Mám 2 od D4M, safety černou a černou letní sonn, ta má skoro do půlky síťku, je docela pevná, dýchají záda i vpředu. Váhala jsem od Ščučky letní se síťkou, odrazovalo mě to, že má límec, síťková vesta na léto s límcem. Výhoda u vest od Ščučky je, že mají na kapsách zipy a tím se rozšíří prostor na balonek. U Ščučky- vyšší cena než D4M. Kdyby neměla letní Ščučka límec, asi bych vzala tu, kvůli rozpínacím
Mám 2 od D4M, safety černou a černou letní sonn, ta má skoro do půlky síťku, je docela pevná, dýchají záda i vpředu. Váhala jsem od Ščučky letní se síťkou, odrazovalo mě to, že má límec, síťková vesta na léto s límcem. Výhoda u vest od Ščučky je, že mají na kapsách zipy a tím se rozšíří prostor na balonek. U Ščučky- vyšší cena než D4M. Kdyby neměla letní Ščučka límec, asi bych vzala tu, kvůli rozpínacím
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 12.07.2024, 08:46:31
Mám. Ode dneška 😂 Tak nemůžu posoudit výdrž. Vyzkoušela jsem ji na dvouhodinové procházce. Mám tu letní. Materiál je prima, ušitá je skvěle, sedí dobře. Kapsy tak akorát, rychle se z nich vyndává, ale nic nevypadne. Zdá se, že by se nemusely moc vytahovat, uvidím časem.
Mám. Ode dneška 😂 Tak nemůžu posoudit výdrž. Vyzkoušela jsem ji na dvouhodinové procházce. Mám tu letní. Materiál je prima, ušitá je skvěle, sedí dobře. Kapsy tak akorát, rychle se z nich vyndává, ale nic nevypadne. Zdá se, že by se nemusely moc vytahovat, uvidím časem.
Já dneska objednala… tak když bude nejhůř, tak chlapům zkrouhnu množství masa v krmné dávce… psy ošidit nemůžu, to je jasný.
Akorát jsem neměla odvahu objednat jinou barvu, než zase maskáč… je to praktický, ztratí se na tom slintance i chlupance.
první 2 fotky vesty,3 fotka zimní bunda+gatě od Arack-švédská firma,a poslední fotka sukně+funkčí tričko chladivý od GAPAY-vše dárky-já sama su skrblík🙂
tak já bych vystačila osobně s vestou+sukní-sukně je mega super!
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 12.07.2024, 18:09:15
….měla jsem od nich bundu, ale nevyhovoval mi materiál, ale jinak fakt moc hezké a výběr neskutečný….ty ceny jsou tedy randál, ale zase jak často člověk tohle kupuje, že jo….
tak jsem volala dědovi,abych to věděla přímo od zdroje..Tak je to jezevčík,od rodičů šampionů-jezdili po výstavách-on teda né..má papíry ..Pochází z UničovaPáneček umřel..Sýr sebral na konferáku,takže na stůl neskočil..Musí si děda dávat pozor..Napřed chleba s anglickou na kostičky-asi 2..Volal vetovi-známému,takže dobře,že to bylo ještě i se sýrem,tak měl čekat…Na druhý den ho vykadil..jinak si rozumí ,jmenuje se Bobik,ten dřívější byl Bobeš..Je zvyklý na vodítko,zatím ho teda nepouští samotného na ulici k lesu..Ale jel nakoupit autem,zavřel branku a Bobík čekal poslušně doma,bez problémů..Spává na Bobešovým…Byli tam už i dcera s děckama,byl s nima hned kamarád..což je dobře..
Jo,a noha bolí,ale v pondělí půjdu na rehabky s nemocnou,tak poprosím,jestli by mi to aspoň nějak nezatejpovali do té středy,než půjdu k dr…
Jezevčík dlouhosrstý, drsnosrstý … ? U jezevčíků se dost liší povaha i podle srsti, drsňáci jsou nejostřejší