Tak náš smolař Emil přišel asi tak o 5.život.14 dní vypadal špatně,ale nakonec přišel opět jen o kus ocasu.Už z něj bude opravdu rys.
Jak se vám venčí?
acher:Ale měla bys změnu krve😜
Já budu počty redukovat… jen až jen až je načapu na nějakém příhodném místě, tak pošupajděj do přírody… je to jen pro zlost, Matěj po nich štěká a já teda jen doufám, že když je zakáplej Frontlinem, tak že nechytne blechy…
Včera jsme s Bonnie popojely autobusem do Hlinska a šly zpět do Nasavrk pěšky. Už jsem tu psala, že v Železných horách jsou na “každém” kroku lomy?
Dneska jsme daly s dvounohou i čtyřnohou kamarádkou krátké procházky kolem zříceniny Lichnice. A na zříceninu Oheb.
Vše bylo v našich Železných horách. Na Šumavu jsme nejely, měly bychom potíž se tam o víkendu i dopravit. Přes zaplavená místa.
sutrik:Mám nepromokavé ponožky Dexshell. Starší pár 3 roky, loni jsem přikoupila další, na střídačku. Brala jsem nejtenčí model ponožek. Vydržely suché i brodění po kolena v řece v jeskyni. I cca 5, 6 hodin deště na tůře klidnou chůzí. Nesmí být moc teplo nebo svítit slunce, to bych se v nich potila. Nebrala bych je ani na běh. Osvědčily se i v barefootkách při cvičení na mokré trávě.
Dikičko. 🤩
efe:Neobuju nic, co není barefoot, bohužel. Resp. já si nestěžuju, protože od doby, co je nosím, mě aspoň ty nohy nebolí 👍 Akorát to dost leze do peněz…
Já bych je koupila hned, líbí se mně, že jsou pěkně široký na tu moji hobití nohu. Ale mám obavu, jestli je to vhodný na patní ostruhu, protože mně na ni spíš vyhovují boty na platformě. Takže nemám odvahu objednat.
Ráno krásné svítání (viz. předchozí foto) a odpoledne zase tahle nádhera 😍
hele to je jako ze svatýho obrázku…a mračna se rozestoupila a …doplň podle potřeby..😉
Zpráva z Předlánců na Frýdlantsku ( v Čechách) :
Je uveden telefon na paní Martinu, 776 391 160, nebo na FB sz.
Verun:hele to je jako ze svatýho obrázku…a mračna se rozestoupila a …doplň podle potřeby..😉
Přesně!
Minulý víkend jsme nebyli nikde, protože voda a vítr. Takže absťák jako prase.
Nakonec dneska půlden dovolené, před polednem naházet psy do auta a tradá, omrknout to kolem Brda. Vybrala jsem trasu, kde jsem věděla, že půjdeme po zpevněné cestě. Kdyby bylo náhodou moc bahno.
A bylo to krásných 14,5 kiláčku jak fík. 🥰
Konečně se dá chodit aj po poledni. Vedro nebylo vůbec. První polovinu trasy jsem se radovala, že kloší zmetci uplavali, ale v druhé polovině nás trochu potrápili. A asi jsem ze psů sundala aj dva pijáky.
Start klasika u Motorestu Samota. Blbý je, že tam frézují cestu a tak jsme si postáli v kolonách. Navíc mapy.cz vůbec nevěděly, že je tam část uzavřená a tak jsme si s notným pičováním dali aj objížďku.
Nejlepší byl průchod Starou Hutí a paní, co tam pásla slepice. 🙄 Držím psy na vodítkách, peskuju je a zapomněla jsem, že jde Réma na volno. No, tak se pipenky trochu proběhly. 🤐
brzy ráno jsme vyjeli autem až na Ještědku - vyběhli na Ještěd a kochali se krásným ránem. A pak malý okruh (se značným převýšením) kolem vrcholu a už sedíme u dopolední kávy 🙂 Krásný poslední letní výlet - zítra už je rovnodennost a přijde podzim
krásné fotky jako vždy-jen k těm obojkům,jestli se můžu zeptat-to jsou polostahováky?
Dafi:krásné fotky jako vždy-jen k těm obojkům,jestli se můžu zeptat-to jsou polostahováky?
Ano. 🙂
…a protože jich máme málo, vyfásli jsme další štěkanátko…
od nedělní velmi mokré procházky - přes ty za humny, kde je vidět, jak se voda u nás rychle vrátila do normálu. Ve středu ráno jsme vystoupali nad mlhu na Císařský kámen a dnes oběhli Ještěd…
a Yoda se tvářil spokojeně - koneckonců jako vždy… jen možná ty louže všude by nemusel - neb on vodu akceptuje maximálně po tlapátka
efe:…a protože jich máme málo, vyfásli jsme další štěkanátko…
nová statková borderka ??
efe:…a protože jich máme málo, vyfásli jsme další štěkanátko…
Jejda… další štěnítko❤️ To se ta smečka rozrůstá… a kdepa se to u vás vzalo?
Jj, je to tak. Kája už je za duhou a tohle je její nástupkyně Alfa.