Jak se vám venčí?
Vahine, to vidím poprvé a divím se :) Jak je zajištěno, aby mu ty záda zase neprochladly moc?
Tento týden jsme jely s kamarádkou na první dovolenou s pesankami. Do Jeseníků, jen na tři dny včetně příjezdu a odjezdu. Denní celková délka procházek nepřesáhla obvyklý průměr. Ale protože štěňata šla mnohem těžším terénem než obvykle a v noci jsme se žádná moc nevyspala (jedno štěkanátko štěkalo přes den venku, druhé v noci uvnitř), byla ke konci utahaná. A dokonce holky nakonec i usnuly a neřešily, že nejsou v restauraci na Šeráku samy.
Vahine: Mankote, to videjko s číčou je tak krásnýý, děkujuuu
Natočila jsem dnes další video. Snad Vás potěší
sutrik - Rozkošný!
Pokračujeme v objevování vody, dnes jsme zařadili lekci o tom, že voda není výmluva pro to, aby pejsek nemusel poslouchat. Přišlo mu to docela překvapivé. Již začíná i plavat. Po odchodu z vody jsme se ještě procházeli kolem rybníka a dali si další lekci o tom, že pes se chová slušně, i pokud by nejradši šel zpátky do vody. Samý divný požadavky na něj :D
Sutříku, žížala nemá chybu. Plížením vpřed, je úžasná!
nejprve fotky psí z venčení tohoto týdne. Poznámka první - opravdu není kupírovaný, i když tak občas vypadá . A poznámka druhá - na krku má vyreklamovaný obojek - firma Tamer splnila, coslíbila - obojek vyměnila.
a nějaké ty fotky nepsí... nejen kytičky, ale třeba i dnešní ráno nad Libercem. Byla dobrá viditelnost - ale taky pěkná zima...
Na dlouhé procházky není moc času.Sušíme seno,ale alespoň po okolí se čas najde.
Už jsou červený
@Acher : Kdepak to žijete? Já včera ráno škrábala auto. Ne, že by potřebovalo podrbat, ale okno bylo jaksi zamrzlé a viděti je potřeba.
Tento týden je pro Bonnie plný novinek. Prvně dovolená - prvně hory, kameny, spaní s psí kamarádkou v jedné místnosti, lanovka (a rovnou otevřená sedačková)... A dnes mě prvně viděla "v sedle". První fotka je hned po nasednutí. Bonnie byla fakt překvapená.
orionka:@Acher : Kdepak to žijete? Já včera ráno škrábala auto. Ne, že by potřebovalo podrbat, ale okno bylo jaksi zamrzlé a viděti je potřeba.
A kde žijete vy?😉Já mám už druhý týden ve dne v noci otevřený balkón, aby na něj mohli kocouři. A vystrčila jsem ven i bylinky.