Včera jsem venčila u nás na cyklostezce, není určena jen pro cyklisty, označena je i pro chodce takže docela větší pohyb lidí a pejskařu. V půlce jsem si sedl na lavku, Bambuli na klín a kochala jsem se výhledem. Koukám jede pan na kole, vedle něj kluše hasky. Slyším pana něco nadávat tak čekám, az přijedou blíž a normálně jsem se musela začít nenápadně smát. Pan totiž:" Jsem ti to říkal už víckrát, ochcavej keře, stromy, trávu, sloupy, patníky ale prosím tě neochacavej ty baráky…. Šak jsem málem hodil držku, vypadal jsem jak debil a ty sa tvaříš, že sa ťa to vůbec netýká!!!" Výraz haskyho když běžel při kole, jazyk na vestě a naprosto blažený výraz ve tváři napovídal, že mu je úplně šumak, že páníček si málem rozbil ciferník a ještě u toho vypadal jak debil. Tak šťastný výraz jsem u psa, už dlouho neviděla.
Sardullah - a myslíte tu prďáckou barvu svetru či barvu naháčka.😉 Pokud pejska, tak jsem si zamluvila štěndo před jeho narozením s tím, že bych ráda tuto variantu barev, maminka je stejná. Je z prvního vrhu fenky, z devíti sourozenců, kdy nahatý byl jen on a jedna fenka, zbytek labutěnky.😁 Při první návštěvě chovky mi vlezl do ruky a prospal dvě hodiny. Bylo rozhodnuto.🌹
Sardullah - a myslíte tu prďáckou barvu svetru či barvu naháčka.😉 Pokud pejska, tak jsem si zamluvila štěndo před jeho narozením s tím, že bych ráda tuto variantu barev, maminka je stejná. Je z prvního vrhu fenky, z devíti sourozenců, kdy nahatý byl jen on a jedna fenka, zbytek labutěnky.😁 Při první návštěvě chovky mi vlezl do ruky a prospal dvě hodiny. Bylo rozhodnuto.🌹
Myslím barvu psa. Kdybych si chtěla pořídit naháče, tak přesně tuhle barvu bych chtěla.😇