Aktuálně: 3 728 inzerátů210 959 diskuzních příspěvků18 261 uživatelů

Jak se vám venčí?

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 26.10.2024, 09:23:38 xxx.xxx.149.160

To je vlastně  stejný princip,  akorát  tady se nic neřeže,  jen se vylepují,  štěňátku to nevadí,  řádilo jak tajfun

impact
impact 26.10.2024, 15:58:36 xxx.xxx.163.181

My se asi tenhle víkend nevenčíme. 😥 Včera mi ruplo v zádech, ale nakonec to za pomocí prášků docela odeznělo. Na dnešek jsme měli v Kojetíně veřejný venčení, ale než na něj došlo, ruplo mi v zádech znova a je ze mě ležák. 😵‍💫

Ale tak děsně se u toho mobilu dneska už nudím, že jsem nakonec zjistila, že ty moje tehdá vybraný Garmonty slevnili ze čtyř na dva tisíce. 😱 Jak to asi mohlo dopadnout. 🤪 😂 

Tak mi hlavně držte palec, aby mi byly. 😵‍💫😂

Obrázek
Sardullah
Sardullah 26.10.2024, 16:11:45 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 26.10.2024, 15:58:36

Tak hlavně ať vám brzo povolí ty záda… 🌷k botičkám gratuluju

Xerxova
Xerxova 26.10.2024, 19:49:08 xxx:xxx.9971:c6be

tento týden se venčilo krásně - nádherné slunné dny, nadšené blbnoucí psisko… co víc si přát. Nejprve fotky psí: ty od páté do sedmé fotky je dementní pes v záchvatu trýýýsového točení se do kolečka do kola… až drny lítaly. A ty předposlední fotky ukazují, že do kaluží se našlape… i kdyby měl hlavou klády prorazit. Ale vybral to dokonale…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
sutrik
sutrik 26.10.2024, 20:01:31 xxx.xxx.80.20

Bonnie se v neděli objevila velká boule na slabině, na poslední fotce je vidět. Nezvětšuje se, nehřeje, nebolí, na absces to nevypadá. Nebrání to v pohybu, nevšímá si toho. Tipuju to na velký hematom. A jestli nebyla boule (třeba menší) už před víkendem a já slepá, tak přesně vím, jak se to v neděli stalo. 

První dvě fotky jsou z týdne. Obec na druhé fotce je “naše”, spadáme pod místní část cca 3 km vzdálenou (pár baráků). Další fotky jsou z dnešní cesty z vlaku domů. Našly jsme krásnou pěšinu. A navazuje na pěšinu, kterou už známe.  Poslední fotka - houbaři 🍄 v lese.  No jo, hlídá. Jak jste tu některé líčily zkušenost s knírači… Je “to” stejné, hladkosrstý  nebo hrubosrstý "pinč”, prašť jak uhoď. Furt ve střehu.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Xerxova
Xerxova 26.10.2024, 20:10:11 xxx:xxx.9971:c6be
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 26.10.2024, 20:01:31

kdyby tu bouli neměla ve slabině, ale na boku, tak bych řekla, že se vynořila (klidně po měsíci) boule po injekci s ATB (byla čubinka na kastraci, jestli se nemýlím). Ale ta slabina je divné umístění…

sutrik
sutrik 26.10.2024, 20:22:08 xxx.xxx.80.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 26.10.2024, 20:10:11

Taky jsem přemýšlela o téhle variantě. První injekci měla do pravého stehna. A třeba zánět mízní uzliny… Snad ne nic horšího. Ale že bych byla až takový slepoň a všimla si toho až v neděli. Jako, ono je u mě možný všechno.  

Bonnie v neděli spadla na pravý bok na štěrkové lesňačce, to nahrává hematomu. Měla pláštěnku, tak se neodřela. Piraňa ji předbíhala a drcla do ní.  Viděla to jen veterinární sestra, která ji při kastraci uspávala, je od nás ze stáje. Taky si myslí, že je to hematom. Já vždycky v duchu maluju i nejhorší scénáře. Ale na veterinu se mi nechce, pohmat by k diagnostice nestačil a Bonnie není nadšená, když na ni sahá někdo cizí.  Chci počkat, jak se to bude vyvíjet. 

impact
impact 26.10.2024, 20:25:57 xxx.xxx.163.181
Sardullah:

Tak hlavně ať vám brzo povolí ty záda… 🌷k botičkám gratuluju

Děkuji. Zatím je to mizérie. 😔

Jsem měla plány na prodloužený víkend: na dnešek velkou prochajdu, zítra komplet pouklízet dvůr a nachystat na to, abych příští týden koupila dřevo na zimu. A na pondělí někam na kopečky. 🤩

A tak prd akorát. 😏

Tak aspoň ty boty, no. 😂

Xerxova
Xerxova 26.10.2024, 20:33:06 xxx:xxx.9971:c6be
impact:

Děkuji. Zatím je to mizérie. 😔

Jsem měla plány na prodloužený víkend: na dnešek velkou prochajdu, zítra komplet pouklízet dvůr a nachystat na to, abych příští týden koupila dřevo na zimu. A na pondělí někam na kopečky. 🤩

A tak prd akorát. 😏

Tak aspoň ty boty, no. 😂

já četla a na pondělí někam na kapačky… Tak přeji, ať se záda odblokují i bez kapaček…  Zdá se, že je poslední zbytek hezkého podzimu, než ho první sníh pokazí (jestli jim předpověď vyjde) a byla by škoda ho proležet.

