Doron: Měli jsme dnes takovej blbej zážitek,Fram zranil psa ☹️.
Měli jsme s kamarády piknik, seděli jsme na dece,psi leželi u nás. Najednou, kde vzala, tu se vzala, přiěběhla taková žlutá fenka, takovej jako přitlouslej Gučák a rovnou vrazila hlavu do piknikovýho koše, Framík tam hned vrazil hlavu taky. Ona po něm tak po fenkovsku vyjela docela zostra a najednou nářek a fenka utíká pryč. Vůbec jsme nepostřehli,co se stalo, bylo to strašně rychlý.
Za chvíli dorazila dvojice mladých lidí, fenka chudák v šoku, celá se klepala, Fram se tvářil soucitně “ copak se ti holčičko stalo, já tě ošetřím”.Měla tržnou ránu, pár centimetrů dlouhou, ale žadnej protizub , alespoň, co jsme viděli.
Chudák holka, měla prý přitom ten den vyndaný dren, od jiného pokousání. Ach jo.
Vzpomněla jsem si na Pumu, jakou měla s Hachim polízanici, tak jsem na najitele naléhala, ať to u veta nechaji pořádně vyholit, ať je to přehledný.
Nebyla to, myslím, naše vina, ale mám z toho špatnej pocit, ani spát nemůžu. Zakládám si na tom, že mám hodný a dobře socializovaný psy a jsem v těhle situacích pohotová..
Páníčkům jsem slíbila, že je případně finančně podpořím, kdyby to byl nějakej průšvih.
Ach jo;(
Tak oni už měli pokousanýho psa a nehlídají si ho? Jako nechápu toto, můžou si za to sami.