Že mě to nikdy nenapadlo😀🤔
Jak se vám venčí?
Co? Prodloužit vodítka takovým způsobem? Já jsem podobně spojovala vodítka i na jiné naše psy, když jsem je venčila současně. Mně se tak s voditkem lépe manipuluje.
Já a moje srdíčko by je pro Bišonky, tuhle rasu miluji 💓já měla tři Bišonky a nedám na ně dopustit křivého slova.
Dája
tetrivek:Včerejší procházka.
Nádhera, krásnej pes a vydařené foto, jako od profíka! ❤️
Vahine:Nádhera, krásnej pes a vydařené foto, jako od profíka! ❤️
Děkuji focení mi moc nejde, ale hlavně madam nerada pózuje nebaví jí to. Naneštěstí byla kousek od nás paní na houbách, tak musela dávat pozor.
Tak jsem dnes z Elišky sundala pijáka, naštěstí ještě nezakouslýho. Jsem z toho dost v šoku, u nás na severu bych ho nečekala…
Miluju teplý, suchý a barevný podzim. Dnes jsme byly po několika týdnech u Chrudimky.
A musím, prostě musím 😂 sem dát odkaz na video trpasličího pinče, které na mě na Facebooku vyskočilo. https://www.facebook.com/share/r/YJzwvBHEWxkU1HNT/?mibextid=UalRPS
Dnes jsme venčili jen doma v ohradách, ale prý byla sranda i tak. Rvačka, honička, okusování se, trápení plyšáků, hra na hrochy,kopání nory pod keřem, bratrská láska, vlání ve větru, pokus o selfíčko a tak😀
tak nejprve Yoda za humny, ale i v Osečné a dnes ve Švýcarsku (tedy tom českém u Brtníků)
a teď ty nepsí - podzim je povedený… hezky se výletuje. Dnes jsem vyhlásila zákaz sběru hub - a tak jsme jich v lese nechali stovky. Za celý výlet jsme nepotkali živáčka… asi 12 km kolem Brtníků. A ve středu kvetl celý rybník u pramenů Ploučnice něžnými bílými kvítky
Dneska v lese, zase houby a trochu ze dvora krocani neměli na focení náladu. 🙂
tetrivek:Dneska v lese, zase houby a trochu ze dvora krocani neměli na focení náladu. 🙂
Jé…ta první fotečka…takovej krásnej úsměv…se tady u toho taky hnedka usmívám 😇
Dublinbarzoj:Dnes jsme venčili jen doma v ohradách, ale prý byla sranda i tak. Rvačka, honička, okusování se, trápení plyšáků, hra na hrochy,kopání nory pod keřem, bratrská láska, vlání ve větru, pokus o selfíčko a tak😀
Jé tolik foteček barzojíčků…to jste mi udělala radost….takový krásný pokoukáníčko pro mojí chrtí a barzojí zvlášť dušinku…🤗
barzojíci jsou fakt nádherní-majestátní-tak jako Yoda👍…Neměla jsem možnost se takhle setkat s nimi naživo…ale to zbarvení..Jsou samá ruka,samá noha,ale hrají si jak malá děcka😊
Dnešní dopoledne.
my si ráno užívali v lese. Krásně bylo, docela teplo (stačilo mi jen triko a vesta), houby už jen pohledem pohladíme (máme dost a tak je necháváme v lese) a je jich spousta všech možných druhů. Psisko si užívalo krásné ráno, blbnul v závějích listí, tahal větve, lovil nás… prostě pohodička pohoda
a odpolední odpočinek..
efe:Já jsem v neděli opět odpadla, tentokrát teda jako fakt fest a psi nebyli tři dny venku… no tak si hledali různou zábavu…
Koukám na Netflixu na film a říkám si, kde jsem jen tenhle kukuč viděla? Jooo už vím, je to celá Baruška od Efe 😁🙋♀️ viz foto z telky 🐶
No že jo… 🙈
Dnes jsem objevila novou polňačku, úplně jsem z ní byla nadšená. Tu naši oblíbenou nám před časem nějaký poděšený zemědělec komplet zaoral a packujte se slepým psem po oraništi. No ale co nově nalezena cesta je úžasná, akorát jsem zapomněla zapnout sledování trasy, abych věděla kolik nám to dává, ať Bambuli zbytečně nepřetahuju. Na zimní rychle stmívání úžasné.