoho stáhnu a řeknu mu, ať jde jinam. Na to, že spolu byli úplně poprvé, to bylo docela ucházející. 😂