Chovanci výchovného ústavu na procházce.. je to masakr brát všechny tři najednou, když zjistíte, že vlastně skoro nemůžete pustit z vodítka ani jednoho….
nevím,kde jsem toho pesana viděla…čí je😊…ale hned mě zaujal a-je na ploše..🐕
Bobčo, to je Alánek od Acher. Určitě ještě máte i foto Alánka na louce poseté vlčími máky, že? Ta musí být na tapetě eňo ňuňo. Ja si ji stáhla a občas si jí prohlížím a jsem blažená s malým b 😉
Jináč chodím o berlích, ale ne moc. Včera jsem obešla 2x hřiště a dnes mi bylo z toho šoufl, jak to bolelo potvora. Do toho rhb a už stačí dneska. Srůstá to prý až ¾ roku. Musím postupně a né hrr…na podzim mám ještě termín na 1 zákrok 🙈 v úterý jde bělouš na trhání zubů, přesný počet neznámý. My jsme dvojka 🤦♀️
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 25.07.2024, 13:15:54
ano měla jsem ho taky na ploše,ale asi nefotila..Dlouho jsem měla se štěňátkama-nemůžu ji najít..asi jsem nefotila,ale nevím,jestli labrador,nebo kokršpaněl??(fenka+asi 6-7 mladých)..a při tom hledání jsem sem dala další,na které koukám..
S tou nohou držím pěsti..mě to taky ještě pobolívá a mám zprávu z MR i na druhou,tak uvidím🙂
Jdu opět s dotazem, i když tady asi navíjecí vodítka nikdo moc nepoužívá…? Celkem se mi zamlouvá toto pro dva psy, zabraňuje zamotávání a navíc vedete dva psy v jedný ruce, což by mi jako fakt dost pomohlo 🙂 Když používám couračky, tak se psi neustále do sebe zamotávají, zakopávají a couračky se neustále zachytávají o kořeny apod. Tohle mi přijde daleko víc user friendly jak pro mě, tak pro psy… Máte někdo zkušenost? Uživatelské recenze jsou pozitivní.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 25.07.2024, 15:43:15
Ano, každé se dá právě uzamykat zvlášť - oranžové má oranžový čudl a zelené zase zelený čudl. Zároveň se celej ten bazmek otáčí a tím pádem se psi nemotají do sebe. Mně se to fakt líbí, páč po dnešní ranní procházce s bandou demen… ehm pejsáčků mám dost 😀
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 25.07.2024, 15:34:17
Videla jsem video kde na něm pán vedl dva haskouny. Vypadalo to prakticky. Sama mám 5 m flexinu, starou asi tak 17 let😀stále funkční i když se lehce loupe pogumování z madla.
Také jsem flexi nepoužívala ze zásady, dokud mě situace nedonutila (jedna ruka téměř 2 měsíce mimo provoz a hyperaktivní pes, co nemohl chodit na volno). Prvních 14 dní jsme já i pes hrozně nadávali, pak jsme si zvykli, a od té doby to snesu a příležitostně využívám výhod, které to přináší. Takže bych do toho klidně šla.
jsem docela rada, ze na zasady v tomhle dost kaslu 🤣pokud mi to neco prinese, nemam problem to zkusit. 😄
s tou dvouflexinou neporadim -delaji ji jen na psy do 10kg 🤣takze ani jedno na obe voditka privazat nemuzu. Ale pobavila me propagacni fotka, kde byli psi zamotani 😊