no ty poháry jsou Duxíčka,kříženec,a 3 jsou Gera-malý knírač
a Duxík je ten na fotce
něco z toho jsou za nejčlena cvičáku-tam se započítavaly brigády,úspěchy ze psem+docházka-vyžadovaly jsme aspon přes 60 procent docházky-nebo nevím jak přesně už-prostě to vycházelo aspon na 2 týdny měsíčně,s tím,že to bude asi?znít jako divně,ale ty lidi co splnily tu docházku,tak ty jednak udělaly většinou pak i ZOP,ZZO,
prostě nějaký 2 poslušnostní základní zkoušky,a jednak ti psy fakt něco uměly-chodily jsme i do města,takže i socializace ve městě,u silnice a tak,necvičily jsme jen na cvičáku…
protože byla dost velká sleva u poplatků,tak nám šlo o to,aby ti psi za ty peníze něco uměly,aby to nebylo-ukážu se na cvičáku jednou za rok,jen abych měl slevu…
a taky krmě kurzu štěnat-10lekcí,tak my výcvikáři jsme to dělaly celej rok zdarma,takže ty zkoušky byly pro nás výcvikáře taková jediná odměna za hodiny práce v jakýmkoliv počasí….
ted už to mají roky jinak,
ale za mě to bylo takhle….
každej týden jsem byla na cvičáku v neděli,omlouvala mě nemoc má nebo psa a hárání feny,
jako omezovalo to i soukromej život🙂
ale tankrát jsem to tak měla,z víkendu s přítelem jsem trávila půl dne na cvičáku,
závody,zkoušky,brigády,na brigády chodil se mnou na závodymě vozil….