efe:V žádném případě neomlouvá!😂
Včera jsem slyšela for.. Sklenička vína každý den neuškodí, ale je málo 🤭
efe:V žádném případě neomlouvá!😂
Včera jsem slyšela for.. Sklenička vína každý den neuškodí, ale je málo 🤭
Dneska jsme venčili na hradě Houska, velké plus je, že tam můžou psi. A samozřejmě syn se tam zamiloval do roztomilého velškorgiho, byl krásný, ani já jsem z něj nedokázala spustit oči. Okruh zvládl na jedničku. (pes) Nemít doma takovou smečku……. Ach jo, jsme zvláštní rodina líbí se nám většina psů…..
tetrivek:Dneska jsme venčili na hradě Houska, velké plus je, že tam můžou psi. A samozřejmě syn se tam zamiloval do roztomilého velškorgiho, byl krásný, ani já jsem z něj nedokázala spustit oči. Okruh zvládl na jedničku. (pes) Nemít doma takovou smečku……. Ach jo, jsme zvláštní rodina líbí se nám většina psů…..
Mně se nelíbí jen naháči a bulici, jinak ostatní v pohodě, otázka je, jestli bych to chtěla mít doma. 😁
Sarah01:Mně se nelíbí jen naháči a bulici, jinak ostatní v pohodě, otázka je, jestli bych to chtěla mít doma. 😁
To jsme na tom podobně, i když vidím pěkného psa plemene bul tak říkám je krásný, ale domů ne.
Ranní procházka. Za krásný výstavní postoj mohou zajíci pobíhající po kopci.
Tak to je teda postoj 👌nádherný pesan.. Mě taky, kromě nahateho, se líbí vsichni, ale nejvíc větší pesani.. I když nahateho kocoura jsem hlídala, a celkem jsem si zvykla.. Byl hrozně teplý, až jako s horečkou a měl zlý kukuc.
My jsme dneska venčili nefotitelný bígle Sama a Tami z výzkumáku. Byla to jejich první procházka v přírodě v životě, tak to bylo trochu veselé. Samík šel jak profík a ochutnával každou pampelišku. Tami infarkt z každýho listu, co se pohnul. 😏 Nakonec jsme dali asi tři čtyři kiláčky a ti jsou oba úplně vyřízení. 🤭
Zítra se chystáme se smečkou na výlet na Litenčickou pahorkatinu, tak bude mrkev i zbytek. 😂
Jo a víte co? Kongo s úsměvem pokračuje ve výletech aj s novou rodinou a na nás si beztak ani nevzpomene. 🙄 🤧
Chuděrky malý bíglíci…fakt prvně v životě venku?! 😟 a ten kamenolom v tlamičkách! Ach jo…a odteď už budou u Vás Impakt a budou pak k adopci? Nevrátěj se do výzkumáku, že ne? Já bláhová myslela, že to už se dnes neděje…
Edit: už jsem je viděla na Vašem útulkovém fb, tak se mi ulevilo, že jsou tedy k adopci 🤦♀️
….vnuk má nového mazlička…prý bude snášet zelená vajíčka, tedy ten mazel/mazlová, ne vnuk….
Vahine:Chuděrky malý bíglíci…fakt prvně v životě venku?! 😟 a ten kamenolom v tlamičkách! Ach jo…a odteď už budou u Vás Impakt a budou pak k adopci? Nevrátěj se do výzkumáku, že ne? Já bláhová myslela, že to už se dnes neděje…
Bohužel dokud budeme chtít mít možnost léčit a očkovat naše zvířata, tak zvířecí výzkumáky budou pořád..
A samozřejmě, že se tam nevrátí. Postupně je budeme kastrovat a čistit ty zuby a nabízet do adopce, jako ty desítky bíglů před nimi.
První holčička z této trojice jménem Révinka už to má ze včerejška za sebou. Jen prostě postupně, no. Teď tu mám dvě po kastraci a na hlídání a nervy to stačí. Jak se dohojí a vyladíme termíny na veterině, půjdou i ti dva. Musím si pohnout, už tam na nás čekají další dvě holky a kluk.
…před pár dny proběhlo v TV, že se vyzkumáky zavázaly, že budou tyto psy nabizet nebo dávat útulku aby pesani mohli jít k adopci….
Áha, tak to je mazec. Děkuju za info. A prozraďte prosím, podle jakého klíče ti bíglíci jsou pak z výzkumáku vysvobozeni? U starších psů to chápu, že jsou odejiti, ale vím, že se dostanou odtamtud i mladí psi třeba roční…nebo se mýlím?
Kilian:…před pár dny proběhlo v TV, že se vyzkumáky zavázaly, že budou tyto psy nabizet nebo dávat útulku aby pesani mohli jít k adopci….
To se děje už dobře dvacet let úplně normálně, akorát teď někdo nově začmuchal byznys. 😂
Vahine:Áha, tak to je mazec. Děkuju za info. A prozraďte prosím, podle jakého klíče ti bíglíci jsou pak z výzkumáku vysvobozeni? U starších psů to chápu, že jsou odejiti, ale vím, že se dostanou odtamtud i mladí psi třeba roční…nebo se mýlím?
U těch mladých záleží, jak vážným pokusem prošli. Pokud to jde, dostanou se ven. Pokud ne, musí být bohužel utraceni.
Jinak teď ti naši (a ještě šest fenek teď před nimi) jsou vyřazení chovní psi. Před nimi jsme měli zase sedm mladých psů do tří let.
půjdou i ti dva.
Kastraci fen bych i pochopila. Ale proč i psů?
kometa:půjdou i ti dva.
Kastraci fen bych i pochopila. Ale proč i psů?
To se vážně ještě někdo ze stálých členů fóra diví tomu, že kastrujeme všechny naše svěřence? No to nene. 😂
..aha..dávali to tam jako počin roku….
impact:To se vážně ještě někdo ze stálých členů fóra diví tomu, že kastrujeme všechny naše svěřence? No to nene. 😂
Já se nedivím, já se ptám.
Kilian:..aha..dávali to tam jako počin roku….
Čím lepší příběh …..
kometa:Já se nedivím, já se ptám.
A proč bych Vám to měla vysvětlovat? Abyste mi zas nadávala, že vylejvám děti do kanálu? Díky, ale nemám zájem. Mezi námi dvěma diskuze na toto téma skončila. 🙃