Jsem fanoušek kopců, ráda na ně koukám a ráda se z nich rozhlížím, ale vlastně taky nerada do kopce a z kopce a někdy si říkám, když se hrabu do kopce, že to byl hodně blbý nápad, ale jak jsem nahoře, tak jsem šťastná, že jsem to zvládla.
Mě to teplo včera taky překvapilo. Šla jsem kolem vesnice a pole a právě podél toho pole bylo celkem dost různých hub, ale byly malé, tak v lese to začne ještě později.
Dneska je vedro ještě větší. Původně jsem měla v plánu novou trasu, ale pak jsem si uvědomila, že na ní nebude skoro žádný stín. Tak jsem nakonec zvolila trasu kolem potoka u nás ve městě. Malina vymetala stín a potok. Jen jsem si pak nepohlídala, aby nevlezla do bahna. Ono sice opadalo, ale nevím zda jí nebudou smrdět packy.
Na jednom místě chodíme kolem dvou uštěkaných NO. Jsou u malého neobydleného domku na malém dvorku na hlíně. Vždycky si říkám, jestli je vůbec někdo venčí. No a dneska tam přijel chlap, poprvé na nás ti psi neštěkali, a jen o dva baráky dál kolem nás ten chlap projel bez psů. Věnoval jim 5 minut a zas jel. Naproti tomu domu je v zahradě u domu na řetězu něco jako labrador. Ten se taky může uštěkat a myslím, že je jenom na tom řetězu. Asi spolu soutěží, kdo má psa v horších podmínkách 😕
Malinu jsem včera i dnes pustila na volno a dokonce i v místě, kde mi byla schopná odhopkat v modravou dál, šla pěkně u mě a byla neskutečně vzorná.