Xerxova
Xerxova 26.10.2024, 20:35:55 xxx:xxx.9971:c6be
sutrik:

Taky jsem přemýšlela o téhle variantě. První injekci měla do pravého stehna. A třeba zánět mízní uzliny… Snad ne nic horšího. Ale že bych byla až takový slepoň a všimla si toho až v neděli. Jako, ono je u mě možný všechno.  

Bonnie v neděli spadla na pravý bok na štěrkové lesňačce, to nahrává hematomu. Měla pláštěnku, tak se neodřela. Piraňa ji předbíhala a drcla do ní.  Viděla to jen veterinární sestra, která ji při kastraci uspávala, je od nás ze stáje. Taky si myslí, že je to hematom. Já vždycky v duchu maluju i nejhorší scénáře. Ale na veterinu se mi nechce, pohmat by k diagnostice nestačil a Bonnie není nadšená, když na ni sahá někdo cizí.  Chci počkat, jak se to bude vyvíjet. 

mě jednou boule na boku vyděsila u Nighta. A opravdu to byla boule po ATB a vynořila se velmi rychle až po měsíci - a prý je to u jistých látek typické. Jak rychle vylezla, tak se zmenšovala pomaleji, ale viditelně se to lepšilo

balu
balu 26.10.2024, 20:38:34 xxx.xxx.162.174
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 26.10.2024, 20:25:57

Přeji vám, ať vás bolesti brzy opustí. Držte se!

impact
impact 26.10.2024, 21:11:50 xxx.xxx.163.181
Xerxova:

já četla a na pondělí někam na kapačky… Tak přeji, ať se záda odblokují i bez kapaček…  Zdá se, že je poslední zbytek hezkého podzimu, než ho první sníh pokazí (jestli jim předpověď vyjde) a byla by škoda ho proležet.

Marja jen kapačky ne. Musím bezpodmínečně v úterý do práce. 😵‍💫

Právě mě mrzí tak pěknej víkend. Jsme se mohli vyprdět na sluníčku a ono prd. 🥺😏

impact
impact 26.10.2024, 21:13:52 xxx.xxx.163.181
»
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 26.10.2024, 20:38:34

Děkuji. ♥️ 

Zítra aspoň dojdou venčitelé a vytáhnou nějaký psy ven. Ale ty moje můry jim dát nemůžu. 😏😆

Vahine (neregistrovaný) 26.10.2024, 21:17:32 xxx.xxx.179.9
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 26.10.2024, 21:11:50

Impact, ať jste brzo v pořádku! 🙏🌷 To, že Vám 2x prdlo v zádech neberte na lehkou váhu a jestli bude potřeba, klidně na ty kapačky běžte…v práci se to určitě nepotento…hodně hodně pevného zdraví!!!🍀

Anonymní (neregistrovaný) 27.10.2024, 08:49:19 xxx.xxx.44.112

Sutriku, jestli je to hematom, tak pomáhá podávání sirupu Kavit (Vít. K). Dráček měl hematom na uchu, prostě úplně děsně nafoukly boltec a to Káčko pomohlo, ale trvalo to teda cca 2 měsíce.

Verun
Verun 27.10.2024, 08:51:23 xxx.xxx.220.12
Anonymní:

Sutriku, jestli je to hematom, tak pomáhá podávání sirupu Kavit (Vít. K). Dráček měl hematom na uchu, prostě úplně děsně nafoukly boltec a to Káčko pomohlo, ale trvalo to teda cca 2 měsíce.

nebo mazat heparinem, pokud je to krevní výron s modřinou

Edit: koukla jsem co popisujete, modřiny trochu bolí, většinou tam bylo zhnoždění, proto ta modřina , todl je na měkkém, tam bych zas takový výron nepředpokládala, co poslední žebro? nebolí?…šutřík píše, že nebolí boulička…nemůže to být tuková boulička?, moje nebožka jich měla , i já mám …

impact
impact 27.10.2024, 14:31:26 xxx.xxx.251.190
Vahine:

Impact, ať jste brzo v pořádku! 🙏🌷 To, že Vám 2x prdlo v zádech neberte na lehkou váhu a jestli bude potřeba, klidně na ty kapačky běžte…v práci se to určitě nepotento…hodně hodně pevného zdraví!!!🍀

Děkuji. 🐾

Dneska už konečně zabral Nimesil a zvládla jsem i uklidit kotce. Pak jsem se přinutila si lehnout bo mi cukaly nožičky že práce doma stojí. Ale se psama zítra snad vyrazíme. Bíglové byli s venčiteli, ale moji jsou na zabití. 😂

Kilian
Kilian 27.10.2024, 17:15:38 xxx:xxx.ca62:47d3

…..tak Keliš dnes složil zkoušku STPR3 za 86 bodů..kdy na ploše 30 x 50 m vyhledal do 15 minut pět cizých předmětů o velikosti 5 x 3 x 1 cm z různých materiálů….a tím máme letošní sezónu ukončenou…  

Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.