Beru si na pátek půl dne dovolené a už se neskutečně těším, až přijedu v půl jedenácté z práce, nahážu psy do auta a vypadneme někam na výlet. Kdybychom měli chodit do pěti do večera, tak půjdeme než se úplně zrakvíme. 😄
Stejně tak moc se těším, až teď za půl hodiny zalehnu a konečně se vyspím bez toho, že bych na půl ucha poslouchala houkačky a na půl oka čuměla na povodňové aktuality. 😏
My včera venčili na wellnes kluci měli laserterapii, hydroterapii, masáž od čumáku po ocas a drápky a to prosím každou stranu zvlášť. No byli moc spokojení.
My včera venčili na wellnes kluci měli laserterapii, hydroterapii, masáž od čumáku po ocas a drápky a to prosím každou stranu zvlášť. No byli moc spokojení.
Pár foto z toho pro pobavení.
A můžu se zeptat, kam jezdíte? Chtěla bych to pro ty starší taky vyzkoušet. Děkuju.
Jezdím do Olomouce Fyzioterapie u Filípka nebo tak nějak podobně, supr přístup. Ale teď jsem se tam dozvěděla, že snad jedna z rehabiliťaček, co tam pracuje, funguje i v Břidličné, zjistím a dám vědět soukromě.
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 19.09.2024, 09:05:50
No prostě nepromokavý - mají nějakou membránu bo co a prý fakt nepromoknou, i když v botách už mokro je. U nás se dají koupit za šílený prachy (od cca 800,- za pár), našla jsem je na Ali za 250,- ;)
Nosím BF boty a tam je s nepromokavostí dost problém (kožený nechci) a holinky (i když BF) odmítám nosit, protože mám zkriplený nohy a bolí to.
Dneska ráno krásné svítání. Už si musím konečně pořídit ty nepromokavý ponožky, protože ta ranní mokrá tráva to žádný moje boty prostě nedaj…
a co takové ty gumový perka v různých barvách, budou je mít jistě teď v kaufu, já měla růžový a super nazouváky 😉…nebo to řeším v kroxech bez fuseklí….na sněhu ale sakra kloužou.
Edit: jo čtu o špatné stavbě nohy-zkriplené…😜 no tak na boty jsou ještě chrániče…pytliky
Nechcete někdo nějakého ježka,nám už chodí vylizovat i misky psa jen odejde pomalu až ke dveřím.Ani se moc neplaší.Nakovec jsem ho musela odnést na rohožce až ke stodole.To je jiný,to nejsou ti z chlíva.
Nechcete někdo nějakého ježka,nám už chodí vylizovat i misky psa jen odejde pomalu až ke dveřím.Ani se moc neplaší.Nakovec jsem ho musela odnést na rohožce až ke stodole.To je jiný,to nejsou ti z chlíva.
Mám nepromokavé ponožky Dexshell. Starší pár 3 roky, loni jsem přikoupila další, na střídačku. Brala jsem nejtenčí model ponožek. Vydržely suché i brodění po kolena v řece v jeskyni. I cca 5, 6 hodin deště na tůře klidnou chůzí. Nesmí být moc teplo nebo svítit slunce, to bych se v nich potila. Nebrala bych je ani na běh. Osvědčily se i v barefootkách při cvičení na mokré trávě.