Na začátku léta se Mirečkek opět oženil, tentokrát s králičí slečnou Balinkou. 7.9.2024 v brzkých ranních hodinách přivedla pyšná maminka Balinka na svět 2 červené pejsky a 2 červené holčičky. Všichni jsou zdraví, maminka si miminka hlídá a miminka krásně baští ❤❤❤❤
Na začátku léta se Mirečkek opět oženil, tentokrát s králičí slečnou Balinkou. 7.9.2024 v brzkých ranních hodinách přivedla pyšná maminka Balinka na svět 2 červené pejsky a 2 červené holčičky. Všichni jsou zdraví, maminka si miminka hlídá a miminka krásně baští ❤❤❤❤
No tak gratulace…ať se štěnítkům v životě daří.❤️😍
Mireček je super..to tu všichni víme, ale teda musím říct, že mamina je taky móc fešanda..🤗
Krásná dvojice, rozkošná mimi! 😍 blahopřeji!🍀 Mirečkovi prostě žádná krasavice s papírem neodolá…Mireček v tom prostě umí chodit, Casanova 😁 má báječný a pestrý život 🐶 ještě, že to tu nečtou psi, záviděli by 🙈
tedá..to jsem nevěděla,že se pořizuje dětem i rodičovský oddací list..Vypadá to nádherně😇
To je letáček vrhu, dělají to všichni chovatelé, je to taková prezentace a zájemcům o štěňátka nemusíte vypisovat všechny informace o rodičích. Měla jsem ho taky.
Moje štěňátka už tento týden budou odcházet do nových rodin, nejdéle mi zůstane holčička Bublina, majitelé se vracejí z dovolené až 20. září.
To je letáček vrhu, dělají to všichni chovatelé, je to taková prezentace a zájemcům o štěňátka nemusíte vypisovat všechny informace o rodičích. Měla jsem ho taky.
Moje štěňátka už tento týden budou odcházet do nových rodin, nejdéle mi zůstane holčička Bublina, majitelé se vracejí z dovolené až 20. září.
Tý jo…ten kukuč😍…připomíná mi na téhle fotce mojí Sáru (tím výrazem)…přidrzlá, sebevědomá, nebojácná…
teplota už teď klesla pod deset stupňů a je úplně jasné nebe plné hvězdiček. Yodovi se nechtělo domů - ale my ještě nevytáhli podzimní odění - a v kraťasech a tričku jsme se dost klepali… tak jsme poslední venčící procházku zkrátili
Včera se nám jemně ochladilo, ale stejně jsme nevytáhli paty z domu páč pršelo a to dost a Malina říkala, že jí nevadí válet se na gauči a že čůrat vůbec nemusí…no nakonec musela a byla tak laskavá, že s tím nakonec šla ven. Dneska bylo příjemmě, tak jsme se prošli. Jen teda včera večer jsem objevila, že má zlomený dráp na přední noze. Chtěla jsem k veterináři, ale nedovolala jsem se a dnes odpoledne už byl dráp pryč, sama si to nějak ukousla. No ale celkem mě pobavilo, když jsem to objevila a hlásila muži..já vám nevím, ten pes se na mě kouknul pohledem jakože jsem jí zradila a vše vykecala “ty taky koukám musíš všechno vyžvanit co?”. Jen teda nevím, proč jsme to teda měli tajit. Jakože když se o tom začne mluvit, tak se to bude i řešit?
Je super, že tu už je podzim. V tom vedru jsme si ty procházky neužívala ani jedna.
My si ochlazení taky užíváme - asi jako ostatní pejskaři a psi. Jen toulání musím zatím korigovat, což psisko moc nechápe, ale holt obejít vísku, případně dojít krok sun krok támhle na louku, není žádný “trénink” a to stvoření by to v tý svý blaženosti přepálilo.
Je kouzelný vidět, jak přes noc přišel podzim, ony teda listy žloutly - ale suchem, včera už jsme hráli “chytej listy”, protože cesta už byla barevná.
Hlavně jsem šťastná, že zapršelo, tráva pod nohama křupala, už jsme neměli čím splachovat a za ten jeden den se doplnily všechny nádrže, smyl se prach, líp se dýchá, líp se je. Snad se voda přírodě doplní.
A po psovi lezl piják😈. Docela ve mně hrklo, musím pro tabletu a prohlížet, prohlížet, prohlížet…