Něčí kůň mi spadl do bazénu 😬
Sardullah:Takovým očím nelze odolat, taky bych se hned omluvila….
Kdyby jen omluvila, opusinkovat ho musím, podrbat na hlavičce a na bříšku, aby ho chudáčka tolik netrápilo, že zlobil 😀 😀
Sardullah:Takovým očím nelze odolat, taky bych se hned omluvila….
Kdyby jen omluvila, opusinkovat ho musím, podrbat na hlavičce a na bříšku, aby ho chudáčka tolik netrápilo, že zlobil 😀 😀
Orionka:Jen jestli jim Mafa tu branku před tím neotevřel, aby vás konečně zvednul.
Pár minut předtím jsme přišli ze čtyřhodinové procházky a já si naivně myslela, že si na dvoře lehnou a budou spát a šla si v klidu dát kafe. Pravděpodobně jsem ale nedovřela branku. Od té doby ji vždy po příchodu zamykám. 🤪
Aluška:Kdyby jen omluvila, opusinkovat ho musím, podrbat na hlavičce a na bříšku, aby ho chudáčka tolik netrápilo, že zlobil 😀 😀
To k tomu patří…. opusinkovat a já teda ještě se slivním doprovodem “ promiň miláčku, maminka to tak nemyslela”😂
jsem našla tu maminu se štěňdama…pak Yodu a ten poslední nemá chybu…teď ale navím od koho to je..🐕
To je moje Eliška ;)
jsem si myslela,že to bude poslední mopsík a pak máte nového knirače,že?a Pana Bečku..
Ne, knírače ne. Máme Barču - kříženec asi nějakýho teriéra, polomopse Elišku a mopse Vasila. A mopskocoura Bečku.
efe:Ne, knírače ne. Máme Barču - kříženec asi nějakýho teriéra, polomopse Elišku a mopse Vasila. A mopskocoura Bečku.
krásná fotka..máte ji aspoň zasklenou na zdi??🙂Já měla dlouho na ploše tu druhou-tam jako by se spolu bavili…Já to měním často…Nejdýl byl Willy..
Mno z těch prvních dvou fotek už žije jen Bečka 😢
Byli jsme se mrknout na vřesy. Tedy podle psa jsme si udělali výlet za pořádnými kalužemi. Byl ve svém živlu 😀
To je takovej sympoš 🥰
My dnes venčili s hračkama nebo monitorováním okolí, nač se honit🤣
Holky, jsem srab. Poprvé jsem se chystala na výlet s přespáním venku už na dvě noci, prvně na přespání venku na horách. Do Jeseníků. První noc jsem chtěla přespat na Mravenečníku, blízko místa s krásným výhledem. Těšila jsem se. No a ráno jsem to odpískala. JKdyby nehlásili vedra, asi bych jela. Kromě tepla předpověď počasí vychází skvěle. U mě je to samé - nejedu, když moc fouká, moc prší, o předpovědi s bouřkami ani nemluvě.
Zvolila jsem na poslední chvíli jiný plán a vyrazila jen na jednu noc a sobotní dopoledne “za roh” do Žďárských vrchů. Sice tam bude vedro ještě větší, ale cestu plánuju i kolem řeky a rybníků. A kdybych umírala žízní, sejdu z cesty a do půlhodiny jsem v nějaké vesnici. Ale já na ty hory s přespáním venku jen se psem časem psychicky dozraju, cítím to.
Dublinbarzoj:My dnes venčili s hračkama nebo monitorováním okolí, nač se honit🤣
Barzojíci, to je taková nádhera, oba dva, prostě, aristokrat psího rodu🌹
Přespání venku je asi jediná věc, kterou jednopsím lidem opravdu upřímně závidím. 😀
Možná jednou, až se natrénujeme na aspoň třicet kiláků, tak vyrazíme někam do pryč s přespáním v autě.
Impozantní šlechtici, máte pravdu 😊
Vypadají tak vznešeně, že musí bydlet určitě na hradě či zámku….přiznejte se 😁 no to je vtip samo….
Tady u nás jednoho barzoje taky obdivuji a chodí spolu s greyhoundem a vipetem, myslím, že budou snad všichni adoptovaní, ale stejně… pro všechny ubytování v bytě v paneláku…🤔 njn
Něčí kůň mi spadl do bazénu 😬
Spaní venku, pod širákem - za mlada jsem tak spávala často, ale nikdy ne úplně sama jen se psem. To by mě ani nenapadlo, buď s kamarády nebo se svým klukem a samozřejmě se psem (velkým), který chodil všude se mnou. Dnes už mě to vůbec neláká. Vlastně nikoho z kamarádů, co jsme spolu tak jezdili. Zlatá postel a koupelna!
Spát pod širákem sama žena s malým psem chce odvahu. Nebojíte se, šutříku?
Takhle jsem včera venčila já. Ušla jsem docela kus cesty, než jsem si všimla, že za sebou vedu prázdné vodítko a pes se tomu z povzdálí tlemí. 😂