Je, je, že jo🙂 já ho chtěla postnout se srdíčkem zvýrazněným, ale na telefonu to vypadalo příšerně.
Krásný fotky.
Kilian:…..v sobotu byla na cvičáku profi fotografka psů….
Krásný fotky, obě přidané várky. A jak vysoko skáče!
Bobčo, to je kousek od nás v Železných horách. Máme tu celou linii rybníků a rybníčků. Pěšmo dostupné i při procházkách i v pracovní dny dvě přehrady. A kupu zatopených lomů.
Konkrétně jde o tenhle: https://cs.wikipedia.org/wiki/Pa%C5%99ezn%C3%BD_rybn%C3%ADk
Tahle zimní, co jsem sem dávala, je ze stejného rybníku.
I tak mám radost.
ne to je bombáááááááá! Supr a skvělý! Močikovná, močikovná - resp. obě i pánčička. Tohle je hodně - takový hejno kořisti mít před šňupákem!
A ta zimní fotka rybníku……………… tak sice se budu opakovat, ale to je taky bomba. neuvěřitelná atmosféra, mám takový fotky moc ráda. už ji máte na zdi? Páč to není fotka, t oje regulérně obraz.
další várka
a všimli jste si někdo, že na té čtvrté fotce je…….srdíčkovej pes? 🙂
Je, je, že jo🙂 já ho chtěla postnout se srdíčkem zvýrazněným, ale na telefonu to vypadalo příšerně.
Krásný fotky.
to vypadalo příšerně.
vokate! 🙂
…..děkuju….máme štěstí, že na zkoušky a na závody se snižuje dle zkušebního řádu u téhle překážky výška pro malá plemena z 1m na 40 cm….
Betty dnes 15 let-je to fenka rodičů-ale i trošku moje,všichni psi jsou tu i mí🙂teda oni si to myslí určitě
pořád miluje cvičení,vycházky a pořád jí to krásně hlídá-jen teda špatně slyší/hůř vidí,a bohužel ve strašným stavu zuby☹️ale s tím nic neudělám-hučela jsem xxkrát do rodičů horem spodem,ale máti nechce narkozu…
Cherry taky dnes kulatiny, 5 let. 😍
.. ..tak jsem koukala a vlastně jo, je to tam při troše fantazie….
..je nádherná….všechno nejlepší 🌹
….jé to je krásná sympaťanda…tak všechno nejlepší 🌷
děkuji,je fakt miláček
Sarah01:Cherry taky dnes kulatiny, 5 let. 😍
taky moc,moc gratuluji!!!
🙂děkuji….to ❤️by mně fakt nenapadlo, až pak jsem to začala zkoumat a bylo tam….jenomže já jse skoroslepá, tak mně vždycky musí někdo ťuknout…
Dafi:Betty dnes 15 let-je to fenka rodičů-ale i trošku moje,všichni psi jsou tu i mí🙂teda oni si to myslí určitě
pořád miluje cvičení,vycházky a pořád jí to krásně hlídá-jen teda špatně slyší/hůř vidí,a bohužel ve strašným stavu zuby☹️ale s tím nic neudělám-hučela jsem xxkrát do rodičů horem spodem,ale máti nechce narkozu…
Úžasná babuška, moje Wendy bude mít v červnu 16 let 🙂
…krásná….🍀
já to ❤️ viděla taky hned…jsem na to hleděla,jak se to mohlo tak pěkně vytvořit za běhu..
Já mam na psí narozky kliku. Oba klucí je maj v říjnu a ten mladší slaví se mnou. Ještě jsme si s partnerem dělali srandu že by to byla psina a voala v 19 odpoledne mi do práce přišla zpráva: rodíme. 😁
Diblik se narodil asi v 9 večer. Stih to brouček.
prší prší ba co leje… Na to, že u nás bylo opravdu vyprahlo tak dopoledne nic, ale od oběda už jsme přesáhli 45 mm a stále prší. Skoro bych řekla, že stačí… a může zase za chvilku, aby se to mezitím vsáklo. Ale konečně máme dobře zalito a bude i čím zalívat…