No holka šikovná…teda vlastně jste holky šikovný…gratuluju 👍
Jak se vám venčí?
janaa:Chlubit se nemá,ale stejně se pochlubím, zatímco ostatní o víkendu horkem chcípali, Cácorka si vyhrála dvoudenní zkoušky s plným počtem bodů, a z vyhlášení máme prostě nádherný fotky
Už jsem gratulovala na FB. Hele, když jsem věděla, že jsi tam ty a bylo v sobotu to vedro na chcipnuti, tak mně to bylo jasný, že jediný bloncky, který to dají, budou ty tvoje. 😊👍🎉
Sarah01:Už jsem gratulovala na FB. Hele, když jsem věděla, že jsi tam ty a bylo v sobotu to vedro na chcipnuti, tak mně to bylo jasný, že jediný bloncky, který to dají, budou ty tvoje. 😊👍🎉
Škoda,že jsi mi to nenapsala,nemusela jsem se nervovat až do konce😂bylo to peklo,jako fakt.
Sardulah -děkuju
🌷🌷🌷..velká gratulace
Dneska jsem venčila jen syna a babičku v ZOO Plzeň. Bohužel psi jsem nesmí. Výlet se vydařil, doma smečku obstaral tatínek s dědou.
Záměrně jsem sem fotku toho hřbitova dala bez komentáře. Chtěla jsem vědět, jestli taky na někoho tak zapůsobí, jako na mě. Mě ten pohled na chvíli přimrazil k zemi a kdyby s námi nešla dcera, řekla bych nahlas muži, co mi prolétlo hlavou.. “jestli někde straší, tak tady”. Staré náhrobky a staré části hřbitova se mi líbí a nepůsobí to na mě nijak děsivě, spíš většinou hloubám, co to bylo asi za lidi. Tenhle pohled mě ohromil a teda nejít tam ve dne, ale někdy večer a sama nebo jen se psem, tak se asi budu bát. Já měla pocit mrazení i za bílého dne vedle svého dvoumetrového muže..
Moc gratuluju!!!
Kromě toho, že jste úspěšné, jste i moc krásné!
Ale, to mi vrtá hlavou, dělala jste zkoušky v těch šatech? 🙂
Neee🤣 ale když se skončí,tak několik hodin čekáme,než se všechno dá do počítače, vytiskne, podepíše od všech rozhodčích,zapíše do PP…. byla jsem ráda,že se můžu převlíknout,protože do terénu samozřejmě má člověk dlouhé kalhoty a pohorky
Chlubit se nemá
MÁ!! MÁ!!! JE TO KRÁSNÝ CHLUBENÍ, MOC KRÁSNÝ. Je vidět, že jste dobrá dvojka. A moc pochopitelně gratuluju. a……..mám hned lepčejší den!
Trickyvoo:Záměrně jsem sem fotku toho hřbitova dala bez komentáře. Chtěla jsem vědět, jestli taky na někoho tak zapůsobí, jako na mě. Mě ten pohled na chvíli přimrazil k zemi a kdyby s námi nešla dcera, řekla bych nahlas muži, co mi prolétlo hlavou.. “jestli někde straší, tak tady”. Staré náhrobky a staré části hřbitova se mi líbí a nepůsobí to na mě nijak děsivě, spíš většinou hloubám, co to bylo asi za lidi. Tenhle pohled mě ohromil a teda nejít tam ve dne, ale někdy večer a sama nebo jen se psem, tak se asi budu bát. Já měla pocit mrazení i za bílého dne vedle svého dvoumetrového muže..
No já to řeknu na rovinu… tohle je přesně to místo, kde hodím svýho pastevce na záda a uteču a budu se tomu místu vyhýbat obloukem.
Jo se Sárou by to asi nebyl problém, ale ta už není, tak už nejsem nebojsa…. vždycky jsem říkala, že s ní bych šla klidně o půlnoci na hřbitov a klidně i na takovej…ale s Ginou prostě ten pocit absolutního bezpečí nemám, naopak nemám problém zcela iracionálně na tři doby na místech nestrašidelných. Teď mám trochu strach, že mě v myšlenkách bude strašit tenhle hřbitov.
Dobré ránko 😉,
tak my se venčily pracovně. Dokonce se mi podařilo vyfotit Chulimu očí.
Na první fotce Chuli nácvik nekradení jídla. Holky on fakt krade a je ke všemu Hudyny🤫.
Jo a hřbitovy mě nevadí, ani tajemné, ani večer😉.
Dája
Mám taky jeden, mrtvý ☹️ hřbitov. Je zvláštní vidět úplně, úplně mrtvý hřbitov.
ani nejdřív nevíte, že je to hřbitov. jeli jsme kolem a něco mě tam, nevím proč, tehdy přitáhlo.
Moc hezký hřbitůvek je u kostelíku v Čeladné (nebo to jsou už Kunčice pod Ondřejníkem?)
kunčice
Já mám pár fotek z německého hřbitova v naší obci. Obnoven byl v roce 2016, předtím to byla spíš skládka.
Mam jich plný ruce 🤭
No a za nima je kočár a na něm Vy, že jo 😉
A je zase dobře🍀
Dobrej nápad!
Jede Efe f kočáře,
vůbec se s tim nepáře.
Jede cestou necestou,
posekanou polňačkou.
Trojka malých prdítek
běží i bez říditek
VYJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
volá Efe,
zem pod nima se třese!
😀
Omlouvá mě dnešní pracovní den a sklenička vína?
V žádném případě neomlouvá!😂